..Tårar..

Varför?. Fick värsta gråt attacken nyss ... Både av inget och av mycket. .. Gråt av mycker saknad o mycket som varit.. Hatar sorgsen musik.. . .  Men vad är tårar igentligen, vad är dom bra för man blir ju bara snorig i helt blöt :P Men kan vara skönt att få gråta en skvätt o bara känna de som man känner... Håller man allt inom sig så spricker man ju... 
...Jag saknar så sjuk jävla mycket.. :`(
........
<3
Nu vill jag bara försvinna o de ska jag in i min bull deg !!


Söndag.

Vilken bra start på dagen man gjorde, hade pratar hela fredagen att man skulle ställa fram kl, o jag sa att jag skulle göra de när jag gick och la mig på lördag kvällen då jag jobbat i dag, Men jag vaknade halv åtta en minut innan jag hade ställt mobilen. Då klickade de i skallen NEJ kl är ju halv nio helvete slet på mig kläderna och slet upp robert då han skulle köra mig, men jag hann ju i tid , men tänkt om jag inte hade vaknat o ställt kl på åtta som jag hade tänkt, Pust tur hade jag :D O nu sitter jag här med massa ont i skallen =/ Men men det går nog över med tacos o mys med käresta hoppas jag.
Känner för att lägga mig i ett varmt bad, men det går inte för de är stopp de där förbannande avloppet och jag orkar verkligen inte ta tag i de. Det ska Robert få göra sen men han lagar ju bilen nu .
Hittade i alf i går en grej som man kan ha till alla jeans o kjolar i stället för mamma byxor o dyligt som är så fult. så nu kan jag ha alla mina byxor o kjolar hela tiden :D Så får väl hem den om några dagar Wiieee :D


Onsdag.

Solen skiner ute ;D Så Mysigt , Jätte varmt här i soffan där solen ligger på :) . Så snart ska jag gå ut, håller på att sträda lite här först tvättar o donar :)



Blir nog att gå mot Robert sen följa med han till tuna då jag funderar på att köpa hår färg . men vem ska färga på mig? :)
Får bli Robert :D han har gjort de förr för typ 3 år sen Hehe , men då var de till brunt. Ska göra lite slingor tänkte jag nog  o då behöver jag lite hjälp med att pilla ut hihi,. Men nu ringde min älskade syster så hon ska komma i kväll =)

Nee nu ska jag göra lite nytta
Hare gött !


Hungrig..

Jaa jag är hungrig, väntar på att Robert ska komma hem . Skulle ha hämtat han men nee nu ska han få skjuts o då kommer det ta ännu längre tid suck o stön. Men men jag överlever nog tills han kommer. fast maten är ju inte lagad men han ska få göra den :D hihi.. Väntar på att ingmarie ska komma ut på den där spel sidan så vi kan spela yatzy hehe.
Yes så vad har hänt?? Joo det är jätte fint väder som det var i går oxå. :) Våren är kommer tralla lla lllllaaaa:;D
Såå i går såå var jag o robert en bit mot västerås jag hade fått för mig att jag ville kolla på ett ställe där min farmor o farfar bodde för ca 10 år sen, vi var där jämt då som små o jag minns de så väl, det var så mysigt o så fint. :) så jag och robert tog bilen o åkte i väg . Hhahahaha o ni tror att jag minns ??? haha nej det blev en två tre leriga små vägar, det var guppigt assltså bilen såg ut som ett helvete o kissnödigt vart jag av alla gubb de tryckte på satan alltså. haha Roberts miner var inte fina när vi åkte på dessa väget. Typ komentar: du kan ju glömma att vi ska flytta ut på sånt här "landet" ( HAHA då vi alltså ska köpa hus på landet senare jag är en riktig bond tös jag.)  haha men i alf, vi åkte på en väg som jag trode var rätt två gånger. men hahah vi blev förföljda av en gubbe ahh ni vet dom har koll på allt o alla i trakten så kommer det en okänd bil ja då anas de ju:P hha gubben klev ur ja de var ju vi oxå tvungna att göra då. PINSamt ! Hehe men jag förklarade att jag ville titta på min farmor o farfars gamla ställe där man vart som liten. O ja minsann gamle gubben visste vilka min farmor o farfar var :D Hehe Så vi fick lite hjälp om vart de var , O den vägen va ju inte att leka med haha gupp studs ja helt sinnes bilen skitig som in i hå vete :D Vi kom fram i alf, vi kollade ju bara en snabbis hur de såg ut nu det är ju någonsom bor där då vill man ju inte direkt kliva ur o så där det är ju lite pnsamt, men det såg ut som man minndes det :D Skoj !
Jaha o vet ni vad vi gjorde sen då? Hha bilen bärde tydligen av till elgiganten o ja där köpte vi tydligen en tv :D så nu har vi en svart 42 tums tv här i vardagsrummet jajemen :P Något vi sagt att vi inte skulle köpa men de vart så i alf. Det blir bra bra !!

JAg bokstavligen hatar den där jävla äckliga  idiot poooolen så in åt hå vete . ahhhhh.. ! Dom kan ju ta sig så långt upp i röva så det inte finns ! alltså man ska ju få jobba 13 dagar i rad med nån jävla så kallad vecko vila ? och dom behövde folk nu i måndags tisdags på jobbet o dom sa inget till mig för att jag skull jobba för mkt då?????????? ska jobba onsdag till tisdag vilket är sju dagar, så jag fattar inte men jag ringde till dom o hon sa att deras jävla system slår i från, men jag har ju varit ledig i 36 timmar nu innan onsdag jobbade ju inte i helgen så vad är problemet? kan fatta efter för att då är jag bara ledig en dag men dom kan ju ta sig nånstans  dom har ju lagt in sina vecko grejer eller vad dom säger onsdag till onsdag. vart så arg på den där tanten o arg på hela deras system jag skiter i om det är nytt dom kan ju inte öppna nått som dom gör halvdant o fel på??? eller ? Nee fy fan Snart slipper jag dom tack o lov för de för jag är inte glad på dom. !

Nee nu ska jag spela lite .
Tjingeling pling


.... Måndag kväll...

Finns ju inget vettigt att titta på, på tven.. Men men blir nog en film lite senare. Är så himla sugen på något men jag vet inte vad jag skall ta, blir helt galen, skulle kunna slita av mig håret måste ha nått i munnen...
Min lilla gosekisse, han är så sjukt goskär ligger alltid brevid mig o gosar massa mys<3


Haha han är så himla tok söt, tungan ute i vädret. <3


<3

Nee alltså jag måste gräva djupt in i mina skåp nu, jag måste ha något i min mun...
jag önskar att det bara kunde regna lite pengar på mig, det skulle verkligen behövas, det är fattigt som bara den här. Det är som vanligt kämpigt kämpigt, önskar bara att man för en gång skull skulle kuna bara handa nått utan att må dåligt, jag får ju ont i magen jag bara handlar mat för att man har så lite pengar, usch ! men men ..
nee så va de ja, rota i skåpen va de som gällde.
Tjingeling!


Kärlek... .

Älskar dig så otroligt mycket Hans Robert Lindh <3 Bästaste :)
Turbo är så otroligt söt, hehe har tagit massa söta kort på han. kanske lägger upp en bild på magen sen oxå, robert tog kort i dag så får ni ser hur man ser ut nu för tiden ni som nu läser min roliga blogg haha. Ja man har ju liksom fått en liten mage nu. <3 Yes mm så vad gör man en helg som denna då? Känner mig helt folk skygg hehe, ne men i går så var jag tröttast i världen jag och Älskling myste lite sen somnade jag ganska så snabbt, har vart mkt jobb denna vecka samt dåligt med sömn, i dag har vi vart duktiga och kört lite saker till tippen, ska köra ett lass i morgon oxå. och jag har fått för mig att jag ska upp kl 5 och göra en sats med bröd, den skall jäsa 4 timmar o vi vill äta de till frukost, hehe hoppas jag kan somna om efter jag satt degen .



Josefin du betyder allt för mig, du får mig att må bra, jag vet alltid att du finns där för mig o det gör mig så lycklig  o glad, du ställer upp när man behöver dig o det värmer något så otroligt. Du är en äkta vän rakt igenom, är så oroligt lycklig att jag får vara vid din sida. Du har all min kärlek, Jag  älskar dig glöm aldrig de.


... Blää . .

Yes. Dagen startade ju med ett sms, Bara att spring upp ur sängen o jobba . Jag och robert som skulle ha badat, men pengar kommer lite före måste ju jobba Jobba jobba :P sen får man glatt jobba i morgon oxå :) . Det går fint !
Har vart en helt underbar dag i dag :)
Efter jobbet så var jag med josefin hon hämtade mig o vi åkte till karlsson o lager 157 o icamaxi gjorde lite fynd :) fick bebis grejer av henne oxå, hon är så söt :) Tack För i dag <3
Sen åt jag o Robert mat vart helt okej :). Och nu sitter jag här Ensam :) , Är ju bajs på tv som vanligt oxå. Nee men om jag skulle ta o dricka lite bubbel vatten  !
Puss o Hej. !


... Gråter Floder...

Helt underbart här sitter man hemma och gråter som fan, känns helt underbart bra =/ Blev så himla ledsen när du skrev så om mig, men hade i alf robert som tröstade mig han förstår i alf. Att det ens kunde gå så långt, bästaste vännen o du skyller allt på mig? men det är väl som vanligt att det är jag som är k
nstig de är mig de är fel på ? som VANLIGT!!!!!!!!!!!!!!!!! De enda man vill det är att få träffa sina vänner ha roligt få lite stöd o allt. Men tamefan alla är ju skit just nu, ingen bryr ju sig ett skit, det finns bara en vän o kommer alltid bara att finnas en som alltid finns o bryr sig o du vet vem du är <3 Du är guld dig kan man alltid lite på du finns där jämt. Det är fan inte kul att behöva jaga sina vänner. Synd att det skulle sluta så här mellan dig om mig om de nu gör det, men det är fan inte jag som gjort fel, det är inte fel att vilja ses o det är fan inte fel att bli ledsen o besviken att du aldrig har tid o det är inte fel att bli ledsen när du bestämt med mig men sen inte hör av dig att det inte går o sen säger en ny dag o inte hör av dig. ?
Så säg mig nägon är det fel då eller??
.........................................................................
..................................................
..................................

Less på den där polen oxå, min sida är så jävla konstig, o jag har sovit så dåligt i natt somnade hårt runt 5 på morgonen kanske o då hörde jag inte att jag fått mess om att jobba i dag kl 6:45 hade jag tydligen fått mess, ( om att jobba 9-17)men hörde ju fan inte. men sen ringer dom kvart över åtta, och väkte mig :S Det som stör mig är att om dom ändå ska ringa så kunde dom fan ha ringt när dom skickade mess så man hade haft tid på sig att tänka, fixa bil eller kanske ta bussen. men allt de var ju försent.  Jaja va fan. .

Usch vilken idiot dag de känns att vara, Inte fick jag vara med josefin heller :P men vi ska ju ses sen o kanske hitta på mys i helgen i min för liten bikini provade i dag haha tuttaran åker ju ur :D men men haha man får väl visa hela skönheten för alla . hinner ju inte köpa ny nu endåså., får duga får gå o dra lite o vara under vattnet :) hihi
dagen har endå varit bra för att jag har en sån underbar pojkvän att pussa på , han gör en glad hela tiden, Vi var nyss och handlade smör, vetemjöl och mjölk o lite frukt slank ner oxå . Jag ska baka BULLAR :D
har även bröd på jäsning, ska göra pan rich o degen ska stå i 4 timmar hoppas att det blir bra :P

Lill Ungen i magen rör sig hela tiden :) jag vill titta på den men de går inte ! Haha , jag kan inte vänta längre är helt tokig här hemma haha. asså har ju skaffat lite kläder o går o håller o tittar på dem hela tiden , haha Robert skratta åt mig i går helt tokig. Sen så har vi köpt täcke o kudde på ikea, har tjatat om att öppna dem alltså bara plasten haha men robert tycker att det skulle ta för stor plats om jag inte fick tillbaka dem de är ju vakunförpackat :P Men jag vill ju bara kolla o du vet dona titta o vekla ut, hah så jag gjorde de :P o jag fick tillbka de nästan :) skadad som man är :P Är så otålig o den här väntan på lillen tar kål på mig alltså :P Kom till mig, komsi komsi :D Fick en jätte söt björn dräkt av Syster eller vad man ska kalla de, en jacka o ett par byxor i brunt ludd grej :P så söt  :). hihi

Nee nu ska jag gå och baka mina bullar och inte gråta något mera.. O vara glad för dem jag har mig nära ni andra kan ta o pissa på er.

Puss o hej lingon fejs ! :)


..... Robert + Åsa ...

När ska man bli frisk då? Fan så Jobbigt att vara sjuk =/ Huvudet spränger på o snoret forsar ner, så underbart eller inte. ..  Hoppas att jag blir frisk till på söndag men det borde jag bli, men bara för att det är jag så ligger jag väl med 40 graders feber eller nått. Nej fyy!! Har 38 i feber nu,
alltså va fan är det som går på tv?? Shit finns det verkligen inget annat att sända?? Det är ju helt sjukt, det är ju helt ruttna program, Vill bara sova just nu, men det bara dunkar i huvudet och täppt som fan i näsan så det är så jävla svårt.

Kul katte hade ner en lampa som gick i tusen bitar samt två blommor,. Kul att damsuga med feber o spräng huvud värk. Men men bara bita i de sura äpplet, bara för att det var fåglar utanför o han blev ju helt till sig.

..........................................

ska Vila eller nått nu o må allmänt dåligt.
tjingpling


..... Sjuk .... =/

Jaha det var ju typiskt, då vart man dunder förkyld =/ Ligger Hemma med feber o snoret riner o halsont .
Fy fan jag hatar att vara sjuk, liksom vad kan man göra? Så fort jag rör mig så dunkar huvudet, Skulle bara vilja kapa av den, o ska jag vila så går det inte för att jag kan inte sova med öppen mun, näsan är ju helt täppt, snart har jag snytit upp en hel toa rulle . . Ja allmänt piss mår jag,. Bli ännu mera arg när man förlorar så mkt pengar. hade ju sett  fram imot att jobba., Men nej hemma ligger man o känner sig som en rutten potatis.
Bläää rent ut sagt. ....

Och finns det nått att se på tv?? Ahhhh Nej Skulle inte tro de =/

Ja Det enda posetiva är katten just nu, han är så gosig jämt, då han inte vill busa så klart.
Men han ska alltid dela min kudde så mys, o i morrse så låg han på bröstet o sov. Ligger alltid här brevid mig tätt intill. Helt klart den mysigaste katten jag haft/träffat. :)
Det bästa är när man kommer hem, han ger sig inte fören man lyft upp honom, sen springar han efter en o måste vara exakt där jag är, Pussas i ansiktet o kurrar :P
 
Nee nu ska väl jag Fortsätta må allmånt dåligt o tycka synd om mig själv.

Tjingeling !


Kärlekens kväll


Ska inte säga För mkt så har jag ingenting sagt, är lite små irriterad just nu men det går väl över med lite sömn, är snorig som fan det bara rinner o rinner, finns liksom ingen hejd på skiten ;D haha men men det är väl så att man lagom ska bli dunder förkyld när man väl har en massa tider att jobba o man verkligen känner för att jobba. Men jag ger mig inte i första taget jag ska jobba och inte bli meer förkyld Bestämt ! Ha.

Du tror att du vet allt du och är bäst på allt. haha skrattar. Det kan bli lite för mkt i bland och så är det nog för alla.

Kan man ha en mer underbar pojkvän? Han är bara helt otrolig, så söt. så omtänksam. Vi är som nykära i mot varandra, det bara snurrar, så mkt stöd och kärlek har jag aldrig upplevt eller fått av någon förut.  Vi har gått igenom en hel del, men det måste man oxå för att kanske förstå vissa saker.
Kommer i håg första gången som vi träffades <3
O du följde mig hela vägen till dit Jenny bodde på den tiden . ca 5 år sen tror jag det blir !Nått sånt :) 
Minns det som det vore i går kommer ihåg exakt vad jag hade på mig, för jag hade sprungit runt o testat allt för att jag var så nervös o ahh Hehe, skakade ju när jag satt på bussen hihi
O tänk här är vi i dag . <3 Helt underbart o snart har vi en till i familjen. <3
allt är så perfekt, bästaste svärfamiljen man kan tänka sig, har näst in till bättre kontakt med dom än min egen, dom är bara så underbara, vi känner varandra utantill det är som att komma till några du känt i hela dtt liv. Tur är väl de att man lyckades träffa in de så bra, med så underbara männsikor, det är ju viktigt att ha bra kontakt med dom oxå, då dom ska bli farmor o farfar ;D För tänk om det inte vore så, usch typ om det vore stelt eller om man inte ville träffa dom för att man inte tyckte om dom. Nej fy ! för Man vill ju kunna åka dit utan Robert oxå, så dom får träffa sitt barn barn osv. :) Jag skulle aldrig klara av de o tur är väl de att man inte har det så. Hihihi.  och jag vet ju att jag är väldigt omtyckt oxå, mycket roligt som vi gjort tillsammans, :)
Så lycklig att jag har allt det som jag har, !
<3
Har bara lust att skrika av glädje , ahhhhhh iiiiaaaa :P <3<3<3<3
Helt tokig här ju, ni lär ju bli tokiga som läser hihi . :P

Nu måste jag verkligen snyta nästan innan allt hamnar i soffan hehe, Nu började raw oxå, :P hihi .
Massa kärlek till alla från mig, !
GosePuss Hej



RSS 2.0