Regn

Gud vad det regnar, mysigt jag älskar när det regnar, jag och Kevin var ute en stund förut vart ganska blöta men vi missade precis det hårda ösregnet innan vi gick in. Har hämtat Stövlar och skor på posten till Kevin som kom i dag från Morfar. Tack snälla <3

Har jätte ont i ryggen i dag :( Men det var väl väntat det smäller på i bland men man blir härdad har ju haft så här i ett par år. Har ont dagligen och knäcker koterna lite då och då längst ner i ryggen för att dom ska hamna på "plats" Så dagligen värk och så smäller det till mera ont i bland som i dag.
Och ja jag vet att jag ska gå till en kotknäckare, Men jaa jag och ha tid och energi och pengar till min kropp är ju inte direkt jag, utan jag är mer jaja orka ! har ju vart hos sjukgymnast men blev inte mkt klokare av det inte.
Så jag får väl ta och ringa det där nr och Snacka om ryggen.. Lite Energi till det tack vore ju nått Haha!

Kevin leker på golvet med alla sina nya leksaker han fick när han fyllde år. Och hela lägenheten ser ut som en enda röra det är saker överallt. Men någon ny lägenhet finns ju inte så det är samma skit, Leta leta men nu har jag letat i över 1 år så jag börjar att tröttna rejält, Visst vi kanske är lite kräsna men vem vill flytta till något ställe där man inte trivs. OCh så kräsna har vi inte vart alla vi kollat på har varit fula. Och vi kollar väl inte på alla heller om man säger tänker ju fan inte betala 7000-8000 för en lägenhet aldrig. Roligare kan man ha för pengarna. Men snart ger jag upp och tar en sån dyr lägenhet för jag börjar bli desperat.
Har en lägenhet på fredag att titta på med uteplats liknande så vi får väl se.


Nu ska jag ta och fixa lite mat. Blir fisk och Potatis mumms vad gott :) Kevin börjar bli hungrig så bara sätta igång.

Hejhopp

Grattis till min lilla kevin som fyller 1 ...

dsc00936 (MMS)

Grattis till min lilla kevin som fyller 1 år i dag. Vi är ute på promenad, kevin vilar för att orka med kvällens kalas :D vi ska möta upp hans morfar vid tåget om en stund.


Torsdag

I bland så har man lust att stoppa huvudet i sanden, och för tillfället så vill jag fly fältet och bara gömma mig. Orkeslös till tusen. Ingen ork!

Men i morgon så har min älskade Robert Helg. Det är efterlängtat som tusan och vi ska dra en sväng till ikea och så vidare för att handla present till Kevin och lite annat smått och gott :) Storhandla ska man väl oxå hinna med !

Sen ska det fixas massa inför kalasen som är i helgen och på Måndag när han fyller. Hoppas att jag får det jag beställt i morgon. Annars får det bli som vi tänkt på måndag i alf på hans dag när alla släktingar osv kommer :P

Nej nu ska jag bråka lite med miiin söta Kevin som vägraar att Sovai kväll. Vi sitter och myser här i soffan, han gosar mest med kudden men jag får nog vara med på ett hörn kanske ! :)


Söndag

Usch vilket dåligt humör jag är på. Jag är så trött och min sovmorgon som jag hade längtar efter var bara att fet glömma. För Jag hatar den där bilen....Robert var inte hemma fören halv 4 eller nått, så jag fick ju glatt glömma min sovmorgon.. Arg!!
Men jag och Kevin hade i alf en jätte trevlig dag hos svärmor och svärfar i går :) Kevin sov jätte gott i natt =) (han är/har varit jobbig i ett par nätter)

Jag hoppas att det blir dåligt väder i dag för att det passar mig perfekt. Då kan man få vara inne med gott samvete, fast åh andra sidan så klättrar jag på väggarna av rastlöshet, så inne en hel dag är inte så troligt oavsett vädret. om man inte får besök vill säga.

Har tyvärr inte så mkt roligt att skriva.
Så nu ska vi gå och äta frukost och dega lite :)

Detta ska bli väldigt gott här ute på balk...

dsc00853 (MMS)

Detta ska bli väldigt gott här ute på balkongen så här på kvälls kvisten. Mumms !


picknick

I dag är det en sån där underbar dag för min älskade Robert är ledig :) Så jag håller på att förbereda picknick korgen full med goda saker :) kycklingsallad, bröd, melon  och annan frukt , saft och kakor m.m
Så när Robert vaknar eller snarare när jag väcker honom så är det bara ut genom dörren och bege sig ut och mysa. Och Kevin ska så klart få göra det han gillar allra mest bada och leka i sanden :)
Får se vart vi åker ska bli underbart mys!

I dag känns allt på topp hoppas dagen forsätter så
Nu ska jag byta bajsblöja !

Ha en underbar fredag alla !

RSS 2.0