Ur funktion

I dag så har vi varit på 2 månaders läkarbesök. allt såg super bra ut, Kevin bara log åt läkaren när han drog och klämde över allt. :) Många som brukar fråga om han alltid är så lugt snäll och tyst, och jo minssan det är han världens snällaste plutt. Han för inte mkt liv ikring sig, han är så nöjd, visst kan han skrika till i bland men det är sällan det händer, det är väl när man är för sölig med maten :P
Han har börjat prata mkt nu :). Alltid på morgonen så vill han prata och le så söt, det är verkligen värt att gå upp för dem morgon stunderna :) . 
Efter läkarbesöket så åkte vi till coop och handlade och tittade i kring.

haha måste bara berätta Kevin han hade inte bajsat på någon dag, man blev ju lite orolig att det skulle vara nått för han bajsar ju alltid, har bara varit kissblöjor. Men så i dag när vi kom hem från affären och läkarbesöket, så skulle han få mat, men han åt i några minuter sen bajsade han kan jag säga, haha skulle byta och ja han bajsade väl ur sig allt som han hållt inom sig, hela blöjan var full ut på ryggen och över allt. Det var minsann inte lite de inte. Men det var nog skönt för han kan jag tro :D

Funderar på att baka bullar i dag, mamma kommer nog sen så hon kan få hjälpa mig :) Hihi
Funderar på att besställa sånna där servetter till dopet oxå.

OCh bara så ni vet den som vill ta promenad med mig så är vagnen ur fuktion, punktering på däcket. Jippi det är ju nakdelen med denna vagn, men har sett massvis med vagnar med sånna däck som vi har så det ska nog gå att lösa, så inom kort så är den på hjulen igen !



Söndagen är här.

Vilken underbar helg det har varit :) I fredags så var vi i väg och handlade mat och lite smått och gått så nu finns det en hel del här, vi var på nya willys så himla fult utanpå ser inte ut som en affär, men där inne var det fint. sen så senre på kvällen så åt vi tacos som är så himla GOTT! D sen vart det film och mys här hemma :) Josefin var även här en ca 5 min haha Tack för kläderna du är för go du =) Älskar massa <3 Sen kom den efterlängtade lördagen :P då bar det iväg till kopparbergsmarknad. Roberts familj var redan där med husvagen så vi mötte upp dem på malingsbo camping sen åkte vi in. Fanns mkt att titta på samt mycket skit med så är det väl alltid,! men det var super trevligt och roligt. Handlade inte så jätte mkt vart en klänning till dopet, en present, godis. Sen fick vi två tröjor ett par skor till Kevin. Åkte även en karusell hahah skoj skoj :P Jag och Alexsandra blev de som åkte, under tiden vann Robert en bil till Kevin , =) Vi vann även lite fler nallar. Sen blev det åka till husvagnen och fika och skratta och snacka skit. så lagom vid nio nått sånt tror jag åkte vi hemmåt. var hemma halv tolv tror jag, då var man lagom utslagen ont i fötterna av allt gående och stående :) Super Trevligt ! Och nu är det Söndag ,Har lurat i min vän att göra mat till min lilla familj så vi ska till Josefin och Krille senare i dag, Trevligt :) Och nu på dagen så ska jag bara vara inte göra något speciellt alls :D Skönt !

Från marknaden.

Kärlek <3

En gamal bild, Tagen för tre sommrar sen .

2 Månader gammal

På Väg till Kopparberg,


Snart Helg

Hade nyss besök av josefin , Älskar dig <3
idol det är ju bara så bra :P det är mitt favo program helt torsk ska ni veta.
Kevin ligger och sprätter, Sambon är på väg och då blir det kolla en Johan falk film.

I morgon så är det fredag och då är det daxs för de där som kallas minus på kontot, det ska betalas räkningar och handlas. Handla är roligt men att sedan göra ett konoutdrag de skippas helst, men hoppas att det finns några ören kvar för jag hoppas på att få åka i väg på lördag till koppabergsmarknad !
Sen ska kvällen tillbringas med Robert o kevin vad vi hittar på återstår att se, Blir något mys med lilla familjen. <3

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Fredag

Sitter här med data skärmen på tven. Lyssnar på jätte bra musik och humöret är på topp.
Känslorna bara flyger omkring i kroppen och jag känner mig så lycklig =) Världens finaste son har jag på golvet i babysittern han sitter där och pratar på sitt språk,. Miin andra halva min Kärlek ligger och sover.
jag har varit duktig jag har diskat och torkat i köket och ska snart damsuga så att det blir fint här hemma igen.
Sen ska jag och Robert bege oss ner på stan tror jag det blir, vi ska se om vi kan hitta lite saker som
vi behöver till Kevin. Sen ska vi handla lite granna.
Redan fredag i dag, helgen är här igen vad fort det går, men nu ska jag städa
Trevligt Helg!

Robert
Kevin
I
Love


Tisdag

Kevin är helt flottig i hela skallen nu , smörjde in med barnolja han har fått tjockt med skorv på vissa ställen. slick frilla hehe.. Nybadade är vi oxå =)
Nu väntar vi på att kl ska bli två då vi ska ner på stan och träffa Emma och Ella. Efter det så funderar jag på att gå till torshälla om jag nu orkar det då. :P Robert är där och skruvar bil så funderar på att lifta hem sen, så hinner jag hälsa på bästa svärföräldrarna oxå : )  ja vi får väla se. 
 
Fick brev från Gunilla i dag, Hon som höll i våran föräldragrupp då man var gravid. Fick en tid då vi ska på återträff och få träffa alla igen, ska bli super kul att träffa alla och få se deras bebisar. :)


Har nog inge mer roligt att berätta. ska stänga ner nu och fixa kevin !


ÅsaRobertKevin

Här sitter jag medans Robert och Kevin sover, igentligen så skulle det vara skönt att göra dem sällskap men jag steg upp i stället och har vart uppe en stund nu. Så det är alldeles tyst här, det är bara tangenterna som för liv när fingraran springer över dem.
Vad händer i dag då? Kanske ta en promenad med Pontus? Vi tog en promenad i tisdags i vilsta och då vart jag jätte sugen på att gå den där tipspromenaden att ha liksom ett mål och nått att göra medans man går kan vara kul kanske haha. men dem frågorna man såg kunde jag ju inte, men pontus får googla på mobilen haha , Måste ju få alla rätt :P  men jag säger bara ett ton myggspray måste man ha, fy fan det var olidligt sist vi gick där Haha.. Jaa det visar sig vad dagen har att erbjuda.

Jag är jätte sugen på att Fiska, MEn det är tydligen bara jag som är det för jag får inte med mig någon. Skulle vilja ta en sista fiske tur innan det blir vinter. fast i år så skulle jag vilja pimpla :)

Solen skiner i dag i alf, ialf just nu men det är inte så varmt ute 11 grader visar temperaturen här på datorn. Så nu blir det att pälsa på sig när man är ute. Inte långt kvar till vinter, mysigt hoppas på mycker snö :). Fast det behöver dock inte vara så kallt, då blir det krig här hemma som alla andra vintrar. Haha. !

Jag tror faktiskt att jag ska gå och krypa ner till mina undebara Killar nu. Älskar er <3


Toys

I Dag så hade jag och Robert bestämt att vi skulle på äventyr någonstans. Så i morrse funderade vi på vad vi skulle göra, vi dividerade fram och tillbaka vad man kunde göra. Haha det blev inte bättre än att vi åkte till ikea, Men det var jätte kul och mysigt även om man gjort den turen flera gånger. Vi tog en sväng på ikea och kollade lite, köpte så klart korv och pizza även mjukglass och choklad :P. Sen gick vi över till leksaksaffären där vi vart en bra stund, Haha vi hade skit kul när vi gick och kollade på alla saker, vad vi ska köpa till Kevin osv :) Ohh jag vill att han ska få en sån där bil som går på batteri en stor sak :P kostar dock massa tusen, men vem vet man kanske har hunnit blivit miljonär tills dess att han kan använda en sådan. fans en hel del roliga saker , nog bestämt redan vad han ska få i julklapp ialf, haha eller det är nog snarare robert som vill ha en sådan :P Tror nog att det är robert som kommer leka med alla Kevins leksaker hehe..

I morrse så tog jag och kevin vårat första bad tillsammans =) Jätte mysigt han gillar verkligen att få bada !

OCh snart börjar massa planering för dop oxå, Ska göras massa inbjudningskort och allt möjligt, Sambon min har ju inte liten släkt Han inte Hehe. :) Fast vilket jag tycker är mysigt då min är liten, och hans släkt är så himla go den gillar massa :) 

Så himla besviken och det har jag så fullkomligt rätt till att vara, vad är det för fel? Känns som att det kvittar vilket nu, Vill inte ens att du ska Ringa mig, skit sur verkligen. !

Bjuder på lite olika bilder :P

       

Vart en blandad kompott med bilder de där :P hehe.

Ska gå och mysa med min son nu <3




jadu

I måndags så vägde o mätte vi plutten . Och hon frågade hur det gick med ammingen nu då, jag jätte glad svarade att det inte hade vart några problem alls sen vi var där sist en vecka innan, Utan att det kändes som allt hade börjat flyta på ! Haha ska man skratta eller gråta, sen senare på måndag kvällen så började de igen! Åhhhhh.. fan vad OOOOOOONNTTT, kul hela tisdagen blev pannaka helt död får ju feber direkt o helvete (mjölkstocking ) men det satte inte i så länge utan det vart bättre o bättre under dagen. och nu har jag bara lite ont o ena bröstet. ! Så jag är glad att det bara var för en kort stund men hur kul är det ? kommer det tillbaka igen då ger jag upp!!
Tog i alf mitt första bad i går efter förlossningen Såååååå Skönt, Kändes lite konstigt att ligga där med platt mage :P innan så låg man och guppade med en fet kula haha :D
I dag så har vi vart och hälsat på hos Jenny , jag robert, kevin, Emma och Ella. Kevin är trött i dag han har sovit massor, och nu har han sovit sedan vi var där, typ 3 timmar men nu verkar han vakna precis så det är bara att ladda för matdax :)


RSS 2.0