Lägenhet

Väntar på att Robert ska sluta för att titta på ytterligare en lägenhet. Kommer ihåg innan vi flyttade till den här som vi bor i idag vi kollade på hur många som helst. samma sak denna gång jag är så himla kräsen inte bara jag Robert oxå. Men det är väl bra att vara de då får man väl tillslut förhoppningsvis en som man trivs med jätte bra, som vi tex gör med den vi bor i idag, skulle vilja bo kvar här, men vi behöver ju en större lägenhet och alla vill ju tydligen bo på söder även vi och här finns det inget ledigt. Har ju letat i flera månader nu.
Men men...
Vi kollade på en lägenhet i går som var fin, fanns bara några små fel men i övrigt så var den fräch men är osäker?! Hmm... Den vi ska kolla på i dag vill tydligen alla ha så den kommer ju vara skit fin och så har man säkert ingen chans.. så vi får väl se hur det slutar med detta letande...

Kevin har kommit på hur man ålar sig fram eller vad man ska säga, men han ger upp efter tag och rullar fram som han är så bra på.. men det blir allt mer längre ålningar..
Nu ligger han och sliter i alla sladdar han kommer åt.. Kanske blir han en elektriker hahah..
imorgon så ska vi till bvc så får vi se hur stor lill killen har blivit, ska även ta upp ämnet om maten får vi se vad dom säger vad för tips man kan få som man inte redan vet.

Nu är min lilla älskling ledsen här så ska kramas med han.

Hejsvejs.

Underbara Söndag.

vaknade på ett strålande humör.. Kanske var för att jag verkligen fick sova ut :) Så skönt. På söndagar så har jag ju liksom oftast sovmorgon så i morrse gick Robert glatt upp med lilla Kevin. Och jag fortsätter dagen med att bara ta hand om mig själv då Robert är i väg till Daniel och han tog med sig Kevin. Men jag har gjort lite nytta, jag har hängt tvätt och diskat ska även ta en vända med dammugaren. Sen inta ett härligt lååångt bad :) Så det är vad jag pysslar med en söndag som denna. ! Funderar på om man ska sola men igentligen så är det onödigt då jag är en Blekfis och kan inte bli brun.. =/

Sen Ringde ju även Stefan när jag precis nästan vaknat. Familjen Öberg har bjudit över oss på grillning i kväll. Självklart kommer vi liksom Fasen vad Gott :D Så vi ska fara dit runt kl 4 så där ägnar vi kvällen :)

I går så var vi på barnloppisen i torshälla Shit vad folk inte alls kul, stog i kö för att komma in i 30 min säkert. Sen väl inne så hittade jag:
En vårjacka
Två boddys
Två mjukisbyxor
Ett par jeans
en vår mössa
En tjocktröja
En pyamas 

Och allt fick jag för endast 97 kr och det var bra saker så vart nöjd. Men för att få dessa saker så stog vi i kö för att betala i 1,5 tim :S Mindre kul.
Efter loppisen åkte vi till avesta typ 3 timmare senare än tänkt visste inte att det skulle vara så mkt folk på loppisen. Men men väl framme i avesta bjöds det på super god mat som alltid ( min farmor och farfar bor där) vi umgicks och hade det mysigt. Sen for vi Hem och myste ner oss i soffan.

Han somnde efter en stund på väg till Avesta
 
Min Underbara Kevin <3

Nu har vi köpt en ny bilstol till Kevin blev inte den som Robert hade tänkt, Så nu är vi som alla andra och har en från Barnenshus Britax Men vi är mkt nöjda och Kevin sitter bra.


Hoppas ni alla får en Underbar söndag.


Sovmorgon

Ja i dag så blev det lite sovmorgon för min del till kl 8 :) Skönt !  Förut så kunde Kevin sova till halv 8 men nu ska han upp 6-halv 7 så 8 är sovmorgon för mig. :D Vi har träffat Josefin i dag hon skulle köpa mobil  men den hon ville ha fanns inte. 
Och nu har jag vait hemma en stund och jag har dammsugit och dammat , Blir ju damm på en dag här hemma... Blää... Robert han sover här i soffan,... Snart blit det matdags börjar kurra i magen..
Kevin sitter här brevid mig i soffan och är allmänt underbar som vanligt :)

Får tillbaka på skatten detta år oxå men det var inte mycket enligt mig.. Men men bättre än inget :) Robert får tillbaka lite mer... Behövligt så vi kan komma på ruta ett igen och inte ligga minus.. Underbart !


Nu ska jag skaka liv i Robert sen är det matdags m.m.,.



Måndag

helgen har passerat och en tradig vecka väntar.. Får se vad den har att erbjuda mig och Kevin, i dag så har vi haft lite sällskap av Josefin vi lunchade och invigde balkongen för i år .

Jätte skönt väder ute i dag..... :)

Vi har fällt ner Kevin säng nu för någon dag sedan.

 


Kevin badar med Pappa
  

Nu kom Robert Hem så nu ska vi fylla i lite papper.
Tjohej!



Onsdag

I Dag är vi lika trött.... eller Kevin är inte trött men jag är... men piggnar nog till snart, vi ska strax äta frukost. tänkte sy lite efter det, började i går med en sak till Kevin hoppas det blir bra :)
 
Nepp nu ska vi ta oss till Köket.

trött..

Jag kommer aldrig att bli en morgonmännsika, även om jag är det nu för att jag måste :P halv 7 var vi uppe i dag, men man blir super glad av att vakna till kevin som alltid vaknar på  super glatt humör :D Vi har ätit frukost för en stund sedan och nu ligger kevin på golvet och rycker i allt han kommer åt!
tvättar gör vi oxå, spelar ingen roll hur mkt jag tvättar lika mkt tvätt ändå.....
Pappa Robert ligger och sover han ska vi hoppa på kl 2 :)

Bilder på Kevin
          

I går var vi i sundbyholm och grillade med några vänner och deras barn mysigt! Dock så var det för kallt för mig som fryser så mkt haha. Men jag höll mig till elden så funkade det fint. Något vi kommer göra om!

Några bilder från Dagen

    

Kevin och jag

Är på strålande humör :D Solen har vi i ansiktet och det är underbart :D Robert är vaken och han ska inte till jobbet underbart :) Så vi ska ta lite små turer hit och dit !
Så nu ska vi klä oss och göra oss klara för lite äventyr !

 Man ser hans tänder där nere :P  Sover som en stock !
 
Vårna älskade Kevin <3

Ha en underbar fredag alla !

Torsdag.

Nu sover Kevin och jag sitter här... Har städat hela lägenheten i dag duktig av mig ! :D Hoppas den här dagen går fort förbi så det kan bli fredag någon gång.
Då ska jag och Robert hämta en ny växellåda och till ikea blir det nog för att titta lite.
Sen kanske Poker jag hopppas ! :D




Solen Skiner

Så härligt :) Jag och Kevin kom precis hem har varit hos jenny E och ätit lunch jätte gott tack så mkt :) Kunde inte var där så länge då Robert behövde bilen nu för att åka tillj jobbet. Tråkigt när han jobbar kväll. Nu ska jag och Kevin vänta på att josefin ska hämta oss, sen ska vi till tuna park och titta lite sen hem till henne. Där hoppas vi på att vi får en gos middag hiihhi :D mumms!


Fredag

I dag så skiner solen härligt ! Jag och kevin ska gå till affären och apoteket om en stund, först ska vi duscha och klä oss så vi ser någe lunda vårdade ut.


Kevin sov hela natten i natt med :D Härligt härligt.. Fast när han gör det så vaknar ju jag av olika anledninger.
I natt kl halv tre så låg han så här, bilden är inte så jätte bra men man ser hur han låg ialf. Det ser då inte skönt ut, han får ju inte plats åt det hållet så rumpan är ju upp i vädret. Men han sov vill jag lova så han måste ju tyckt att det var skönt.



Have a nice Day! För det ska vi ha !!

Torsdag

Jag och kevin sitter här i soffan som vanligt och datanördar. Det är vi de !

Sen håller vi på att tvätta blir galen på all tvätt den tar aldrig slut!
Kevin har lyckas skaffa sig två bulor denna morgon. Han är tok glad som vanligt och glädje kastar sig bakåt i matstolen ! Men lika glad var han efter den bulan i alf. Sen kastar han leksaken i fejan !

Så Med två små bulor ska vi hoppa ner i säng och få en knippe mera sömn :)

invänta att dagen ska passera så vi kan åka till familjen Öberg och liva!


1 2 3 4 Tänder

Märkte förut i morrse när Kevin skulle få gröt att han har fått 2 tänder där uppe.  Så nu har min lilla kille 4 tänder :) två nere och två uppe !

Och nu sover Kevin så vi ska gå när han har vaknat, för då hoppas jag att dom fixar så jag kan komma ut!


Onsdag.

Jaha hur ska jag komma ut? har ringt till fastigheten, men har ju ingen aning om när dom fixar källaren eller framsidan. Jag har ju inget att skotta med själv heller, och på baksidan kan jag inte. det är ju flera decimeter och en plogvall. Jippiiii. På framsidan är det så att portdörren bara går upp en liten bit. För att det är snö och is på trappen vettifan om det går att sparka bort:S Ohh blir så jävla trött på det här......... jag får väl ta mig ner och kolla om jag kan sparka bort skiten vid porten......

Ska till min syster i dag (Kattis) Mamma och andra syster ska oxå dit, vi ska få lunch. Och jag tänkte gå om en liten stund så jag tajmar in när Kevin ska sova..

Så håll tummarna på att jag kommer ut...


Sen när Robert kommer hem ska vi handla lite och eventuellt åka till kolbeck tro fan att den här växellådan är trasig... Men visst det är 3 månaders garanti!!! men det kostar ju att byta skiten herregud säger jag bara !!! Orka mera! men måste ju ha bilen hel för att få något för den när man säljer skiten....... Men troligtvis så är det något annat på bilen som gör att växellådan går sönder..... "SKRIKER!!!!!!!!



Tisdag

Jaha Vad ska man göra i dag då? Är låg i dag... Känner mig som ett skrumpet äpple... Kevin sover just nu... Jag vill att detta väder ska försvinna jag vill ha sommar och sol så man kan ta en filt under armen och gå ut i gräset och sätta sig...
Finns inga lägenheter heller för den delen...  Finns ett hus som jag vill ha....

humöret verkar ha hängt med från i går... 

Roligt inlägg jag vet....


Måndag

Och jag är på dåligt humör. Är sur som fan.. Häärligt......

Kevin ligger på golvet och kollar på mig bakom soffan när jag nördar dator.
   Dåliga bilder  men världens finaste <3

Bilbarnstolen

Nu har vi Bestämt vilken bilstol vi ska ha till Kevin, ska köpa den nästa månad då den är från ca9mån (9kg-18kg). Eller det är väl snarare Robert som har bestämt att Kevin ska ha en sådan. Jag tycker att den är dyr men vill man ha något så vill man och han ska ju ha den tills han blir 4 så!

Recaro polaric

RSS 2.0