SMS-inlägg

mms_img25435 (MMS)


Piss jag mår piss...... Solen skiner men v...

Piss jag mår piss...... Solen skiner men var är orken när hela kroppen värker....


Har äntligen blivit med barnvagn

Kevin han fortsätter att vara dålig på alla sätt och vis känns det som. Men nu har han i alf sovit en lång stund. Ser väldigt mysigt ut att ligga brevid pappa och sova, men tror han vaknar snart! 

Igår så Blev vi med barnvagn här hemma, vi åkte och hämtade den i norrköping.







Nu har jag städat och vilat i 10 min så nu...

mms_img55011 (MMS)

Nu har jag städat och vilat i 10 min så nu är det dags för dagens middag! Hasselbackspotatis o lövbiff, sallad och sås står på menyn!! Så dags att sätta igång.


Blää vilken tråkig helg, men så kan det ju...

mms_img74741 (MMS)

Blää vilken tråkig helg, men så kan det ju vara... Är hungrig väntar på att lunchen ska börja här på barnavdelningen. Var god mat mumms !! Sen får Kevin piggna på sig i veckan så siktar vi på norpan då i stället , med en massa bus !


Robert och Kevin är uppe på sjukhuset igen...

mms_img17189 (MMS)

Robert och Kevin är uppe på sjukhuset igen. Får vi se hur länge vi blir instängda denna gång! Nu sova i 20 min sen åker jag oxå upp !!


Trött kille efter allt <3

mms_img17188 (MMS)

Trött kille efter allt <3


Nu är vi äntligen hemma efter denna sjukhu...

mms_img17187 (MMS)

Nu är vi äntligen hemma efter denna sjukhusvistelsen, på permission. Ska bli så skönt att få laga lite mat och hoppa ner i soffan med massa frukt som var tänkt i går igentligen. Men vi myser till tusan i dag i stället, och hoppas vi slipper besöka sjukhuset igen! Nu ska vi se om det finns film att ladda ner. Tjolahopp


RSS 2.0