Helgen

Min helg var bra fram tills nu faktiskt. Mår illa och förstår inte http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7687698.ab 

Tror att länken vart rätt. Styvpappan dödade sin styvson med hårt slag i magen han var två år ! Att det finns sånna männsikor =/ han hade misshandlat den två åriga pojken en längre tid =/
Har en sån jädras stor klump i magen efter att jag läste det där =/

Men ja som sagt min helg har varit underbar. I fredags så shoppade vi loss lite grann i västerås
Robert: Jeans , två t-tröjor
Jag: Ett långt linne, hårsnoddar, skor, topp och en kofta.
Kevin: Tvåmjukis byxor och en mössa

Och allt blev ju inte spec dyrt då jag hade presentkort och hittade lite på rea :D

Sen åt vi på en god italiensk pizzeria/restaurang.  :) En mysig dag !
Sen på kvällen for vi till daniel som fyllde hela 23 år.

På Lördagen fick jag lite egen tid här hemma innna jag tog min cykel och cyklade till torshälla där Robert och Kevin var, vi monterade cykelsitsen som Kevin ska sitta i =) Sen hem och laga mat för att Josefin Krille och wilma kom på mat och efterrätt och en jädrans massa godis ! Mådde en aning illa av allt :D

Och i dag så är det söndag Robert han sover han ska jobba i natt så han får sova ett tag till! Jag har diskat och startat en maskin tvätt som jag hör är klar nu precis. När Robert vaknar så ska vi ta en cykeltur för att prova cykla med Kevin :) Mysigt !


Lycklig!

Fick hem mina presentkort i dag på hm gick ju på ett tjillvipp :D Sånt gör mig lycklig :D Har glädjedansat här hemma.
Så i morgon så blir det shopping :) vill dock ha barnvakt men det ser inte ljust ut. Tänkte att det kunde vara skönt att få komma iväg bara jag och Robert och gå och kolla och handla det som skall handlas men lill fisen får nog följa med !

Så nu väntar jag tills i morgon :D Kan denna dag gå fort tack :P

Lalallalalalal :)

Soffklättring

Ja Kevin har lärt sig att klättra i soffan sen ett par veckor tillbaka och det ogillas lite grann haha.. För upp det är ju lätt men ta sig ner är ju noll koll.. Borde lära sig att klättra och samtidigt ta sig ner.
För nu måste man ju ha koll hela tiden. Stod och diskade nyss och Kevin brukar ju leka överallt då. Och jag hörde honom skratta ifrån vardagsrummet, Jag trodde då att han kollade på filmen på tv(har en DVD Film på som vi köpte i dag) men icke sa nicke han hade klättrat upp i soffan och stog och drog i laddaren (som vi har i fönstret) Och höll på att ha ner allt i fönstet.
Puhh tänk om man hade kommit lite senare och då hade han slagit halvt ihjäl sig på soffbord och ja vet vad !
Så soffklättringen ogillas lite av mig, men visst man får ju vara med och passa i utvecklingen så är det ju =)

Nu kom min mamma hit och vi ska äta mat :) Så nu ska den lagar Kevin är jätte glad att mormor kom =)


Underbar kväll

Ja här sitter jag Och myser för mig själv. har ätit lite choklad som min syster hade med sig till mig:D jag bjöd över henne på middag :) Äta själv det går ju liksom inte! Så i morgon vem äter jag med då? det är ju frågan:P
Vi ska i allafall stor handla i morgon Sååå skönt att äntligen få ha mat hemma :) Mumms !

Väntar på att mina presentkort ska komma och lite godis från pointshop och så ska jag beställa ett smycke till naveln.

Jag är på så himla bra humör för att idol ska börja, :D:D Fy fan jag bara älskar det programmet godis och gott och så Idol på fredag kvällarna det bästa ever :D
Haha så den som ska titta med mig ska vara knäpp tyst !! :D Lääääängtar !


Bläää

Söndag och jag orkar inte göra något. Och Robert har åka iväg och lämnat mig med alla roliga hemmasysslor som vanligt ARG!
Kanske ska börja strejka och bara diska det jag använder och tvätta mina kläder ! Grrrr
Tycker att man kan hjälpas åt någon gång åtminstone =/

Jaja... Ska Över till mamma senare i dag och äta mat, slipa matstol och måla. Kattis hade en gammal hemma hos sig som dom fått av någon och då menar jag gammal :P men den duger att ha hos mamma, På tiden att hon har en . :) Vi har ju en man tar med sig men den är trasig och det är inte alltid man kommer ihåg! Så det ska bli såååå skönt att bara åka dit utan att tänka på det!

Nej kanske dags för mig att sätta lite fart här hemma, är ju så illatvungen Jiippppiiiii =/

Hade i allafall en jätte trevlig kväll i går Tack alla för det !


Jävla

Sommartider!!!!!! Måste ha tag på banken men nee fan det går ju inte för dom har inte öppet i dag, men någon har tagit mina/våra pengar. Hur är detta möjligt??
Får ringa på måndag och vara allmänt sur tills dess!!


Godmorgon :)

Här vaknar vi sent som vanligt ! :P Nio ville  Kevin upp jag känner mig pigg och utvilad i dag såå skönt ! Robert sover fortfarande och få göra det någon några timmar till tills jag tycker att han ska upp :D Sova bort hela dagen går ju inte.
Så jag och Kevin ska gå och äta frukost får se om han vill äta nått han har inte ätit på flera dagar alltså vanlig mat . Välling funkar helt okej, men han är sjuk min lilla plutt !

I kväll så ska jag ut med syster och några till om inte min hals blir värre. Det smyger på sakta men säkert, ska dricka te så kanske det försvinner!

Nej nu ska vi äta frukost innan kl blir på tok för mkt.


Bvc

I går så var vi på Bvc för Sprutor och vägning/mätning! Allt såg bra ut som vanligt och han följer sina kurvor som han ska
Han väger 9230 och 78,5 lång.

Ska gå och koka lite pasta nu. Kevin är ledsen och ropar på mamma så bäst att jag går och kramar min lilla fis <3


Mobilen

Ja min mobil är spårlöstförsvunnen/borttappad.. ?? Ja jag har då ingen aning om vart den är, troligast är att den har åkt ur väskan/påsen på vägen hem från bilen på lördags natten! För jag och Robert har vänt upp och ner pålägenheten och den kan inte vara här någonstans:O Och till råga på allt så är det ljudlös på den, Stängde av då när vi åkte hem Kevin sov och jag satt brevid honom i bilen.. Hmm Jaa.. Men vi har ju ringt MASSA gånger och det går ju fram signaler. Så omnågon har tagit dem (om jag tappat  den) så kan den/dom svara. Och är dom ute efter att ta den så stänger man väl av den? ! Ja många teorier. :( Skit ledsen för alla bilder jag har på den, men dom allta flesta är på datorn men finns ett par som inte är !
Hur är detta möjligt??? Vart är den?

Jaja har i alf ett mobil nr tillfälligt och det finns på Facebook men jag kan inte ringa eller messa inga pengar på detta.. Fattar inte folk som har kontantkort :S old om ni frågar mig, hålla på att fylla på och hela tiden tänka hur mkt pengar man har om man kan ringa dit och hit, Men inte så många som har sånt old tror jag !  :P

Kevin hade feber i går kväll så han fick en dos alvedon och sen sov han, Han har gnällt till och från i natt men somnat om skönt!  verkar inte ha feber i dag, hmm konstigt ? men ska ta tempen snart och kolla men han känns då inte varm.
Fasen vilka sovmornar vi har tagit på senaste tid. Men Kevin lägger sig mellan 7-8 och sover till Nio. Fast i bland ska tilläggas att han är vaken på natten . Men även om han sover hela natten så sover han länge. Jag klagar inte på så vis jag älskar att sova ! Tidiga mornar är hemskt, Men man börjar ju tänka hur man ska orka upp och jobba inom en snar framtid ? Haha

Hoppas att Kevin vill sova snart igen för jag är trött som vanligt och då ska jag oxå sova :D


Städa,

Gud vad tråkigt det är att städa. Så jobbigt, jag har så himla ont i ryggen oxå som VANLIGT men ja det gör ont.
Jaja.. Men det är skönt jag är själv hemma och det är faktiskt jätte skönt att bara få vara för sig själv en stund. Så jag ska sitta här och slappa en stund innan jag fortsätter med det sista.

I dag så blir det stek till middag Hoppas att man lyckas och att det bli gott :) Sen blir det söndagsfilm , Robert fixade någon så hoppas den är bra.

Helgen har varit helt underbar, nu bara vänta tills nästa :P

Morrsning korsning !

hfjkdsaehbjklöfäwakjsfdö

Riktigt sur just nu, skrivit ett inlägg två gånger Men det försvann


jaja  kort! Fick inpuls i sista sekund typ. (nio) har varit ute och träffat vänner och druckit lite i kväll mycket kul massa man inte träffat på bra länge!!
Så det var jätte kul :) Jag kom hem halv två tror jag och Kevin sitter i sängen och tok skrattar och leker... tog upp han i våran säng han vart sur för att jag la mig och i våran säng så bökade han runt och lekte rövare med alla kuddar. Robert lackade ur haha .. man är inte glad mitt i natten när man är trött. Så här ute är vi jag och Kevin. Jag villl sova... Så trött så jag somanar sittandes snart. Kevin slåt klossar mot varandra så man får huvud värk AB sen ler han i mellan åt presis som att mamma det är okej va? jag har jätte kul springer runt som en galning..

Ja detta är då inte roligt
Snälla kan någon ge mig en lägenhet???

Nu vill jag sova...................

Åskviggen

Ja nu har jag precis kollar klart på percy - åskviggen , vi kollade på den för någon dag sedan man jag råkade somna så nu kollade jag på slutet. Kevin sover och Robert halvsover här i soffan.

Jag är med trött så bli sova snart skulle jag tro, kevin har ju en förmåga att vara vaken på natten/äta/böka och ja vet vad :P

Har haft trevligt besök här hemma i kväll av Marie, Rikard, Meja och vilja :) Trevligt!

Innan jag ska sova så ska jag ge mig på en runda på pointshop !! Måste ha mera poäng !


Tröttt

Hur kan man vara så trött som jag är? haha skulle kunna sova i flera veckor i sträck bara gå upp för att äta. Om någon lagat mat till mig förstås ! 

I dag så har vi varit ute och lekt i lekparken hela dagen, sen gick vi in för att då var det lunch dags och Kevin vila. Och jag fastnade  här fast disken väntade på mig, Men mina armar strejkade så jag löd dom och satte mig här som sagt.
Inga lägenheter eller hus finns det, blir så deprimerad =/ Kommer ut hus men på sjukt fel ställen, sen kommer det ut lägenheter på rätt ställe men dom är sjyhöga så man hoppar av stolen !
Så med andra ord så är det som vanligt med lägenhets-hus tittandes.. :/ :(

Här sover kevin som en stock kl var halv 6 :) (Förra veckan togs bilden) ! Han föll ihopp av trötthet , min söta lilla fis ! :=)


  

MÅndag

Ja i dag är det måndag, och det är lugnt och skönt här hemma.. Kevin sitter här brevid mig och små pratar och små kollar på tv.
Känns faktiskt skönt med måndag för en gångs skull. Är väl för att helgen varit mindre rolig. Eller Ja super trevlig men hemsk.

Fredagen så badade vi och myste Kevin jag och Robert , gjorde lite allt möjligt, Sen kom lördagen vi väntat på. Åkte i väg med husvagn till Åker för att fiska och umgås. Men jag säger då det ALDRIG Mer med Kevin i denna ålder. När han blir Älder så ska vi ju självklart göra det. Har aldrig någonsin varit med om en grinigare Kevin , här hemma leker han och är nöjd, visst han kan väl gnälla till men det är ju inget. Men visst vi fiskade där det knappt fanns plats för Kevin att springa eller det gick typ inte. Så man fick ju hålla honom och så och det gick inte. han var nöjd en sekund sen as grinig. Och våran lilla kille älskar vatten, och han ville till vattnet men det gick ju inte, Fiske vatten inget badvatten. Ja med andra ord det var Så Jobbigt. Man vart helt slut och tappade humöret inte kul att ha någon som skriker och kastar sig en hel dag =/Så det gör jag aldrig om! Men Kevin sov bra i alf, Tur var väl det annars hade jag gått under, todde att han skulle vakan där vid välling ätandet men icke så Underbart ! Dock fick jag gå upp 5  Krille och Robert skulle fiska. (Kevin vaknade ) men det hade jag trott men så kan det vara! Men i övrigt så hade vi ju trevligt men dock ingen fisk =( men god mat och så vidare.

Så i dag älskar jag Denna måndag men en glad och mysig Kevin <3 För han är ju det om dagarna igentligen !

Världens Finaste <3
 Här var Kevin glad när han fick äta blåbär :)

 

    

Akuten

Ja usch vi har kommit hem efter akuten. (En och en halv tim sen kanske) Min lilla Kevin har gjort sig illa.. =/ Började halv åtta jag var i sovrummet och han vid toalett dörren. sen började han grina och som vanligt gick jag ju dit, han snubblar ju ett x antal gånger om dagen. Men när jag kom fram kom paniken i kroppen, MASSA BLOD såg att det kom från munnen. Men vad hade han slagit i ? han hade nappen i munnen så jag tänkte att han måste ha gjort sig illa med den eller bitit sig i tungan. tog upp honom och försökte titta men hur lätt är det att titta i munnen? Men han var lugn och verkade inte bekymrad över munnen. Torkade upp bloddet och tvättade av honom. Syster skulle komma så hon kom, jag var helt uppe i varv (hatar blod och spec när mitt lilla hjärta slår sig) Berättade vad som hänt för syster. Sen så kom det massa blod igen PANIK. Men kunde konstatera att det kom uppe i munnen. Vi beslöt att åka upp till akuten för det hade blödit då i ca 40 min, Mamma kom och kändes läskigt att åka utan bilbarnstol men vad gör man. Kom upp i alf och det blödde inte så mkt då, men tanten i luckan på akuten ringde till en läkare som sa att hon skulle titta och när hon tittade kom det massa blod =( Dom kom fram till att han skulle komma in (han hade hemmajour) Men kevin var glad och lekte i lekrummet med några andra barn. Sen kom läkaren fick inte vänta länge. fick hålla i Kevin hårt  som sjutton för han var ju trött och hungrig ville inte ligga. Men han kollade snabbt det han skulle, och blod kom det vill jag lova. Och han konstaterade då att strängen där uppe i munnen hade gått av. (Som vi trodde) Och det är ingen fara utan det läker i hopp fint. Och han sa att detta kunde ha varit tur i oturen för han kunde känna att strängen setat långt ner mot tänderna alltså. och då hade vi vart tvungna att tagit bort den om någon månad/månader ändå.
Så med andra ord tur i oturen som han sa. Men ack vad synd jag tycker om Kevin =/
Jag blir så Rädd när det är så mkt blod som kommer, men man blöder mycket ur munnen men ändå! och i munnen kan man inte riktigt se vad som hänt . Men tur att det inte var någon fara med min älskade <3

Han sa att det var ok om det blödde LITE i morgon kan bli så om man stöter i eller så. Men i övermorgon var det inte ok, då hade det inte läkt som det ska, och om det forsar blod kommer mkt kan det vara något annat (artär) heter det så, ja ni förstår nog som gått sönder. Men om det läker som det ska så blir det en sår skorpa och inom en vecka. Får se hur det går med mat och så kan ju vara bsvärligt och göra ont kanske.

Och jag var själv hemma när detta händer sånt hatar jag ! Men har fått tag i Robert och berättat vad som hänt. Han kommer hem om en stund Timme är nog vaken då. Känner inte alls för att lägga mig, så väntar nog på han.
Får vi se hur Kevin sover i natt min lilla Plutt Mammas älskade lilla <3

SMS-inlägg

dsc00998 (MMS)


Även i dag är kevin pömsig efter vilan:) h...

dsc00997 (MMS)

Även i dag är kevin pömsig efter vilan:) han ligger och kollar på tv nu i soffan under en filt. Så himla söt. Snacka om mys <3 när han har myst klart eller vi , så ska vi och handla och äta middag på annat håll. Jag och mitt mys barn <3


Jag och kevin myser i soffan, han blir mys...

dsc00989 (MMS)

Jag och kevin myser i soffan, han blir mys sjuk efter hans vila:) så vi ligger och gosar här. Finns det något bättre? Skulle inte tro det, Massa kärlek! Man njuter av varje sekund av dom här stunderna han vill mysa:) nu verkan han vilja upp och leka då är det full rulle över allt :p vi ska ta oss ut till lekparken innan middag. Mamma och syster kommer hit.


RSS 2.0