Jag...

... Bokstavligen hatar Pengar, det ska alltid vara lika kämpigt att få ihopp allt. Varje månad har man likförbannad en hög med räkningar sen när dom är betalda är man lika glad som vanligt ! Jag och robert har verkligen inte köpt eller unnat oss något på flera månader ! Dem gångerna vi haft turen att få pengar eller vinna ja osv , nee men då är ju bilen trasig kul! Så det har verkligen inte varit kul alls med pengar. Fast vi har ju varandra här hemma tak överhuvudet och Mat det är väl det viktigaste!
Fast allt kommer väl vända nu hoppas jag så att det kan bli lite bättre. Livet är bra kämpigt !

Men jag är världens lyckligaste som har en så fin son, han är så genom go min lilla plutt, och så har jag världens bästa sambo, pappa  till min son. Att vara med dom betyder allt, det finns inget bättre. ! Älskar er <3

Jaha så funderar vi på om man ska flytta kanske ? Hmm vi vill ju ha hus men det får nog stå i skogen och växa till sig lite. kanske vi ska ta en lägenhet där i mellan, men jag är så extremt kräsen på ställe och utseende.. får väl se man kan ju alltid titta. !

Ska gå och rota lite i min frys nu ,

Ha en trevlig helg !

Torsdag.

Ja det vart något konstigt med mitt förra inlägg gick inte att ändra, var något knas så kan det vara.
I dag har emma varit Här hela dagen , Mat, massa sprat osv. Nu blir det bara lungt i kväll. Kevin Sover igen han har sovit bra i dag alltså fast han får inte sova för länge, han måste ju somna senare ikväll oxå, fast det brukar inte vara något problem så.
I morgon är det Helg kul :) för då är det Idol mys my favorite! Sen lördag är ? sen söndags middag med familjen Öberg! Spela spel ska vi göra visst :D

Nu ska jag gå och ta vara på den här kvällen med lite pyssel !

Dop

Så där nu är dopet avklarat äntligen.. Var massa folk och då hade vi ändå bara bjudit dom absolut närmaste, vi var ca 56 st ! Men jag klagar inte jag älskar att vara bland massa släkt och vänner :D
Kevin fick en massa fina saker, nu står allt i hallen och tar massa plats. Är så himla trött i dag, Kevin sover så funderar på om jag ska gå och göra honom sällskap. Sen få något i magen och invänta posten och se om man bli glad :P Sen får man väl ta tag i allt här hemma usch !
I dag blir våran lilla son 3 månader :D Min lilla snutt ,

         
Kevins dop presenter, kevins dop tårta (gjord av min mamma) Moster och Kevin. Mina två älsklingar. världens bästa Josefin ! I love.


Söndag-Dop

Ja natten eller dagen eller vad man ska kalla det började ju bra. Roberts Jävla Tjej kompis ringde kl 5  flera gånger så tillslut så var robert tvungen att svara, hon frågade om robert kunde köra henne och hennes kompisar hem, men snälla liksom kl var 5 va fan. Vi låg ju och sov hon visste oxå att i dag så ska vi ha dop för kevin. Och robert bor ju inte själv jag hade så himla svårt att somna om, menar jag är redan uppe om nätterna med Kevin det räcker liksom, Men lagom när jag hade somnat om Så ringer Hon igen halv sex... fy fan hade ju för i helvete redan sagt nej, vad förväntar hon sig att robert ska stiga upp och köra henne mitt i natten, och till råga på allt ända borta i strängnäs. .!! Den där bruden har inte mkt innanför pannan, jävla pucko!! så himla sne och det har jag all rätt tilll att vara ochså...

Så nu ska jag ta ett långt härligt bad för att försöka rädda upp dagen och hoppas på att jag blir på bättre humör, menar är det inte de ena så är det de andra. Är redan tok ledsen för mkt, så ska detta förstöra dagen med sömnbrist och så vidare..
Nu måste jag slita mig här i från har mkt att stå i inför dagen som komma skall!

Hoppas att ni har sovit godare än mig i alf.


<3<3

Nu har vi fixat ihopp borden och det mesta inför i morgon, Usch var mkt folk som kommer. =) Haahh! Men men så kan det vara, det blev väl helt okej i alf.
Hoppas att det blir en bra morgondag på Kevins dop dag.

Känner mig så himla sur och ledsen, Så himla mkt som är fel just nu tyvärr.... Buuuhh!!

Har inte så mkt mer att skriva i kväll. Blir att lägga sig ner nu och mysa, dra täcket över huvudet och dröma sig bort till en annan värld för en stund!

Gokväll på er.

En riktig skit dag..

Jag bara gråter och gråter, Faaaaaaaaaaaaaan... Du fanns inte där för mig på den viktigaste dagen i mitt liv, det gjorde så jävla ont. blir så jävla förbannad men vad ska man säga....... Men varför just nu? Och nu då?, du kommer inte?? Blir så in åthelvete arg och besviken.. Jag bokstavligen Hatar dig samtidigt som jag älskar dig !!

Var tvungen att skriva av mig lite, tårarna bara rinner kan tyvärr inte riktig uttrycka mig om vad o vem.
En riktig skit start på dagen, hoppas att mamma o syrran kan komma och göra den bättre och sedan älskling komma hem och rädda dagen.

Skulle vilja ställa mig i skogen och bara skrika...


Tick tack

Dagen i dag har varít seg, vart inne hela dagen samtidigt som det har varit skönt. Min farmor och farfar ska komma hit en sväng senare i dag, guud så kul :) Dem hade varit nere i björnlunda en sväg och hade vägaran förbi kul :D

Vart har dagen tagit vägen alltså? jag har inte gjort mkt alls ändå är den snart slut.. Har bara setat här framför datorn och tv och tydligen så sprang kl fortare ön kvickt i dag.

är så arg för det där förbannade däcket vill aldrig komma, inte den där boleron heller.. Jag som skulle ha den på dopet men jaha,.. blir så snee så här lång tid ska det väl verkligen inte ta?

Ska ta och diska nu som är så himla roligt !


....

...det här med att designa bloggen förstår jag mig inte på  . ? men jag har aldrig hållt på med sånt. Men skulle ju vara kul att göra om den, men som sagt behöver assistans på den fronten. . 
 
för övrigt i dag så har min mamma och syster varit här, och i kväll så Är det Så KLART idol som jag har längtar :D
Josefin ska komma hit och göra  mig sällskap.

Är jätte hungrig men får vänta ett tag till med de, Robert fixar bilen sen ska vi äta.

Gokväll på er. !


Prästen..

Ja i går träffade vi prästen för dopet, ja hörde knappt vad ha sa Haha . Men det blir nog bra ? Haha ! tillslut så fick vi väl ett bra avslut på det hela. =)
Var även med josefin nästintill hela dagen, vi åkte till mamma min på eftermiddagen och åt mat träffa syster yster. 

Och i dag så ska min syter komma hit, hon kommer nog snart hoppas jag får nu börjar jag bli sällskapssjuk, :P
Får se om jag blir gladare i dag när posten kommer:D

Det känns som en stor sten har flyttat sig från mitt hjärta, Någon som har tyngt mig så länge. Men äkta vänner försvinner aldrig <3


Måndag.

Jaha då var helgen över. .  tråkigt men det är bara att invänta nästa :)
vad har hänt denna helg då? i fredgas så var det middag med jobbet , jätte trevligt vi var hos Catarina där vi spelade guitar hero och hade allmänt trevligt :D
Lördagen var tråkig städade och sånt där. Och i går så avslutades helgen med att vara hos svärföräldrarna Super mys:D

Och i dag så är det måndag och den här dagen har varit sååååå seg , väntade på att posten skulle komma, men när den väl kom så kom ju inte de jag ville. Jag väntar på min bolero, servetterna till dopet, däcket och sen bilderna.
Min mamma ska ringa mig nu här snart så blir väl att träffa henne en sväng i dag i alf. Vill komma ut i dag, var sugen på att gå i skogen förut men nu ser det inte så skönt ut ute längre,. 

Jag är så himla trött , har vart det nu i några dagar. Eller dagar har väl varit trött i månader men nu är det ännu värre, men jag vilade förut i dag med Kevin men vilar jag så blir det bara värre för då kan jag inte sova i kväll. så jag får sluta vila på dagaran men svårt att låta bli när man är så himla trött så ögonen inte orkar med.
Skulle lätt kunna gå och sova från nu till i morgon :P


Lördag.

Såååå Glad :). <3 Saknar dig så mkt, Hoppas vi kan ses snart ! Läääängtar.

Blir kanske Till att åka på strängnäs marknaden i morgon ! .
Kevin ligger och sover och nu är det komedi på tven. :P

Oh jag vill att det ska komma flera johan falk filmer, men de kommer flera i november :D leo gaut, och national target såg vi här om dagen även dom var super bra. :)

Har en sån konstig känsla i magen. . .


Kväll

Nu sommnade lilla Kevin här hemma. Jag ska nörda lite worldbattle Hehe ,
Snart är det dop inte långt kvar, har i alf hittat en sån där bolero som jag ska ha på mig, om den är fin vill säga :P Det hoppas jag fanns inte den färgen jag ville ha men den här kanske dugen den med. Beställde från nätet efter mycket letande. har beställt sånna där servetter med hans namn på nu oxå, är lite mer saker som måste införskaffas sen är det bara skvätta vatten på lill grabben :)

Vad tråkigt det är när Robert jobbar. Vem har bestämmt att man måste jobba. Kan inte alla bara få pengar ändå  och sen att man kan jobba när man vill och med vad man vill Haha.

Ska nörda worldbattle nu

Godnatt på er!

Kevin..

...Han är förkyld.. Snorig, han nyser hela tiden massa snor.. roslig som en grisslibjörn. Han sov hur dåligt som helst i natt plutten, jobbigt att andas med snor näsa.  Nu Sover han som en utslagen groda. Så nu ska jag Passa på att duscha och hänga lite tvätt, skulle ha bakat men min mamma glömde ta med sig jästen. Puuhh. . 
Dagen har gått fort, nu väntar jag bara på att Robert ska sluta så man kan mysa lite =) 
Ska nog se Filmen i kväll som vi tog av min kusin i går, vi var i sthlm i går och firade min kusin, träffade farbror o pappa.

Nu ska jag blöta ner mig i duscheriet. 
  

RSS 2.0