Ska bara ...

tillägga till alla här att mitt liv suger som vanligt som det har gjort nu en låååång tid.
Hur många motgångar orkar man? Hur jävla lång kan en uppförsbacke vara?? Helt jävla otroligt, men inget förvånar mig längre..

Härliga livet !!!!!!!!!

Syster och jag var i skogen tidigare i kvä...

dsc01167 (MMS)

Syster och jag var i skogen tidigare i kväll. Hittade hur mycket som helst, finns desto mer kvar i skogen. Nu har jag ont i ryggen. Men svampen är rensad. Shit vad mycket det var. Vem vill ha svamp?


Sovmorgon

Ja i dag fick jag en otroligt låång sovmorgon Kevin vaknade inte förren kl 10.00 ;) wohoo. Men min tele där i mot ringde och plingade flera gånger på morgonen Grrr ;P

Snart ska jag och Kevin gå och Bada. Så vi är rena och fina tills Robert kommer hem., blir besök på banken och sen en vända på hm för att se om man hittar något, Men jaa troligen inte..

Sen i kväll så blir det nog en vända i skogen ;) Så mysigt måste liksom hinna med en vända nu innan det blir jätte kallt och vinter.
Mamma skulle även komma hit och sy något.

Tjingeling

Jag är trött, i dag kan jag inte hålla upp...

Jag är trött, i dag kan jag inte hålla upp ögonen. Men vi är vakna för kevin är gladare och piggare än någonsin :) rinner inget snor vad jag ser heller. Och det gjorde det inte i går heller. Han verkar helt enkelt mycket mycket bättre. :) och han åt välling vid två i natt :) och nu på morgonen så då är jag lite lugn att han fått i sig något :) I dag är det underbara fredag :):)


Sjuk

Kevin är sjuk men just för tillfället är han hur pigg som helst han dansar och härjar ;P Han kanske börjar bli bättre. :D

Ja igår så vart vi med bil ;P Så nu har vi två bilar såå skönt. Bäst ni passar er för mig på vägarna. Haha. När Robert vaknar så vill jag åka och tvätta bilen och fiixa bilstolen, sen så måste vi handla oxå. Brödet i våran familj har en tendens att försvinna Poff!

Snart är det helg, hoppas inte att jag och robert ska bli sjuka det orkar jag inte för i helgen så ska vi på marknad som jag har längtat efter.. Ska stoppa i mig lök det ska ju förhindra förkylning? Haha

Nu börjar jag bli hungrig. Så Nu ska vi äta. eller jag ska äta snarare Kevin äter inte =( Knappt ens välling, 1 flaska i går kl 1 en i dag på morgonen ..

Nu ska jag leka med Kevin. :)


Min nya bil :-P

dsc01147 (MMS)

Min nya bil :-P


Kusinerna myser i soffan

dsc01129 (MMS)

Kusinerna myser i soffan


Onsdag.

Mitt i veckan dag, Kevin är snorig men ändå pigg. eller än så länge har han inte snorat något men det kommer nog. Han är lite lite täppt hör man. Men det är ju alltid värst på kvällen och natten.
Det är ju super vackert väder ute, vill ut... Men vi får se Kevin som avgör får se hur han mår lite lite senare men frisk luft har man ju aldrig dött av. Ja vi får se vi kanske kan plumsa i badet annars ;P

Vart är min bil någonstans? Så himla typiskt att det inte finns någon. Men vad fan jag börjar bli van att man aldrig hittar något, att allt skiter sig osv.
Så jag står väl där sen utan bil. Great!

Nej nu ska vi gå till köket se om Kevin vill få i sig något men inte troligt men han måste ju äta nått tycker jag.


Trevlig Onsdag!

Super nöjd, regnkläderna jag beställt till...

dsc01125 (MMS)

Super nöjd, regnkläderna jag beställt till kevin kom nyss. Det plingade på dörren och där stod en post gubbe med min post :) trodde jag skulle behöva gå och hämta dem på konsum brukar ju vara så. Men i alf är hur nöjd som helst, trodde inte dom skulle vara fodrade men de var dom. Jag måste ha läst väldigt konstigt. Jackan är lite stor men det trodde jag oxå dom hade inte 80 i den, så fick bli 86 men den funkar fint ändå:) byxorna satt hur perfekt som helst. Tror även att roberts ifone har kommit . Kevin är snorig och jätte missnöjd i dag :( gråter och gnäller om vart annat :( nu lunch ! Tjing


Kevin och jag sitter och tittar på film. I...

dsc01123 (MMS)

Kevin och jag sitter och tittar på film. I drömmarnas trädgård.


Trött

Jag är så himla trött, har i princip inte sovit något alls ! Inte Kevin heller för den delen bara skrikit grinat massor =/ Sjuk? Mardrömmar? Jag vet inte..
Men vi är uppe i alf han är pigg och buisig jag är som en säck potatis. Yey!

Hade tänkt gå ut som vi brukar göra, men jag orkar inte det. Så i dag får det faktiskt bli en inne dag och sen ska jag SOVA när Kevin vill sova.


Det är tvätt över allt, grejer över allt, det är rent ut sagt as skitigt hemma hos oss. Någon som känner för att städa och passa Kevin så gömmer jag mig under täcket??


Varför måste livet vara så jobbigt? Livet ...

Varför måste livet vara så jobbigt? Livet har verkligen känts jobbigt nu en lång tid. När ska det vända? Jag önskar mig medgång nu. Snälla ! Ska dra täcket över huvudet och sova snart. Jag hoppas att jag får sova hela natten. Men som med allt önska kan man ju. I kväll är jag negativ till livet. Gick nyss in till kevin och kollade på honom och då blir hela kroppen varm. Han gör dom tunga dagarna värda allt. Mammas finaste älskade son. Som sist så avslutar jag med att skicka en tanke till någon - jag tänker på dig och älskar dig alltid !


Underbara helg.

Jag har vaknat på ett strålande humör, och känner mig full av energi :) Jag och Kevin ska ut i lekparken och leka medans Robert sover till lunch ungifär. han ska jobba i natt så han får liksom sova lite i dag...

Har för övrigt vart en helt underbar helg. Vi besökte Kevins farmor och farfar i Fredags åt god mat och kollade idol Massa Trevligt =)
Lördagen åkte vi till den nya outleten och fyndade lite granna. Regnkläder till Kevin, Jacka till mig och vantat och mössa strumpor. Sen så spenderade vi resten av dagen/kvällen hos Marie,Rikard,Meja och Vilja Tack för en Mysig Lördag :) Vi blev bjudna på mat Tacos sjukt gott =) Barnen lekte och härjade runt =) Sen senare på kvällen kom även Kotte och Alex ! Sen var det lagom dags att åka hem Kevin har super trött han somnade direkt i bilen på parkeringen i Säby han typ precis bara börja rulla =) 
 
Och i dag är det söndag och som sagt humöret är på topp..  vi ska rösta i dag oxå, Får vi ej glömma och missa. MÅste ju göra sin röst hörd liksom. Hoppas på att kolla på bil i dag =) Jag hoppas på det i allafall. Men alla vi riingder till vägrar att svara? Varför lägger man då ut en annons? Sånt gör mig lite smått galen ! Men men..

Ska ta och klä på mig och Kevin så att vi kommer ut och leker lite.

Have a nice sunday!

Fredag

Äntligen Fredag, inte för att vi har något planerat i helgen men det är ändå Skönt med helg. För man hittar alltid på något Och Robert är ledig :D

Tänkte att Robert skulle få sova lite så jag och Kevin kanske tar oss till safiren för där väntar tydligen ett paket från Hm. tror att det är en fleecetröja till Kevin eller en tröja till mig. Så tokigt när dom kommer så långt efter men men.. OCh på måndag får vi oxå paket Regnkläder till Kevin. Mycket man behöver nu. Vinterskor, Stövlar, overall m.m

I kväll blir det ialf Idol som vanligt :D Wiiieee ;) Går ej att missa.!!


Ska väl dra på Kevin stövlarna och traska ut.



Gustav och Kevin





Onsdag.

Jag fryser, is kall om mina fingrar men ja inte så ovanligt kanske. Riktigt frys lort. Robert är iväg och handlar välling med Kevin. Och jag sitter här väntar på att Jenny E ska ringa mig hon ska komma på fika. :)

Sen ska Robert iväg och Jobba och jag och Kevin har väl inga direkta planer för i kväll får se vad som händer.
Kanske vara hemma själva kanske? Tror inte det va. Haha jag ogillar det. Och Kevin han blir lätt rastlös så nått gör vi nog!


Vi ska till Dagiset i morgon i alf, Spännande.. !

Trevlig Onsdag.


<3 5 månader var han här finaste Kevin

Nu är vi på väg till malmköping, hälsa på ...

dsc01106 (MMS)

Nu är vi på väg till malmköping, hälsa på min mormor. Som har fyllt år. Underbara söndag.


Skriva.

Ja ska man uppdatera här eller vad tycker ni?? Har jag något vettigt att skriva ens?

Lördag Lördag Lördag. I Dag ska vi på Kalas... Robert sover så nu får han snart ta och gå uppp föööör han är sååååå himla seg på att komma igång när han stiger upp.. Han vet inte vad skynda är eller snabbaa... Han är soft helt igenom haha!
För vi har lite att göra på förmiddagen innan Kevin ska vila och hans vila måste vi klämma in bra annars blir dagen inte rolig..

Varför vill Kevin inte äta? Som i natt har han inte ätit något nattmål utan sovit från ja han somnade nog halv nio efter att legat och pratar och vaknade sen kl 8 men frukost var det inte att tala om, han vägrade ALLT han har inte ätit vanlig mat på över två dagar.  För han får ju välling jag vill ju inte att han ska gå runt och vara hungrig, fast det kanske är det man ska göra..
I bland så äter han ju och då mkt och bra men ja... Bahh mkt jobbigt..

Ja nu ska jag i allafall hoppa på Robert för nu är det dags att sätta fart på dagen, han måste väl vakna och sega ett par timmar baaahhhh....

Hej hej

Helg

Ja nu är det äntligen fredag det känns lite i kroppen tror jag. För jag vaknade pigg och på ett strålande humör passar bra till solskenet vi har i dag. Har som nästan alla dom andra förmiddagarna varit i lekparken med grannen och hennes son Kul :)
Det skilljer bara en månad på dom , så dom har mkt kul i lekparken :) Och vi vuxna pratar strunt ungifär =)

Nu har vi intagit lunch och Kevin ska vila och Robert ska väckas ! tvätten är hängd och ny maskin är på gång. Väntar på att kl ska bli två, inta liggposition i soffan och kolla på 3an mee like :D Sen så ska jag hjälpa josefin med en grej hon hämtar mig och så blir det 10kg säck att bära.

Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte riktigt men någont ska man väl hitta på, Robert kanske har något i kikaren !
Ska inta middag i alf kött och hasselbackspotatis sallad och sås!

Tjingeling!

RSS 2.0