Lördag.

Redan lördag i dag, Robert åkte nyss på rally, så vad ska Kevin och jag göra i dag? Hmm jaa vi får väl se.
I går var det ju solsidan alltså det är så himla bra, fan så jag skrattar. Haha nu längtar jag tills nästa.


Var ju på barnenshus i torsdags kväll. Usch så besviken jag vart, var inte alls som jag hade trott. Folk sprang in men till vadå? Fanns inte alls något att fynda. För det var väl de man skulle göra. Fanns väl lite nessättningar men det var ju inte mycket. Inget som vi ville ha i alf. Fick med mig två leksaker till Kevin i alf.
Nee så nu har vi fortfarande inte köpt någon bilstol till Kevin, men Robert är ju helt inne på att han vill ha en annan. Så vi kanske köper den nästa månad i stället vi får väl se man får väl ta en drive till babyproffsen

Nää Nu ska det bytas bajsblöja på Kevin

Tjingeling!

Leker









<3

Pengar Pengar Pengar..

Det lär ju sitta en liten Gubbe på molnen där uppe och allmänt njuta av att förstöra för mig och Robert härligt!
Kul att man har tänkt saker så blir det inte så.


Nu ska jag och Kevin äta frukost, känner inte för att äta även om jag är jätte hungrig.
Blir byta bajsblöja nu innan märker jag.

Sen blir det kolla lägenhet senare och förhpoppningsvis fynda en och annan grej i kväll!


Kväll

Nu får de Se ut så här på bloggen för en stund orkar inte hålla på .

Jaa nu har dom skottat vi källaren men man kan ju bara skratta ,  dom har skottat fram en smal gång så barnvagnen får inte plats, och det går ju inte direkt att plöja sig igenom då det är högt som fan och hård snö på sidorna. och skulle inte ens tänka den tanken i uppförbacke med Kevin i. Ingen lust att ha vagnen full av snö heller. Så ja? Jag får väl ringa igen andra vägen är ju jätte jobbigt trapp och portdörren gå ju inte upp helt så man vet ju inte om vagnen går ut där. vilka problem man har för att komma ut.

har i alf vart på jysk i dag och tittat lite. inhandlade inte något vettiigt. Men vad länge sen jag var där så ville dit.

Och nu sitter jag här och Robert har åkt till jobbet. Ska verkligen inte sitta uppe sent i natt. Blir sängen snart !


_________________

Oh jag är så himla trött, kan knappt hålla ögonen öppna och Kevin han skutar runt i gåstolen och "skriker" Haha.
Men det är ju mitt eget fel att jag är trött gick och la mig 02.00 :S men jag la mig i soffan och fick för mig att jag skulle spela poker på datorn, och bara av farten anmälde jag mig till ett bord med MASSA spelare och det gick bra för mig kom 3a så det tog ju ett par timmar :s Men jag vann ju pengar i alf :D
Så när Kevin vill sova ska jag oxå det :)

I dag skulle vi ha gått till syster men hon är sjuk, så vad gör vi nu? Men när Robert ska stiga upp senare i dag så ska vi åka till jysk och titta.

Nu ska jag ringa till fastighetsskötaren, lite trött på elementet som droppar nu för 10000 gången, sen hur dumt kan man ploga igentligen vi kan ju inte backa ut från våran parkering för det är en fet snöhög där:S Bra liksom!!Och det vore ju kul om dom skottade källar gången ut, jag kommer inte ut med barnvagnen.
Så det ska jag beklaga mig över!


Som alla...

Andra så är vi insnöade här hemma. Tänkte faktiskt gå ut men det går inte för att kan inte få ut vagnen. Dom har inte skottat vid källaren så det gick ju inte. Hoppas att dom har gjort de till i morgon för då ska jag gå till min syster annars vet jag inte hur jag får ut vagnen. Andra vägen med trappor tänkter jag helst inte pröva.

Men för att få någon luft över huvudtaget så har jag skottat balkongen med de redskapet man hadde soppskyffeln, jaa och den är ju gjord av plast så skiten gick ju sönder, men jag hann skotta en hel del så nu kan man komma ut där i alf. Eller jag ska väl inte ur där utan Robert. 

Stackars dom som har sina bilar här på gatan, dom kommer inte loss. Dom är inplogade och insnöade till max.



Som många andra så gillar jag inte de här vädret något mera, nu är det för mkt. Blir ju bara att folk kör fast, krockar och man kommer inte fram.

så sommar vill vi ha, sitter och funderar på vart man ska ta vägen i sommar, har ju lite planer ialf, tar bilen och kör sverige runt :P hehe nee så långt ska vi inte. Tur att man har bil och körkort ialf så man kan ta sig och bara göra lite inpulsiva saker. Visa Kevin vida världen :D

Kevin sitter här brevid mig och är allmänt sötast i världen. Goare unge finns inte. <3

Lördag Lördag Lördag.

I dag så har det blivit en inne dag tänkte gå ut, men nee Kevin och jag hade ju snöat bort och att dra vagnen i denna snö är inte roligt. Usch vad jag inte gillar detta väder.
Men har haft mysigt här hemma ändå :)
Har fått mkt tid för mig själv om inte annat kevin är bra på att sova sov först en halvtimme kl 10 han brukar sova mer så det var väl därför han var super trött vid ett. Och då fick han sova och sov från 1-4. och nu sover han för natten sen en halvtimme tillbaka.

I Går så hade jag och Robert det jäätte mysigt, var jätte god mat på akropolis mysigt att få bara ägna tid åt varann :) Bio var dock inte den bästa men sånt kan man ju aldrig veta. 

Nu ska jag Spela lite här på datorn som vanligt.

Tjing


Lovly Day

Har precis kommit ut ur badrummet där jag har tagit ett bad med badbomder och skum. har haft ansiktsmask och hårmask och bara kopplat av . Underbart nu känner man sig fräch och redo för att snart traska till hälsostudion .
Där blir det mera avkoppling med "Spamassagelyx" med piling och helkroppsmassage i 90min ska njuta av varenda sekund! Lovly!!
Sen blir det hem och sätta på sig något användbart, sedan har vi bokatbord på akropolis kl 6 och bio efter det!
Lovly Day med andra ord!


Leksaker

Jaa Kevin kan ju verkligen de där med att kasta saker omkring sig, han tar sig med hjälp av gåstolen till sin korg med leksaker, sen tar han upp alla och slänger dem lite här och var, nu fanns det inga roliga leksaker kvar så nu bitar han på tyget som sitter runt korgen..


Har haft en jätte mysig dag med min syster Katrin och så kom även Mamma. Lagat mat och bakat bröd och umgåts.
Tack för en mysig dag  :)<3

Nu ska jag natta Kevin och själv sen mysa ner mig i soffan.

I morgon är det Fredag Jiiiipppppiiiiiiiiiiiiiiii <3

Åhh

vilken hemsk vecka. Kan den inte bara vara över snart :P Vi är sjuka jag känner mig lite bättre i alf, är värst på morgonen och kvällen men så är det ju alltid. Har i alf varit ute i dag jag gick till affären såå skönt att få lite luft även om det var för en kort stund.
Kevin han sover sen ett tag tillbaka så nu tänkte jag brodera lite, sen får det väl bli att laga mat och invänta kvällen så man kan sova  så det kan bli fredag någon gång.

Men hade i alf en jätte trevlig dag med min syster i går, vi gjorde köttgryta och kollade på film. Ja dock så var ju filmen inte så där jätte bra. Men gillar man blod och tortyr så ja :P lite för rå för min smak, men man satt ju lite på spänn haha kudden uppe i fejan :)

Nu ska jag ta tag i broderiet.



Usch vilken måndag.

usch vilken dag det var i går. As tråkig dag och kväll.. kl gick ski sakta. Vi är sjuka här hemma snoriga och dana, eller Robert han är frisk det är jag och Kevin.
La Kevin vid strax efter sju i går han var super trött men man hörde hur han hade svårt att andas stackars. så han vaknade ju efter en timme och var super grinig först sen vart han vaken och låg i sin säng och busade. gick till han för att kolla han och tänkte om han ville ha mat. Då la han av världens spya hela han och sängen, det var bara att byta sängkläderna och bada kevin då ha hade massa i håret. sen la jag tillbaka han i sängen då kl var hade blivit halv elva. Så satte jag mig vid datorn och sen började han skrika jag gick dit och Oj då var det Blod i sängen, fasen vad rädd jag vart fick ju panik. Det kom från munnen men det var inte så mkt. Först tänkte jag har han hostat upp blod, men jag tror att han petade sig i munnen eller nått liknande. Sen fick han sitta med mig här i soffan tills han fick för sig att vilja somna. Så jag gjorde ett nytt försök kl tolv, då fick han ligga brevid mig i sängen och efter en stund så somnade han :) Sen när Robert kom hem efter en halvtimme så la vi över han i sin säng.

Det måste alltid hända massa saker när jag är själv. Men i dag så är vi inte bättre vi är snoriga och allmänt hängiga i alf jag. Kevin är relativt pigg även om han är sjuk. Nu ligger han i alf och sover med täppt näsa. jätte svårt att äta för han då han är så täppt.
Och nu kom precis syrran hit såå skönt att slippa vara själv vi ska laga middag och kolla film :)
Så nu ska jag umgås med henne :)


En Helt Underbar helg.

Jaha helgen är över så himla tråkigt Robert åkte till jobbet för inte så länge sen, så med andra ord värdelös vecka Robert jobbar kväll=( Usch. Men men hoppas att dagarna går fort då vi på fredag ska ut och äta och kolla bio. Och jag ska även få min efterlängtade "spa massage Lyx".

I fredags så hälsade vi på Emma, Ella och stefan, sara och johan var även där. Emma blev då gammal hela 23 år. :) var där och umgick och fick gott fika.

Lördagen spenderades hos svärföräldrarna/alex, fick god mat och så fick jag nagel manikyr av alexandra :) En jätte mysig lördag som alltid man blir alltid så glad över att åka dit, jag verkligen älskar dom :D

Sen var det ju  Hjärtans dagen, <3 Tog en promenad i solen vilket fint väder vi hade :) Blev mat och så fick jag av Robert blommor, glass, tuttifruttiringar, mars och cola :) Så vi mös med allt de och så kollade vi på nya beck-i stormens öga.

För övrigt i dag så ska vi bara vara hemma vi börjar bli sjuka, min hals är tjock =/ Kan hoppas det är över i morgon, för då kommer syster hit och vi ska äta middag och kolla någon film! 



Våran Underbart Söta pojke <3

 

   


Buuhhuu

Nu är det stor städat här hemma,  oj vad jag har städat det relaterade till mera ryggont =/ Men men nu är det fint fint här.

Har fått hem broderiet nu som jag ska göra, men oj oj det står på engelska ? så himla svårt och jag fattar inte för tillfället hur man ska göra, var ju många år sen man höll på med detta. Men ska göra som jag tror i alf.

Har inte så mkt på hjärtat i dag så bjuder på några bilder.

            



Längtar

Åhh jag längtar till den 19de så himla mkt, kan dagarna gå lite fortare tack!

Ska över till mamma nu, så nu ska vi klä på oss och göra oss redo för att gå ut i kylan.

¨Avundsjuk..

Ja det kan man minst sagt säga.. !!



Hoppas Kevin sover hela natten i natt, la han vid sju i dag han var så trött och han sover som en sten just nu.

Varför finns det inga lägenheter?? kräsen or what? Men vem fan vill bo i årby/skiftinge osv, så vill jag inte bo precis brevid en stor bullrig stor väg, så måte ju lägenheten vara fin, så himla mkt som spelar roll. Och igentligen så vill vi ju köpa hus, men det går inte riktigt just nu. Men vi ska ju i alf göra det sen så man har ju något att se fram i mot. Slipper all denna betong!!!!!!!!


Nee men om man kanske skulle ta och sova nu, så man orkar upp i morgon.


??

Vad är det med Kevin, andra dagen i rad han inte vill äta? Sjuk? eller vad? Men han är ju hur glad som helst i övrigt ingen feber , inte snorig inte hosta eller nått. Fast i dag så har han varit lite sur/ledsen, men det finns ju dagar som han kan vara missnöjd på annars oxå. Aja Det ser ut som om han är hungrig försöker ge han, försökt med både ersättning, två olika vällingar och vanlig mat men nej det duger inte. Puuhh jobbigt. Sen Sover han oroligt oxå. Kan det vara tänderna kanske? men det ser inte ut som det är någon 3dje på gång ännu ??
Ja vi får väl se hur morgon dagen blir

Vi har ialf tagit ett bad nu i kväll Kevin och jag mysigt han älskar att bada:) och nu sitter han glad i sin gåstol även fast han inte ätit.  men men..
Robert är i väg och ska hämta Pizza vi orkade verkligen inte laga mat i dag och jag orkar verkligen inte diska än gång till. Diskade i en ca 50 min i dag hahah.. Jaa fast man har ju sig själv att skylla när man inte diskar på än gång, men det känns ju som om det bor en 10pers här det blir så himla mkt diskt så fort.



Ha en trevlig kväll alla.


Video

En video jag började med för länge sen, men programmet krånglade men nu gjorde jag klart den, Dock så är den inte fin slipad och klar den har lite skavanker här och där (som felstavning/suddigbild m.m :P). Men det kommer bli fler jag gör så denna får vara så här :) Bjuder på den i alf :D


Oj Oj

Jag är inte ämnad för vinterkörning, Blääääääää... Hahaha jaa jag har varit hos Emma i dag, vi har vart ute och gått i detta väder? Ja minnsan det har vi, haha det var jobbigt och mkt mkt snö. Nu får det fan sluta snöa gillar inte detta. Men i alf så var vi duktiga och gick sen åt vi lite mat. Ja och sen när jag skulle hem Tro fan att jag körde fast TVÅ gånger. Fy helvete vad jag hatar dettta, var sååååå arg. Emma bokserade bort mig första gången. Skönt tänkte jag, men sen var det ju massa snö på vägen ut till stora vägen så jag skulle ju ta sats men Halllåååå det kom en bil såg knappt. men jaa vafan backade ju tillbaka men det var ju is där som sagt och inte vet jag jag gled lite så körde ju typ fast där oxå. Fick backa och köra fram och Hålla på. Sen kom jag bort i alf och väl ute på vägen SHIT det var halt som fan.
Haha och Emma lyssna på detta vad var det jag sa. Roberts kommentar var ju hade det varit jag så hade jag aldrig fastnat, hade i alf kommit bort hur lätt som helst.
Visst han är ju lite bättre på det där med trix och sånt då han är ute och kör mkt, hans vänner osv.

Så att summera det hela så säger jag: Aldrig mera vinterkörning !


Nu har jag en kopp te här , och ska snart laga mat kycklingwok . Sen ska vi se G-forse.
Over and out

Jenny

Nu sitter jag hos min syster, jag har fått lunch så himla gott. Stekt lax, potatis och kall sås :) Nu har jag lagt Kevin och jag och syster ska umgås spela något kanske.
Tidigare i dag var vi på bvc, läkarbesök och det vanliga väga och mäta. allt var bra som vanligt han följer sina kurvor som han ska. Dock tyckte läkaren att han inte hade växt så mkt (denna gång 1cm), men han var ju super grining (Trött) så det var ju inte så lätt! Fast jag tyker att han ser längre ut än vad han är, han är ju inte så lång! Han är kortare eller lika lång som andra i hans ålder. Och han har ju heller inte skenat i längden eller nått så det är ju bara som det ser ut :P hehe. Men sen i framtiden så kommer han nog att växa som sin pappa :) Lång och ståtlig :) Han vägde i alf 7820 och 67,5 lång 6månader 1 vecka gammal :)


Min syster Jenny !


RSS 2.0