Fredag

ännu en dag, fredag i dag dagarna går rätt fort.. har vart på läkarkontroll med Kevin och allt var bra, han har gått upp i vikt o allt. Sen efter det så var vi och handlade, än så länge har man fått en sån lugn och snäll son han säger inte mkt han inte, han sovet mest o när han vill äta så gnyr han bara lite såå söt . <3 Men hans lungnhet kan ju ändras :P
Har lyckats sovit säker två timmar i dag så skönt :) Har så jävla ont i ryggen tror nog att den går av vilken sekund som helst.. =/ 

I morgon ska jag och Kevin hem till Josefin och grilla :)
Nu ska jag kolla på min son som sprätter där borta

<3


Kevin.

kunde inte sova mera i dag så jag steg upp strax innan sju, både Robert och Kevin sov så sött =) men det kändes bara jobbigt att försöka sova mera. men nu ligger Kevin här ute hos mig efter lite mat.
Ah det känns helt otroligt att han är ute från min mage, Jätte konstigt samtidigt som den bästa känslan som någonsin finns <3 och inte behövde jag gå över tiden heller, han ville komma ut en dag innan beräknat , han är så lugn och snäll mammas o pappas
sötnos <3

Blir nog en tur med vagnen i dag, den måste få invigas, och jag behöver komma ut i luften, har vart inne massa dagar nu utan att ens gå ut så det kan  behövas. :)

     

Jätte besviken på att det ska vara en sån period just nu för en närstående person, det är ju nu du ska finnas och hälsa på osv. Men jag har ju levt med detta hela mitt liv så jag förvånas inte men så surt, känner hur ilskan tränger igenom i kroppen kan inte vara annat än arg. Hoppas vi Hörs snart !

Ta hand om er


Hemma. .

Då har man en son då :)

Kevin Leonard lindh <3<3
26 juli kl 06.05
3235g
52cm lång


Känns fortfarande helt overkligt men så underbart att få ha honom här <3 Just nu ligger han borta hos pappa och sprätter, sötnos <3<3. Det är så skönt att få vara hemma nu, det är en sån ofattbar känsla <3<3

Han fick massa fina kläder i dag, och vi fick massa gott av josefin tack :) nu ska jag mummsa massa gott :D

Ska försöka se om sonen min vill ha lite mat nu.

Såååå Lycklig <3<3<3



Sömnlös..

3 Dagar kvar...

Hallelulija eller vad säger man , har inte sovit nått på hela natten, fast jag är inte trött och natten innan det var det bara tre timmar sömn härligt. !

legat fem min i sängen sen måste man upp och vandra för att det gör så jävla OOOnt. Så har det hållit på hela natten, Om man ändå kunde få sova lite, Men tog mig en macka nyss så ska försöka ge mig på sängen igen..


Torsdag. .

4 Dagar kvar...

Ja ännu ingen bebis oh när ska du komma ut? , men som sagt med min tur så kommer jag gå över två veckor minst, säker mer än de oxå. .:P Men väntar man på något fantastiskt så väntar man aldrig för länge eller hur är det, Hmm jag har väntat länge nog Haha . ! Nio månaders graviditet är en plåga samtidigt som något fantastiskt, Underbar upplevelse att ha en bebis i magen se magen växa känna sparkar undra, nyfikenhet. Men desto STÖRRE plåga att vänta på dig, nu när det är så nära är varje dag som en plåga nu vill vi ha dig här, du är ju en färdig bebis så kom nu :) <3

Nu håller Robert på att fixa frukost så ska väl stänga ner här och få något i magen, Frukost kl 12 Haha.
Men jag somnade inte fören fem i morrse , Robert fyra nice.. Men det hade sina anledningar det oxå ..


Onsdag...

5 Dagar kvar...

Solen skiner i dag, kanske man ska passa på att bada ?, måste ialf ta mit ut någonstans, var inne hela dagen i går det var rätt så segt men ändå skönt, jag var ju inte helt ensam robert var ju oxå hemma hela dagen sen var arne och danne över på fika. Jag bakade blåbärsmuffins och tamefan jag lyckades ;D Hehe dem blev goda wiiee :)
Gjorde även scones som blev jätte goda dom oxå :)

nee om man skulle försöka göra något av den här dagen . .
Ta hand om er

godmorgon..

6 dagar kvar...

Nu börjar ännu en dag av väntan, oh som vi längtar efter dig bebis skrutt. Nu är det många som har sagt när dom tror du ska komma vi får väl se. Så nyfiken på hur du ser ut, tjej, pojke vem du liknar mest , osv. .
Robert tror att det blir en pojke, Jag Tror på flicka så vi får se vem som trodde bäst :) Alla man träffar tror olika så det blir spännande. . Vi vet att du mår bra i alf och det är det absolut viktigaste, allt med flödet och hjärtljudet var jätte bra ! Skönt de ! sen ska vi tillbaka på tillväxt kontroll på måndag om du inte vill komma innan förstås som jag hoppas så innerligt på.

Ska försöka att baka blåbärsmuffins i dag, hoppas jag lyckas, jag har var helt värdelös på att baka på sista tiden. Mest Robert som äter kakor och sånt oxå så hoppas att han tycker dem blir goda så är jag nöjd !

Känner mig lite gladare i dag, hoppas det håller i sig så.,

Börjar bli hungrig här, undra vad man ska äta för frukost i dag, om jag snabbt skulle göra scones kanske det är ju så gott  =) Robert sover ju fortfarande som vanligt, finns nog inge stopp på hur mycket han kan sova Hihih. .

Ta hand om er


Blåbärsmuffins

Jag bara önskar att någon skulle komma och rädda mig från allt, Jag är så ledsen det gör ont i hela kroppen, jag orkar inte mera, känner mig som en myra som inte syns som inte hörs, sitter ensam i det minsta hörnet och gråter, gråter så det inte finns någon morgon dag, snoret rinner snart ser man inte mer för att ögonen svullnar. Är det ingen som hör mig? är det ingen som ser mig ? Varför blev det så här, ? vad kämpar man för?
Totalt tomt

Ska göra blåbärsmuffins nu Robert ska komma med ägg . fast vet inte om det är lite för sent kanske? eh får se


Sleeeep

7 dagar kvar..

Kan fan inte sova Gahhh =/ blir helt tokig, skönt när man vet att man ska upp kl sju, ska ju kolla på lillbebisen hur flödet är.  Regnar på rutan gör det oxå, regn regn regn, . . .

Satte mig här för att jag skulle kolla på en present, jaa den var ju inte så blillig den inte, men jag vet inte, det är något som jag skulle vilja ge bort i alf, för det är nog inte någon annan som kommer ge bort en sådan sak, brukar vara mer klassiska saker och då kommer jag fan inte på något alls.. . . Får se hur det ser ut i plånboken om man kan skrapa fram dem pengarna. .

Nee om man skulle lägga sig ner igen kanske , försöka duger ju ialf. ..


........:

8 dagar kvar....

Den verkar vilja stanna i min mage, jag lär få vänta 2 veckor över tiden oxå med min tur ,
I morgon så ska vi i alf tillbaka för att kolla flödet på bebisen. .
 

Från vecka 36 Tror jag, var hos min pappa så måste ringa han och fråga exakt när vi var där :P

Usch jag är så ledsen men du förstår inte. .

Nu är det ...

... 10 dagar kvar ...

Fredag i dag, vad gör man en dag som denna ?, Solen skiner för fullt. I går så var jag och Robert på utflykt till taxinge slott det var massa mys, vi badade och sen tog vi en fika på slottet. Kan slänga in lite bilder sen kanske ;)

Jag Har Beställt att lille bebis ska komma i helgen , så jag håller tummarna på de Haha . Jag vill jag vill jag vill . .

Ne nu måste jag äta innan jag svimmar här..


Kärlek och hat

11 dagar kvar, hoppas det är mindre än så  .  . . .

Känner mig helt nerstämd här , som en säck potatis. . Solen skiner i dag med, får se vad vi hittar på i dag då, gå ut och hoppa lite så att ungen hoppar ut, Hmm ! Haha. . Robert Sover fortfarande som vanligt =) Men snart är det slut på de när jag går in och hoppar på han hiiihi. ..  I kväll ska vi i alf hem till Jenny och Robert  :)

Utan han så är jag inte hel, utan han så finns inte allt det här,
you belong to me, and I belong to you <3

Jag tänker på er, ni finns i mina tankar hela tiden <3

Det finns mkt kärlek och hat i denna lilla värld vi lever i. var dag ser vi, Hat, ilska, besvikelse, kärlek, sorg, glädje .......
Det gäller att ta hand om varandra , tänkt på de, tänk på själv hur du vill bli behandlad då får du ofta samma respekt och kärlek tillbaka. .

Ta hand om er.

Livet..

....Livet är så jävla orättvist,

Solen skiner i dag, men jag känner ingen glädje till något alls.. . 


Ont Ont . .

Jaha denna väntan alltså, att vara gravid är nog den värsta längtan och väntan som finns. Nu går tiden verkligen sakta, fick så himla ont i ryggen i går =/ kan knappt resa mig det är fortfarande illa, blir så arg kan inte sova.. Vill bara att den lilla ska komma ut så man slipper denna mage alltså, kan ju inte sova och det första jag ska göra med ryggen det är knäcka sönder den totalt.
Vi var i alf på det extra ultraljudet i går och allt såg så bra ut, de hade vi förväntat oss oxå, men det är ju så att den är liten där inne, men jag är inte speciellt stor av mig själv och sådan mor sådan dotter brukar det ju heta. Mamma har fött alla vi tre under tre kilo =). när vi hade vart där så ringde hon i alf upp, och vi ska på extra kontroll igen för att kolla flödet, hon som vi träffade hade rådfrågat en läkare och eftersom det är så liten tid kvar så ville dom ha extra koll, jaa det gör väl inte oss något det är väl bra att man får veta att allt är bra där inne som vi vet att allt är. Alla vi människor är ju olika och alla bebisar oxå, vissa är stora, små , tjocka, långa ahh you name it. och våran sötnos där inne har bestämt sig för att vara liten skrutt plutt ;D  Så himla mysigt att få göra ultraljud kolla alla fingrar tår händer så spännande hon visade verkligen jätte bra denna gång. Nee nu vill vi att du ska komma ut . Vi packade även bebis väskan i går så nu är den klar här hemma i väntan på att få åka in. Lääääääääängtar <3


Känner mig jätte badsugen i dag, fast ryggen gör så jävla ont så man är som en pensionär men kan ju inte sitta här inne och ruttna i dag heller, fast det är ju inte jätte varmt för att bada men lite mys ute kanske vore nått :)
Robert ligger fortfarande och sover kl är ju halv 12 Haha han är riktig sömntuta han, ska väcka han nu för att jag vill äta frukost.

------

jaha här sitter man en fredagkväll framför datorn, är trött och orkeslös i dag. Och alldeles ensam är jag här hemma oxå, min andra halva är ju i Norge med grabbarna, . Men jag överlever han kommmer hem på Söndag igen. .
Har träffat släkt i dag =) Massa trevligt, inte så ofta vi ses så det är alltid mysigt, fick god mat hos mamma i dag oxå! Mamma hon kan alltid laga mat hon, tänk om en annan kunde de Haha, Jaa i bland så lyckas man väl !

Det känns inge bra men ändå så gör de det, känns som jag stöter bort de, men det tär ju på mig. Och jag vet att det inte ska behövas kännas så här, Just nu känner jag bara ilska kan inte vara annat än så.
Det kommer lösa sig men kommer känslan att försvinna. Men nu är det jag som är stark och livet är inte lätt, finns många nit vägar man kommer ta i livet. Men man kan hoppas att man väljer många vinst vägar.

längtar tills på måndag, ge mig måndag nu nu Tack !

Blääää...  vad ska man hitta på nu då? är inte det minsta trött kommer bli svårt att sova i natt.  .
Fick en jätte söt barn tandborste av pappa i dag, som han inte kunde motstå när han var på affären och jag förstår honom den var så söt,=) Lillen där inne kommer inte att behöva den än på ett tag men så småningom =) sen hade han även köpt söta små nappar ! :) Hiihi . .

Kanske får med mig Min ängel ut i skogen i morgon och plocka lite blåbär och kanske göra blåbärspaj mumma vad gottt, ska i alf leka med henne hela dagen i morgon så hon får allt göra som jag vill ! Eller hur ? :)

Nu ska jag rota i skåpet och se om jag hittar något gott som jag inte tror men ialf !


Torsdag. . .

Nu har elektrikern varit här, ovant att vara uppe så här tidigt, har dock varit uppe ett tag nu . Men nu ska väl proppskåpet vara lagat i alf. Regnet det bara öser ner, nu regnar det för fullt alltså gör inget enlingt mig, tycker att det är otroligt skönt att slippa solen  = ) . Min syster fyllde år i går och vi satt ute och den lilla stunden som vi satt i solen lyckades jag bränna mig jippi helt röd på axeln Snacka om att man är känslig. .

Nee nu Har Robert dukat upp här för frukost mumms ! =)

Allt Är som en berg...

och dal bana.. . vet varken ut eller in igentligen .. , Ohh jag är så trött på den här magen kan ju inte sitta kan inte ligga allt gör ont så va fan kom ut lilla älskade. Känns som en evighet tills vi ska titta hur du har växt... Hoppas du vill komma ut innan, eller ne det hoppas jag väl inte eftersom Robert inte är hemma..... Du lilla får komma ut den 13 och vilken dag efter det som helst för då är han hemma igen. . .


Saknar dig. .

Skulle kolla på en film jag laddade ner men fan det gick ju inte, vet inte vad de vart för fel men men får väl gå och sova i stället aldeles ensam kul kul. .
Det är så jävla varmt så jag håller på att dö, det är bastu här inne säkert 50 grader :P Har takfläkt bordsfläkt fönter balkong öppet hjälper deeeeee neeeeee.. Ge mig vinter tack.

Usch är så jävla bitter just nu...
Vill bara ställa mig mitt ute i skogen och Skrika ur mig allt.. . .


Onsdag...

Tanten från sjukhuset ringde mig i morrse kopplade först inte vem det var, men sen så sa hon att det var hon som vi träffade där uppe när vi gjorde det extra ultraljudet. Första tanken var att jag glömt något men sen berättade hon att hon ville att vi skulle komma tillbaka för att göra en extra kontroll igen, För att bebisen var så liten den låg under nått mer än 20% . Fattar inte kunde hon inte se det i går eller? Jaja så nu ska dom ju följa upp och kolla så att den lilla växer! Man blir ju lite orolig.

hela min värld är upp och ner just nu, vet varken ut eller in, Är så arg ledsen irriterad allt på samma gång. Du gör mig så sjukt besviken att du aldrig kan fatta eller ta tag i det som är. . . .

RSS 2.0