SMS-inlägg


J

J


SMS-inlägg


SMS-inlägg

mms_img16677 (MMS)


Köpte klister märken idag på Karlsson , do...

mms_img16676 (MMS)

Köpte klister märken idag på Karlsson , dom har vi klistrat på kevins garderob ,:) nu busar vi innan läggdags. Sen så är det så småning om godis o solsidan o film :)


Kevin har inte stoppat något i munnen idag...

Kevin har inte stoppat något i munnen idag, han dricker lite juice nu i Alf. Han har inte ätit på flera dagar. Nu ligger han bara ner och orkar inte göra nått. Nu har han fått stora ytor av utslag på kroppen, inte alls likt de han haft tidigare. ? Febern är kvar 6 dagen med hög feber. :( mitt älskade barn mår inte bra. Snart kommer pappa Robert hem. ska försöka äta något nu.


Blev ingen bild för det vart bara mörkt. M...

Blev ingen bild för det vart bara mörkt. Men i kväll är det mys med massa tända ljus en hel del gott är framdukat, så himla mysigt. Vi väntar på kvällens höjdpunkt som självklart är solsidan. Kevin fortsätter att vara sjuk här hemma. Blir arg på alla spydiga läkare p dyligt. Har han feber i morgon som är 6 dagen sks dom fan undersöka han ordentligt samt 5 dagen utan någon som helst förbättring men ögonen. Men nu ska vi i Alf avsluta denna söndagen med mys jag och min sambo :)


Vi leker på kevins rum, jag är så förbaska...

mms_img47335 (MMS)

Vi leker på kevins rum, jag är så förbaskat trött så ska bädda ner ögonsten snart. Så kan jag oxå stänga mina ögonlock för kvällen. Så innan sju sover vi i detta hus. I morgon är det ännu en arbetsdag sen besöka Hanna o Leon så efterlängtat så :) nää ni nu välling o hopp i säng. Natt på er


SMS-inlägg

mms_img73288 (MMS)


SMS-inlägg

mms_img73288 (MMS)


RSS 2.0