Har hänt mycket senaste tiden, och hela ti...

dsc01237 (MMS)

Har hänt mycket senaste tiden, och hela tiden bollar i luften. Nu bor vi i hus och det är super mysigt, mysigare blir det när sommaren kommer :p har börjat jobba oxå, så nu är man igång med matlagningen igen super kul:) roligare att laga mat på jobbet än hemma:p står mycket saker på schemat som skall göras. Det är full rulle hela tiden vilket jag gillar. Men nu ska jag ladda mina batterier här i soffan breve min mysiga brasa. För i morgon nalkas städ städ och åter städ yey :) tjingeling


Kevin älskar att åka bilen på coop och äve...

dsc01224 (MMS)

Kevin älskar att åka bilen på coop och även äta banan :)


SMS-inlägg

dsc01206 (MMS)


Sova

Packningen är i full gång här hemma :) Så himla kul för snart vet jag att vi verkligen flyttar på riktigt, Jag längtar så mkt och det är inte alls långt kvar.
Hoppas på att det kanske blir en sväng till ikea i helgen, handla lite saker till Kevins rum och lite annat smått och gott som behövs.
Han behöver verkligen sånna där galonvantar eller vad man kallar dom, nu är det kall ute och han blir jätte kall direkt om händerna, och i dag så skulle dom vara ute på dagis. Och det har ju liksom regnat och det älskar Kevin. Så han hoppade i vattenpölarna och självklart skulle han plaska med händerna med stickade vantar det gick mindre bra liksom.
Bilarna ska lagas nu så fort som möjligt oxå (innan vintern börjar på riktigt), ny bil ska hittas, två bilar rättare sagt kanske.
Hoppas på att vi kanske kan åka till elgiganten senare när jag kommer hem, micron är ju paj så måste han en ny. Jobbigt att göra välling på spisen visst det funkar men neeee.. Värma mat oxå för den delen..

Nu ska jag lägga mig ner och sova en truddelutt, sen duscha och fixa mig sen ska jag på arbetsintervjuv ! :D

Hejsvejs

Ensam

Här sitter jag ensam. :) fast det är så skönt så. ska snart sova :D hihii Jag älskar att sova. Man får liksom passa på. 
Och Nu ska jag inte skriva mer tråkigheter i bloggen ska hålla det för mig själv. För massa uppför finns det, men vart super lycklig i går av att våran NYA hyresvärd ringde mig !!!! Jag dansade och sken som en sol vill jag lova..

Så Packa Packa är det som gäller nu och jag längtar så himla mkt, det ska bli så jäkla mysigt!

Lever på Hoppet

Jag har dåligt sjävlförtroende när det gäller matlagning. Jag tror jämt att jag inte kan. fast igentligen så är jag bra på att laga mat, jag jobbar med matlagning och jag har aldrig gjort äckligt mat på dem ställen jag jobbat vad jag kan komma på. Och jag tycker att det är kul. Men inom mig så känns det inte som jag kan. Säger jämt att jag är dålig på att laga mat.
Fast i för sig så känns det som jag är ganska så dålig på allt just nu =/

Men jag kom på mig när jag gjorde världens godaste kvälls mat till mig :D vart lite hungrig så här på kvällen, och det satt så fint i magen så .. mee like
Så plus i kanten till mig :)

Som rubriken lyder så Lever jag för hoppet just nu, Snällla Snälla låt detta gå vägen nu. Jag Ska ha så är det bara.. Jag längtar tills på lördag så jävla mkt snälla låt det bli lördag nu nu nu med ett gott besked !

Känns inte så jätte bra att ta den lösningen som vi nu gjort, känns rent av piss men vad skulle vi göra, vad ska vi göra känns som ända utvägen.
Men jag hoppas att det kan falla ner ett par stenar från mina axlar. Problemen måste ju lösar så är det ju bara!

Men vissa stenar kommer alltid att förbli där.. Och varje gång så blir jag ledsen fast jag igentligen inte fattar det själv, mer påtagligt nu dom senaste åren.. Så med andra ord helgen blev inte som tänkt Som vanligt ugifär.

Tråkig blogg jag vet, med bara massa gnäll och tråkigheter men så kan det vara ibland. Och så är det här för tillfället men jag kämpar med en dag i taget. Och om beskedet på lördag blir glatt så kommer jag skina som en sol och dansa hela dagen och natten lång vill jag lova er!

godnatt


Jag hatar denna bil.

dsc01191 (MMS)

Jag hatar denna bil.


finns inte ord

Dagen har varit helt underbar i dag i allt detta kaos i mitt liv. Har kollar på ett hus super mysigt, sen senare vart med Marie och barnen och i skogen, fick med lite svamp hem. Eller svampen står i bilen , Kevin sov så fick liksom inte med mig den upp.. Men men den klarar sig fint!

Jag mår så sjukt dåligt så minsta lilla får mig att gråta. Så från och med i kväll tror jag att jag stänger av telefonen och svarar inte, så förlåt men jag orkar inte just nu.
Det bara tär och mol i mig allt.

Det där huset kommer vi säket inte få gubben har ju inte ringt, så det är som vanligt att allt skiter sig !

Och som Grädde på all denna jävla sörja så tro fan att jag kommer hem, klär av mig och ska hoppa in i duschen ja men då finns det inget vatten, kommer droppande stråle. Jag vill gärna duscha efter ett besök i skogen! Hade inte Kevin sovit så hade jag skrikit, fy fan i två dagar har vi haft vatten bad inne på toan för en packning var trasig nu detta. vad händer näst?
Jag bara orkar inte??

Snälla jag orkar inte mera..
Det är inte meningen att man ska gråta varje kväll men så är det här.

På återseeende någongång då Livet ordnat upp sig.


Nu är det fest :)

dsc01188 (MMS)

Nu är det fest :)


Jag ligger här i mitt badkar och tar ett h...

dsc01186 (MMS)

Jag ligger här i mitt badkar och tar ett härligt bad så här innan besök hos josefin m familj. Robert har torkat golvet han såg att jag var skit sur när jag städade. Och sen sa jag ett och annat hur jag känner. Så nu ligger jag här och robert ska ta disken och tvätten. Så jag hoppas man får ett happy face när man kommer ut. Min älskade robert kan bara han vill. Nu ska jag njuta av mitt bad:)


FREDAG

Jag älskar Helg,. och denna helg extra mkt för det händer extra mkt. men jag är oxå sjukt arg på min sambo ROBERT varför kan han aldrig städa?? Inte ens hänga tvätt så i dag är jag mkt sur, sur som en ättika men ändå glad..
Kanske ska flytta så han inser att han måste städa och göra allt sånt själv..(fast han städa knappt när han bodde själv , blir inte lika stökigt då iofs men bläää)  Menar jag gör alltid allt på veckodagarna plus helg osv ska man inte då kunna få hjälp då någon gång? Ska jag aldrig få ledigt?
Hur Får man han att städa och ja hemmaslysslor tips tack haha ;)
Ja han är en lat skit men jag älska honom ändå ;)

i dag ska vi på middagskalas , i morgon ska vi på loppis, på kvällen ska vi inta alkohol i dess olika slag och se vart kvällen leder oss..
Söndag ska vi sova extra länge om det det går, sen hämta den finaste killen som finns på denna jord.

Ja men det är väl bara att slänga ifrån sig datorn och städa för det är det ju ingen annan som GÖR!!!!!!!!!

Trevlig Helg på er mina läsare!!

RSS 2.0