Överlycklig och ur Balans.

Onsdag i dag, vaknade på ett hyffsat humör, Sen vart jag överlycklig när posten kom :D Jag har blivit beviljad havandeskapspenning nu :D Det var på tiden så nu har man nått att se fram i mot har några arbetspass kvar att avklara sen är det dax för att vara hemma o bara vänta, fast vänta gör man ju nu med men i alf :D Är ju redan så jobbigt att jobba samt att bara sitta puuuhh. Men men allt detta är ju för något gudomlig skall komma till världen o få vara en del utav oss här hemma :D Hihi
Har hunnit med att träffa Emma i dag oxå :) Vi var på baby proffsen och hämtrade ut de där gratis grejorna man kan få :) Så nu har jag det hemma med. Haha jag kan inte förstå vad folk köper för fula barnvagnar Den fulaste barnvagnen på hela baby proffsen kostar mest utan allt, groteskt fulllllllll. Fast jag tycker ju inte att någon är fin där inne så haha. Tycker att alla ser mer eller mindre konstiga ut, men det är väl tur att vi alla tycker olika :D
köpte en liten nappflaska där oxå :P
Haha det är tur att Robert kan så mkt om barn alltså han vet alltid hur allt ska sitta och monteras Haha en annan är ju värdelös :). Så kan det vara !
Sen har jag hunnit med att träffa syster som jag plockade upp för att göra något och vi ringde Robert och Erik och frågade om dem ville med och äta glass så vi fyra åt lite glass Det var väl gott de. !
Sen hem och äta lite igen och bädda och plocka här hemma. :) Sen så åkte Robert nyss och nu sitter lilla jag här framför datorn och spelar world battle som är så himla kul hihi helt torsk nörd på de juh :P  kommer bli min stora passion om dagarna sen ;)
i morgon är det valborg ingen som jag bryr mig speciellt mkt om har aldrig varit något för mig, minns inte ens när jag kollade på någon brasa måste ha vart när jag bodde i malmköping o de är länge sen haha. !
Men fick mess från min Käraste Vän om att grilla i mprgon så det blir nog grilla och mysa för hela slanten i alf, sen upp och jobba på fredag och tjäna stor pengar. får mer betalt då det är röd dag(storhelg) hihii Nice. .
Längtar tills nästa vecka då vi ska till barnmorskan och föräldragruppen igen . Vill Höra att bebis mår bra och snacka lite skit på föräldragruppen och få in lite info :)
Är hela 89 dagar kvar tills lillen i min mage är beräknad. Känns långt när man säger så :) Fast det går fort hoppas jag hihi. Robert kära föräldrar har erbjudit sig att köpa spjälsängen :) <3 Dom är så söta, tycker om massor :)
nee fyy satiken nu gör det riktigt ont att sitta så som jag sitter måste gå ett var så det släpper. =/ sen lägga mig med datorn eller nått fast ingen brukar hjälpa men det är bara att knöla sig fram jippiii

Godkväll Tjingeling


Måndag.

Helt slut i dag. Jobbat hela dagen sen bar det av och handla efter det. blää pengarna bara försvinner , Men men mat och skit behövs ju för att överleva :)
Och nu ligger jag ner gosad i soffan här , Robert åkte precis i väg men han kommer väl om inte allt för länge. !

Bebis sparkar som attans i mammas mage, Både mysigt och i bland väldigt jobbigt men skönt att känna den så klart :)
Ja man är ju inte så liten om magen längre :) Allt börjar bli jobbigt haha bara att böja sig ner eller sitta :P Men det hör väl till, snart så är den hos oss :) <3

i morgon så är det först jobb sen ska jag och min kära kanske ta en sväng och kolla om jag kan hitta några kläder , man kan ju inte ha nått längre, har typ bara ett par mjukisar vill ju ha något annat fint.


Godnatt :)


Lördag.

Dagen började av trötthet sov två timmar i natt och jag steg upp för att åka till jobbet i morrse, Men upp kom jag och klarade av dagen på jobbet. Sedan hem och vila lite , Blev bara två timmar för att jag var hos sefan i går och jag orkade inte gå hem och jag hade ju trevligt oxå som vanligt så jag väntade på att Robert skulle ha tid att hämt mig o de hade han inte fören två tiden sen somnade man ju inte direkt när man kom hem, Men men nu är jag rätt så pigg.
 Kom hem för en lite stund sedan från kjulsta Jag, Josefin Krille och Robert var där och grillade mkt gott ! Tack för de ! :)

Hehe katten är så mysigt <3 Snuttar och håller på myser med mig som tusan , utan honom så skulle man känna sig mkt ensam han är lite speciell han. Han ligger alltid i min famn och gosar , han blir helt tokig när jag kommer hem  :) Sötnos <3
I går så var det Premiär fiske :D Jag och älskade begav oss ut i det fina vädret dock med ingen fiske lycka men det var mysigt, det var stekande sol och friska luften och bara han och jag :) Mysigt <3


Lite jobbigt måste jag säga att det börja bli att vara gravid , självklart är det mysigt att ha den lilla där och känna den. Men jag kan inte sitta ner längre gör direkt ont i magen under brösten och ner. det räcker med två minuter sittande sen smäller det på.  Samma sak när jag ligger på sidan så får jag ont i magen ? hmm skit jobbigt inte alls kul så man sover ju skit dåligt, vrider och vänder sig för en bra sov ställning. Sen så har jag fått helvetes ont i ryggen (nedre delen) kan ju knäcka koterna , fast nu på senaste så har ju hela rygen där nere låst sig, känns som om ryggen ska gå av, som omjag ska gå av på mitten. Är väl foglossning säker =( puuuuuh.. och det är inte lite ont utan det är fan Gråt ont. KUL nej jag har inte lust att sluta jobba så ska fan kämpa på oavsett . Ska till sjukgymnasten i alf och snacka lite om dem kan hjälpa mig med något. Dom kommer ju säga att jag ska sluta jobba men jag vägrar !

Försäkringskassan kan ju fara åt helvete oxå, hur länge ska man vänta på hp? vill ju gärna veta så att jag i alf kan ta ut föräldrapenning några veckor innan beräkand bebis. Fattar inte ens hur man ska göra med alla papper och alla ansökningr hit och dit . .. Ringde ju dit men dom är förstoppade i skallen hon sa då inget vettligt blev inte klokare på den saken. Men inväntar svar ett tag till sen så måste jag ringa igen. .
bara vänta och vänta.

Hoppas att det är något bra på tv nu :) , Ska sappa lite så får man väl se om lyckan slår in att det finns något att se på . :P







Kväll..

här ligger man i soffan i sin ensmahet eller lillen i magen är ju med mig vart jag än går :P Heheh . Robert är hos Daniel tycker att han kan komma hem men det tycker nog inte han . Dumma han alltså ! :P Får väl se  när han har lust att komma hem till lilla mig .


En gammal bild  på mig och snutte plutten !

I morgon så ska jag fika med hanna på stan, ska bli så trevligt :) Är ju ledig från jobbet så skönt,
ska inte jobba fören på lördag två hela lediga dagar :) !

Nu kom Min snutte plutt hem så nu ska vi Mysa lite !


va fan..

Helt sämst humör Här :( Gravid humör kanske ? Känner mig helt arg och ledsen inombords på massa saker, Vill bara gråta. Känns som om jag skulle kunna gråta floder.
Känns som om jag inte räcker till ?  . Så mkt som Känns sne vridet varför? .

Ska ställa mig i skogen och Skrika. !


Onsdag. . .

Hunnit med att jobba samt vart på föräldragrupp.. Nu sitter jag här och Robert har åkt för att klippa sig .
varför är det så viktigt för folk att veta saker samt snacka skit om saker som dem inte vet nått om? vad vinner man på de? Varför inte bara låta andra vara och sluta snoka och snacka? Vissa har ju som sagt inget annat att göra i sina liv. ! Tur att jag har ett i afl . !




Måndag.

Ja medans jag har jobbat hela dagen så har Robert vart hos barnmorskan samt postat de där moderskapsintyget så nu är det på väg. Så nu väntar jag bara på att det ska gå smidigt allt och att det ska trilla in ett posetivt brev i våran brevlåda men vem vet. Kan inte mera göra nu än bara vänta.
Känner mig helt trött i dag oxå, men brukar vara rätt så trött efter en hel dags jobb nu när man har någon där inne i magen, det tar på krafterna i mellan åt :). Och Det tar ännu mera på nerverna av att vänta på lillen och inte veta vad de är för liten :P Men det är bara fortsätta att Vänta :).
I söndags så var jag Och Robert så duktiga eller jag var duktig på morgonen först jag storstädade och så medans min kära sambo var slö som bara den haha. Men men sen så bar de ner till källaren där vi rensade som tusan, vart tre lass till tippen, Fan har man så mkt skit för? Fattar inte? Men men det var inte kul det var så mkt folk på tippen så vi stod i kö ända ut till vägen :O tre gånger desutom men vi var ju tvungna att få bort de. Så nu har vi gott om plats och våran fina barnvagn står där nera och glänser och väntar på att få bli använd. :D

I morgon så är det Först jobb en liten stund sen är det föräldragrupp igen :)


...................

Så Jävla åt helvetes arg, jävla skit dag skit humör, nu vill jag bara gräva ner mig djupt o fan inte vakna på timmar.............
Cp tjäring från försäkringskassan ingde, dom kan inte utreda mitt ärende för dom har INGET JÄVLA MODERSKAPSINTYG, denna gång kanske det är mitt fel för jag tror att jag skickade till sthlm men det skulle tydligen till göteborg inte fan vet jag. Men hon sa att då brukar dom ju skicka de vidare eller skana skiten i någon föbannad central. Men det är ju veckor sen nu så nu måste jag gå och be om nytt yterligare än Gång. För dom där kukaran som jobbar där inte kan hålla reda på nått eller göra nått rätt ORKAAAAAAAAAAAAAA!!!
Skiter snart helt i de där ska fan jobba samma dag som jag ska föda vafan.....

katten är helt störd :P äter upp mitt päron våran katt älskar frukt, då speciellt päron :D Helt galen! Haha .

Hungrig tror jag att jag börjar bli oxå, men ska äta när Robert kommer vi ska äta hemgjorda hamburgare o lite pommes. Mumms ! Sen bär det av till stefan i kväll :D
Ne nu ska jag sova en timma innan jag ska börja duscha och fixa mig och mat osv.


Tisdag. .

Dagen började med att jag steg upp för att göra mig klar till jobbet, väckte oxå Robert då jag tyckte att medans jag jobbade så kunde han fixa bilen då avgasystemet låssnat igen som vanligt. Så han fick köra mig till jobbet haha var som att sitta i en traktor om det lät ! hihi Sen kom han och hämtade mig kl 12 då vi stressade hem för att kl ett så skulle vi ner till föräldragruppen. ! Så där var vi för första gången i dag, Var väl trevligt att träffa lite folk som skall ha ungifär samtidigt som oss. :) men hatar att prata inför folk skulle ta en varsin bild o säga nått om den blää, men jag hade ju robert som fick prata lite han med. Har ALLLTID hatat att prata inför folk i skolan va de, de absolut värsta jag visste. det blir tjockt i halsen får inte ur mig nått röd i hela ansiktet pallar liksom inte trycket Hahaha!
Sen efter vi vart där så slank de ner en Hamburgare och strips på corner mumms var de ! alltid lika gott !
Och nu sitter jag här ny duschad och känner mig fräch för en gångs skull :P Väntar på att Robert skall komma hem lite senare så att vi kan åka till safiren och hämta lite hm grejer som kommit som jag har beställt samt så blir det Mysa o kolla film efter det :D hihi. !
Sen är det jobb i morgon som vanligt  9-17 ser jag här att jag skall jobba nice.
ont i ryggen som fan har jag, kan ju knäcka koterna mot varandra, någe fel men har haft ont o ryggen i flera år så man är rätt härdad oxå, har aldrig riktigt orkat ta tag i de, och jag vet ju att man måste träna o de är fan inte min grej alltså, förr så var de ju mycket att jag inte ville träna för att jag inte ville vara så smal som jag redan då var. Men nu är det mest lathet och gym det är inte min grej det är så tråkigt ! men jag ska försöka gå tillbaka till den där sjukgymnasten så han får fixa min rygg o ge mig en massa tråkiga övningar. Nu blir det ju lite annat när man är gravid och så. Men får väl se kanske man står ut ett tag till sen när ungen har kommit ska jag gå och knäck ryggen samt gå till den där sjukgymnasten. Sen ska jag oxå ta tag i den där ridningen som jag har väntat på i flera år . ! Något som jag saknar massor. Och för att må som bäst så måste man ju göra saker som man tycker om i livet o de är en stor del som jag saknar!
Så så är det gott folk ! Haha.

Ungen i magen har det väldigt roligt kan man tro sitter här med datorn i knät o magen rör sig som bara den, och man känner hur bebisen sparkar som attans!
Ungifär 15 veckor kvar nu!  :D
Lääängtar <3


Söndag....

Ja inte kunde jag få sova ut i dag inte? vaknade halv sju så har satt på den tvättmaskin och nu sitter jag här i sängen med en sovande Robert brevid sig. <3 söt är han i alf så nått att titta på de har jag :)

I går så var jag Robert, mamma och turbo (katten) ute i kjulsta och grillade o hade det jätte mysigt. ! helt underbar dag eftermiddag. var så himla gott att grilla, det vart grillspett med massa gott på :). Vi tog ju med oss våran söta kisse ut, så han kunde få lite omväxling, han var så duktig han verkligen njöt av att få komma ut :D 

                           
                                                    
Var så himla varmt ute i går får se vad vi får för väder i dag :P Och i dag ska Jag Robert och min mamma få påsk mat hos Robert föräldrar ska bli mysigt :D Alltid lika trevligt att träffa dom, ska komma på något roligt att ge dem oxå, har ju ett påskägg men kanske man ska köpa en tråkig blomma eller nått sånt liknande det visar sig :). 
Sen är det Måndag snart och en ny arbetsvecka :)

Nu ska jag krypa ner här och gosa mig in hos Robert och kanske sova en liten truddelutt ! 
Ha det så bra alla !

GLAD PÅSK !          

                                                                             

                    


Pååååsssk O helg vilket tjohej :)

Jaha minsann då var det helg för i morgon o hela helgen så är jag ledig gud så skönt :) Har jobbat dom andra tre helgerna så nu ska det sovas och ha det Bra bara :)
Är helt slut i dag, har vart de sen i morrse var så jobbigt att komma upp ur sägen och åka till jobbet. så Jobbigt att behöva gå upp när man ser hur skönt det är att ligga kvar som Robert gör :) Vill ju bara krypa ner hos honom, men det får jag göra i morgon :D
Hehe och ni vet Robert o gert dom promenerar ju från ystad till happaranda och av alla ställen så passerade dom ju Ärla i dag :P Så jag och Tida gick med en boende till konsum och gav lite pengar som vi samlat in från Ärlagården :P Hehe Tog lite kort på dom :) Gert var ju jätte trött och skäggig hahaha ! Men det var väl skoj ! Hhihh!!!

Gud så bebis rör sig i bland, men det är mysigt då Robert oxå nu kan känna hur lillen där inne sparkar , syns ju på magen oxå när den för liv där inne :) Sötnos <3
Längtar efter dig lille bebis <3

Underbart. !

En helt underbar dag i dag :) Dock så var det inte så spännande att jobba men dagen flöt på endå :) . Sen när kl slog halv fem så kom det ett mess om att barnvagnen hadde kommit :D Så jag bad robert komma i tid och hämta mig på jobbet då jag slutade fem o dom stängde halv sex, men vi hann :) Och vet ni vad? Barnvagnen var super fin för de priset o alla grejer till , som bilbarnstolen och badgrejen jaa Allt var super bra. Vi är super nöjda kunde inte ha blivit bättre, jätte trevlig personal snabb leverans o allt, och sen så fick vi en present oxå dom hade skckat med en bobby dom slagit in så fin ! Stort Tack  :D Sååå Glad ! Och ännu gladare blev jag när jag öppnade posten som kommit till mig. jag ska få mera lön :D haha trodde att jag hade räknat rätt men tydligen inte så det trillar in lite mera pengar det är inte helt fel kan jag lova, mumms :D
Sen har vi vart över hos jenny och Robert, kollade på huset dom köpt o fikade, Jätte fint hade dom :D
Nu väntar jag bara på mitt egna hus som förhoppningsvis blir av innom snar framtid :P

Så i dag är jag Jätte glad tralla laa. :)


Hmm

verkar vara något skumt när jag ska skriva kommentar till folk, det kommer inte fram alla gånger men men så ni vet om ni inte fått någe svar tillbaka är det för att jag svarat men de verkar inte vilja komma fram haha, men men så kan det vara :P Det får ni ha överseende med . ! : ).

Har vart så fint väder i dag, har slöat hemma ganska länge sen traskade jag till josefin och fick mat, sen slagstaglass på de och sen hem till mig och robert där Jag Krille josefin och robert åt mat igen sen en äppelpaj på de oxå känner mig mer än uppsvälld , får inte plats någe mer i min mage nu oj oj :P Haha. !

Nu ska jag Robert o Katten o lilla sötnos i magen Mysa Här i soffan !
Hej hej !

.... Sol...

Ja minsann i dag så får vi solsken :) och det är så skönt för i dag så är jag ju ledig annars jobbar man ju bara hela tiden. UNDERBART ! :D Nu hoppas jag bara att det trilar in lite roliga papper i brevlådn om havandeskapspenning o sånna grejer men dom håller väl fortfarande på och strular så jag räknar inte med för mkt, men vill verkligen ha de då det redan är påfrestande att jobba då man har ett tungt jobb. fötterna håller på att gå av varje gång man jobbat en hel dag. men men än så länge står man ut . :)

så hoppas jag på att barnvagnen är fin som ska komma på posten . Jag och Robert har verkligen vart och kollat överallt men båda är ju kräsna haha , Han klagar på hantagen jag klagar på att dem är fula osv så vi har ju inte hittar nån vi tycker är fin, men vi har hittat en som är fin på nätet och ett bra pris på de oxå så nu håller jag tummarna :D Jaha vad ska man göra i dag då när det är sol, ? vet att om jag kollar på tvättkorgen så skriker den " Tvätta kläderna " men hur kul är det när solen skiner. ? Man gör ju inget annat än tvättar o tvättar så tråkigt. Ne så jag och Robert ska nog hitta på något mysigt får se vad de blir, just nu är han på väg och lämnar bilen han bytte nyss framrutan på bilen då det var en stor spricka o två dagar senare fick han sten skott så surt . Så när han kommer blir det frukost :D suger i magen nu känner jag ..
 
Lillen i magen har det roligt i alf kan man tro, rör sig som aldrig förr :P Mys ! Älsklings svärföräldrarna var här i går oxå :D På lite fika, fick i alf godkännt på min sockerkaka o bullarna bra de :D Nu kom jag på att jag ska fråga min mor om hon vill med till dom på söndag :) Hade så bra alla i det fina vädret !

Fredag...

Kollade på bio i kväll . Haha kan inte skriva här vad den heter för jag kan inte stava till de :P Men den nya bil filmen ni vet man han snygga o brian oconor Hahha. Ja den var i alf bra :D se värd, rekomenderas ! Är jätte arg så de snart kommer tårar hur kan papperskorgen på datorn försvinna? Har letar o letat kastade massa bilder där nyss så den ska ju finnas liksom Men den är gömd eller nått ahh så irriterande men men ........
Jaha så ska man jobba i morgon oxå när ska man få sova? Haha , men man överlever :) ledig måndag tisdag som det ser ut nu i alf så man får väl se :) Pengar är ju aldrig fel så jobbar så mkt som det bara går. får sova i sommar i alf en stund innan lillen vill komma :P
När vi var på bio så ville lillen oxå tydligen vara med och titta haha den lilla bebisen sparkade hela tiden. Eller så ville han hon sova o de var massa dån o ljud från bion, annars är den ju van vid minsta volym man kan tänka sig hatar o kolla på tv hemma med hög volym och det är inte poppulärt här hemma kan jag lova Haha , Men bio är en annan sak då får de vara högt men inte hemma hos mig, så jag varnar er om ni ska se film hos mig så är de Åsa volym som gäller :P
 

Tdigare i dag så var Emma här efter hemkomst från jobbet, trevligt :) åt glass på balkongen och snackade en massa strunt. Så skönt väder i dag de Tycker vi om <3

Jaa ungifär så här ser man ut nu :)
nu vill vi bara att lilla bebis ska komma ut :)
Var hos barnmorskan i tisdags o allt såg så bra ut :D

Nee om man kanske skulle sova för att sedan stiga upp till jobbet !
Hare så bra !


RSS 2.0