Nu är vi utanför hos mamma och väntar på a...

dsc00622 (MMS)

Nu är vi utanför hos mamma och väntar på att grilla. Ska bli gott :)


Min lilla älskade prins <3 Nu är vi hemkom...

dsc00618 (MMS)

Min lilla älskade prins <3 Nu är vi hemkommna från västeråS, och nu på väg till arne för grillat.


SMS-inlägg

dsc00616 (MMS)


Kevin

Kan inte med ord beskriva den kärleken som finns. Han är den mest finaste som någonsin funnits i min närhet, bara att titta på honom gör hela dagen fulländad. Han är min lilla mamma gris.
Hans skratt gör att hjärtat slår ett extra slag, hans leende får en annan att le <3

Oslagbara stunder är som på morgonen när han vaknar och ställer sig i sängen och väntar på att jag ska ta upp han, så ligger vi i våran stor säng och myser, vi ligger och tittar på varnadra och små ler, jag smeker hans mjuka kind. Vi ligger och funderar på livet innan det är dags att sätta fart och göra något av dagen. Det är riktigt morgon mys det.

jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva,
Du är min livsglädje min diamant. 
Kärlek vid första ögonkastet <3
 


Nu ska jag och robert äta paj på balkongen...

dsc00553 (MMS)

Nu ska jag och robert äta paj på balkongen mys:) levin han sover sen sex. Hoppas han inte vaknar så tidigt i morgon. Han somnade när han fick middag trött :pnej nu ska vi mysa här ute med god paj .


SMS-inlägg

dsc00547 (MMS)


Jag och kevin sitter på balkongen och myse...

dsc00549 (MMS)

Jag och kevin sitter på balkongen och myser nu efter lunch. Eller kevin har myror i brallan men ändå:) hade tänkt att jag skulle fixa med tomaterna, så man kan köpa jord senare och plantera dom, dom är ju stora nu. Så om någon månad har man nog goda tomater :)


Mosters lilla <3 Så himla liten och söt. L...

dsc00541 (MMS)

Mosters lilla <3 Så himla liten och söt. Liam 17 maj 2770 50 lång. Stolt moster. :)


Äntligen

Äntligen har man blivit Moster :D

Nu Längtar vi efter att få se honom i verkligheten :)
Stort Grattis
Jag hoppar här Hemma av glädje nu får tiden gå fortare så jag kan få träffa dom :)

I övrigt så är Kevin snorig mindre kul =/

Tjing

Deprimerad

Sitter här och är ruskigt deprimerad.. Har setat och kollar på hus och jag vill Flytta... Finns så många fina hus LITE längre bort här i från denna stad. MEn jag får ju aldrig med mig Robert bort här i från, Man kan få ett så mycket finare hus för mindre pengar och mer natur längre bort.... Men men ..
Det är ju så man har familj vänner och Jobb här så det är ju inte bara att flytta heller..

I övrig så har jag ångest, för vilken lägenhet jag än tittar på så vet jag inte......... vill ju hellre ha hus eller bo på söder det är därför man får ont i magen och inte vet om man ska ta den eller inte...
Lägenheten som vi tittade på var liksom helt okej, men lite dyr kanske? Åhh jag vet inte?
Får en stor klump i magen av att inte veta. Och om vi tar den och det samtidigt kommer ut ett hus så får man ju ytterligare tre månader och måste flytta hit och dit, för visso så gör det inte mig något GE mig huset bara !!

Skulle vilja köpa mig en sommarstuga långt bort oxå, som man kan rymma till på sommaren. En söt lite stuga vid vattnet båtplats och hela köret. med fin tomt och skogen precis på med underbara promenad stråk

Ja Drömma det kan man ju alltid göra.  Lär ju aldrig inträffa kanske när man är 80 och inte har någon kraft då har man väl vunnit på binogolott.....

Ska Drömma om mina hus nu !
Ses i drömmarna.

Sovmorgon

Vart sovmorgon i morse med :) Jag vaknade vid sju och tänkte  ska Kevin aldrig vakna men han sov. jag låg och halv sov och halv nio steg jag upp. Strax efter det så vaknade Kevin . :)
Kevin har väl kommit in i en period då han måste sova ut för han lägger sig samma tid på kvällen mellan 7-8 brukar oftast bli halv 8 och då somnar han utan problem, men jag klagar inte skönt med sovmorgon för en tröttmössa som mig.
Men i morgon så får han glatt vakna skapligt för vi ska kolla lägenhet kl 10, Hoppas att den är fin SNÄLLA!!

Jaha i dag så ha Syster varit här, hon är beräknad tills i dag men lillen verkar vilja vara kvar ett tag till. :P
haha hon är inte nöjd :D
Kevin sover just nu och när han vaknar så ska vi gå till josefin och Mysa.


Kväller..

Denna vecka gillar inte jag och Kevin för Robert jobbar kväll, Men mamma/mormor har varit här i kväll och ätit middag med oss och umgåts.
Snart ska jag gå och sova för jag orkar inte gå upp på morgonen, jag brukar slumra till  flera gåger och till och med somna när kevin vaknar men ioför sig så brukar Kevin göra detsamma :P haha. han gör som sin mamma :) Men i morgon ska vi inte ta någon sovmorgon det har vi gjort flera dagar nu, i morgon ska vi ringa till en fastighetsskötare för visning på en lägenhet Hoppas Hoppas nu. Vi har två på gång så vi får se, ;)

Natti Natti


Nu är jag mycket stolt över min son. Han h...

dsc00540 (MMS)

Nu är jag mycket stolt över min son. Han har ätit nu till middag en hel stor burk mat:) från att inte ens ha gapat så har han nu börjat äta. Det började för några dagar sen. Liksom en hel burk blir super glad, hoppas att detta håller i sig. :)


Systers mage, fem dagar kvar. :) snart ska...

dsc00538 (MMS)

Systers mage, fem dagar kvar. :) snart ska vi äta . Kevin ligger och sover så gott i sängen. Varför dyker det aldrig upp någon lägenhet eller hus för? Jaja nu ska vi äta sen gå hem i det regniga väder. Tjing


Ute och går med kevin Kattis och embla. Se...

dsc00537 (MMS)

Ute och går med kevin Kattis och embla. Sen ska vi hem till dem och leka, äta lite lunch :) sen senare ska vi träffa min andra syster. Jätte fint väder ute i dag, svettas haha.


Robert och jag är ute och gungar med kevin...

dsc00536 (MMS)

Robert och jag är ute och gungar med kevin. :) våran finaste


Måndag

Känner mig något piggare än helgens bravader.. ;P
Fredagen spenderades som sagt hos Emma m familj, plus johan och sara. Lördagen var vi i norrköping och kollade bilar drack någe sånär gott oxå ;P, kom hem ca två men jag somnade i bilen på väg hem,. Söndagen var jag mkt trött  ( ont i huvudet hela dagen) men hann med en grillning med Josefin och krille innan jag deckade i soffan strax efter 7 :) Haha !

och i dag är det måndag, har varit på bvc och mätt och vägt Kevin
Han hade gått upp ca 150 gram  8615g och han hade blivit 0.5 cm längre 72 cm
så allt var godkännt och perfekt ! Han låg precis på medel med längden och vikten var godkänd.
vi traglar vidare här hemma med mat och allt där till.
Dagis har vi sökt i dag så vi får väl se om vi får det som vi vill ha :)

Lägenhets torka är det här i Eskilstuna oxå. Förut kunde det i alla fall ploppa upp en och annan, Nu är det helt dött! Hus är det ju ännu sämre med.. Men men.. Kan inget annat göra än leta leta leta..


RSS 2.0