Värme.

åhhh tycker att det är för varmt.. man bara svettas hela tiden..

tidigare i dag så har kevin badat i sin pool här utanför oss lilla gräsplätten här vid parkeringen, vi andra åt melon och blev stekta. Kevin älskar att bada och det funkade kanon att ha poolen där.
sen var det lunch och vila för Kevin, tror att värmen tar kål på honom oxå för han sov i tre timmar och mer om jag inte hade väckt honom, men han sov från 12-15 så mera kunde jag inte låta honom sova för då hade kvällen inte varit rolig. men han var trött hela kvällen haha. så nu sover han sen 19.00 som vanligt.

Vi blev inne efter hans vila för det var för varmt ute och i lekparken hade vi inte någon lust att grillas. Men han fick ju bada och vara ute en stund. så vi bjöd över moster Jenny på middag så vi fick lite sällskap på eftermiddagen.
Trevligt!

Och nu sitter jag här och tar det lugnt och blir inte sent för min del blir oxå seg av denna värme. Har blivit lite röd av dagen, blir ju aldrig brun untan bränner mig bara..

så tråkigt när Robert jobbar kväll man hinner inte ses mkt, för han har saker att göra så blir knappt mer än Hej:(
Men snart är det helg och tårta ;) Men tänk sen när jag jobbar då ses inte jag och Robert på hela veckor. inte Kevin och Robert heller. Men men så kan det vara. Ett tag kvar tills man ska jobba.,

Nu ska jag försöka knåpa lite poäng !


Bilder

Här Kommer några bilder från midsommar helgen.



      

 

Söndag

Och nu är helgen förbi så tråkigt, Robert jobbar kväll denna vecka som kommer med.

Men helgen har varit helt underbart mysig :)
Har vart och campat i malingsbo med bästa svärmor och svärfar. :) Underbart mysigt med massa skratt god mat och trevligt sällskap så helgen har varit helt kanon,.
Ville dock ha en fisk på kroken men dött på den fronten. Men fick ialf se en kille dra upp en fisk, han blev super glad hans första fisk :) hehe..

Är helt slut i kroppen känner jag har flängt tunt i lägenheten sen vi kom hem och plockat och donat med allt. Skit över allt! Så nu ska jag lägga mig ner i soffan och jag somnar nog på ett tjillevipp!

Bilder från helgen kommer i morgon kanske ;)


Kevin

Perioden Kevin är inne i just nu kan gärna få sluta, för det är väl en period kan man hoppas?
Från att vara lugn och snäll har han blivit galen och vild inte det minsta lugn. Han kan helt plötsligt bli tok missnöjd och bara kasta sig bakåt på golvet, m,.m Och i går hos emma fick han vagn sjukan , ja så fort jag närmande mig vagnen och skulle sätta ner han blev han tok arg och spretade i från ! Hoppas det bara var för igår!
Så har han börjat skrika på nätterna går knappt att trösta han. vaknar helt plötsligt och bara skriker.Men i natt sov han hela natten utan skrik så kanske det börjar avta?
Så detta beteende kan gärna få upphöra snarast!

Just nu är han jätte lugn är omkring och leker :) Det går väl upp och ner, ;)
Min lilla vilde! <3

Bilder från Dagen i går hos Emma:
        

Andra bilder under dom senaste dagarna:
     

Helvete vad arg jag är. Var och lekte med ...

Helvete vad arg jag är. Var och lekte med kevin i lekparken nyss. När vi gick där i från så gick vi som vanligt på grusgången. När vi sen kom ut på asfalten så lät det konstigt om däcken. Vi har gått rakt på en stor hög med hund skit. Lös hund skit . Jag vände mig om och såg skiten jag och kevin hade blicken mot barnen vi mötte. Den jäveln som äger den hunden kan lägga sig där och äta upp skiten. Jävla offer. Tur att jag var hemma vid. Lämnade vagnen utanför tar någon den får den skiten på köpet var det ändå jag tänkte. Hämtade en flaska med vatten för att ta bort de. Men däcken var fulla. Fy fan så äckligt. Nu är vi på väg till statoil för att hoppas på att dom har en slang som funkar. Och till råga på allt så slängde kevin ner kepsen på marken och jag hann inte bromsa så jag körde på den lite lätt och ja nu är det hund skit på den. Så jag är in åt helvete arg. Vissa ska inte ha hund. Idiot


Kärlek

20090726 är dagen som aldrig glöms för då kom våran älskade Kevin Leonard lindh till världen. 
Han har funnits hos oss i 10månader och 3 veckor! Tiden springer i väg snart fyller han 1år.


Han är så söt sötaste jag någonsin sett, han förgyller mina dagar till max. Så fort han ler så ler jag.
Han utvecklas för varje dag som går och man är så stolt. Jag är så oerhört stolt över Kevin, min finaste kille.
Livet vart så fulländat när Kevin kom till oss.

Jag är så oerhört lycklig, den kärleken som finns är oslagbar!

  
    

K E V I N <3

Söndag

Träffade wilma i dag:) såååå söt och liten. Ville ta med henne hem men det fick jag inte :P
Men så småning om så har man förhoppningsvis en till liten :)
Nu i kväll har Vi har ätit god mat och Kevin sover sen strax efter sex super trött då han bara sov typ en kvart i dag, vi skulle ju hälsa på wilma och då vaknade han :) Han ville väl inte missa henne..;)
Nu väntar vi på att en film ska bli klar så blir att mysa framför filmen och moffa något chips kanske..,

Hejsvejs

BILEN

BILEN ska det stå i förra inlägget. men det förstog ni nog.

Har städat hela badrummet för ett tag sen det luktar gott och glänser, Det gjorde jag bra:)
Ska kolla på skor i dag och fixa det sista inför i kväll så mkt att stå i som vanligt. Sen bär det av till järna.


Trist

Ja trist väder passar väl till ett trist humör. Bilden är trasig den står och ser allmät full ut, spyr när jag kollar ut från balkongen. Den var trasig innan oxå men nu är den EJ körbar från i går!!
Härligt !! den ska säljas så vi håller ju på att laga felet som var så den går igenom besiktningen men Jippppiii nu är det mera fel! SOM VANLIGT MED ANDRA ORD BIL JÄVEL!!!


Jag längtar så mkt tills jag får Gosa med min lilla Guldklimp. <3

Kevin och jag är i stads parken och myser....

dsc00682 (MMS)

Kevin och jag är i stads parken och myser. Har ätit lite mellis :)


Vi är ute och leker i lekparken. Väntar på...

dsc00669 (MMS)

Vi är ute och leker i lekparken. Väntar på att ella och emma ska komma.


Det är inte så varmt ute i dag. Kanske det...

dsc00667 (MMS)

Det är inte så varmt ute i dag. Kanske det blir varmare framåt dagen. Vi har precis varit på affären och handlat lite, på väg hem nu. Förbereda lite lunch snart. Jag tycker man inte gör annat än äter :p jobbigt. Men hungrig är man ju så :) för övrigt så får vi se vad dagen har att erbjuda.


Helgen..

Har haft en helt otroligt mysig Helg :) som sagt i fredags var det student hela dagen lång. Lördagen bestog av lägenhets koll behöver jag ens säga nått? så klart inget för oss!! Sen var vi hos kotte o alex på dagen och umgicks.
Sen på kvällen kl 5 fick vi för oss att vi skulle Dra till riddarhytta, Roberts mamma och pappa var där med husvagnen, så där vart det grillat någon cider och mys pys. fast fasen så mkt mygg det var, stora och fula usch haha..! Vi sov så klart kvar där, morgonen där på efter frukost så satt vi i sanden vid vattnet och lekte något kevin gillar massor, hela han var sandig men vad gör de. Lagom efter lunch åkte vi hem för att hinna med all stress och verklighet här hemma. för i dag så har vi sålt tv och tvbänk, handlat mat, städat undan packning och all skit här hemma, bäddat sängar osv. Vi har ätit jätte god mat nu i kväll tacos :). Och nu är Robert på jobbet, kevin sover jag sitter här.

Blir så arg på kevins kläder som aldrig kommer från hm? dom har ändrat leverans vecka nu oxå helt plötsligt...




  


Skönt min solstråle vaknade precis :) helt...

dsc00666 (MMS)

Skönt min solstråle vaknade precis :) helt perfekt !


Nu är vi på väg hem i från sthlm , kevin o...

dsc00659 (MMS)

Nu är vi på väg hem i från sthlm , kevin och liam sover som stockar. Visste att kevin skulle somna då han sov endast 20min efter lunch. Han brukar sova ca 2 timmar. Och jag gillar inte att han sover nu sex somnade han och det är lite för tidigt, tror nämligen att han kommer vara pigg och glad när vi kommer hem. Men vi får se kanske har vi tur och han vill sova vidare. Men i allafall vi har haft en jätte trevlig dag, min kusin har tagit studenten så mycket folk fulla studenter god mat så med andra ord allt som hör till. Hoppas ni oxå haft en toppen dag :)


Oj vad vi väntar på liten där inne i magen...

dsc00643 (MMS)

Oj vad vi väntar på liten där inne i magen. Vi är ute i skogstorp vid badet. Mamma, kevin, po, josefin, kattis, liam, sandra och hennes son. Vi har grillat och sitter och myser på filtar i gräset. Många som badar men det är inget för mig det får vänta:)


Nu väntar jag på att det ska bli goda toma...

dsc00631 (MMS)

Nu väntar jag på att det ska bli goda tomater på mina fina plantor. Dom är inte så stora ännu men det går fort. Och dom är super goda småtomater :)


Soligt

Oj vad det är varmt ut to hot for me, Har vart och mätt och vägt kevin, varit en sväng i lekparken oxå.

På lördag ska vi kolla på lägenheten, vi har tydligen första tjingeling på den.:)Men de är väl någe fel på den som alla andra vi tittar på! Haha..

Om en timme är det lunch hos oss och sen vila och sola.. Sen drar vi ut och grillar en truddelutt Josefin, Kevin jag och mamma. Robert åker glatt till jobbet om ett tag.

Nehe nu ska Kevin och jag Mysa.!

Hejhej

Negativ

Japp för tillfället så känner jag mig negativ till allt, eller det har jag gjort ett tag.
allt går ju så snett varför? =/ 

Kom på mig själv att jag ska till BVC imogon höll  på att glömma som sist.
Jätte kul att Robert kan Följa med :D
Han vägen nog Ton nu, armen går ju av När man bär han . Eller är jag för svag? haha

Lär inte få den här lägenheten heller, det är väl som vanligt. men vad gör man när man jobbar olika.
Ska ringa i morgon för hon på kontoret är jätte trevlig så hon får glatt göra något!
( Fick erbjudande om en på SÖDER i dag)

Sen Åker vi minibuss till Sthlm på fredag.


Kärlek

Haha kevin är så söt, man får inte mata han med välling längre han måste äta själv, samma sak när han ska dricka vatten till maten och liknande.
När han ligger ner i sängen och ska äta välling så somnar han oftast med flaskan i munnen och han håller fortfarande i den, men när man ska ta bort den så rycker han skit snabbt tillbaka den i munnen haha!
Men tillslut så får han nog kramp i armarna :)

Måste fixa någon sele till matstolen, eller så får man ALDRIG släppa blicken. Han ställer sig nämligen upp i den. Ramlar han så slår han sig ordentligt.
Konstigt att det inte finns en sele/bälte på stolen från början, borde finnas det på alla tycker jag.
Visst man ska aldrig lämna barnen utan uppsikt men det kan ju räcka med att man ska hämta något i kylskåpet det går ju fort som attans. Jaja..

Nu ska jag vila medans Kevin gör det, sen ska vi gå till Josefin jag ska få super god mat där så jag har glädje dansat här precis hahah :D


RSS 2.0