Lägenhet

Väntar på att Robert ska sluta för att titta på ytterligare en lägenhet. Kommer ihåg innan vi flyttade till den här som vi bor i idag vi kollade på hur många som helst. samma sak denna gång jag är så himla kräsen inte bara jag Robert oxå. Men det är väl bra att vara de då får man väl tillslut förhoppningsvis en som man trivs med jätte bra, som vi tex gör med den vi bor i idag, skulle vilja bo kvar här, men vi behöver ju en större lägenhet och alla vill ju tydligen bo på söder även vi och här finns det inget ledigt. Har ju letat i flera månader nu.
Men men...
Vi kollade på en lägenhet i går som var fin, fanns bara några små fel men i övrigt så var den fräch men är osäker?! Hmm... Den vi ska kolla på i dag vill tydligen alla ha så den kommer ju vara skit fin och så har man säkert ingen chans.. så vi får väl se hur det slutar med detta letande...

Kevin har kommit på hur man ålar sig fram eller vad man ska säga, men han ger upp efter tag och rullar fram som han är så bra på.. men det blir allt mer längre ålningar..
Nu ligger han och sliter i alla sladdar han kommer åt.. Kanske blir han en elektriker hahah..
imorgon så ska vi till bvc så får vi se hur stor lill killen har blivit, ska även ta upp ämnet om maten får vi se vad dom säger vad för tips man kan få som man inte redan vet.

Nu är min lilla älskling ledsen här så ska kramas med han.

Hejsvejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0