Jag älskar dig mest av allt i hela världen <3

mms_img33392 (MMS)

Jag älskar dig mest av allt i hela världen <3


Då är vi på samma ruta igen och det känns ...

Då är vi på samma ruta igen och det känns väldigt jobbigt måste jag säga.


Ursäkta mina felstavningar i föregående in...

Ursäkta mina felstavningar i föregående inlägg. Känner mig fortfarande skakis lika så Robert. Usch !!


Min lilla lilla fis till Kevin. Kvilken bö...

Min lilla lilla fis till Kevin. Kvilken började med mys i soffan. Kevin fick vara uppe lite längre då det är helg, vi brukar mysa och kolla disney film. Så där lagom helg mys <3 sen därefter började kevin trotsa till tusen. Så där galen trots som han kan. Vi gick i Alf upp för sovdags var det ju. Kevin skrek och började slita/rycka i räcket vi har här uppe till trappen. Samtidigt håller vårat skåp på att rasa sönder så Robert håller i de. Jag rusar ner för att hämta hammare och spik. Kevin är fortfarande as sur, skriker och sliter. När jag nästan är uppe för trappen så går en av plankorna bort, Kevin rasar igenom men stoppas av båda armarna. Han blev hängades i bara armarna innan Robert snabbt han fram. Fy fan säger jag bara jag och Robert var helt skakis. Kevin rev upp stora riv sår på ryggen. En spik stod ju upp. Så röd och ekängen blev det :( . Kunde ha slutat i ambulans om inte måttet var så bra som de var så armarna tog imot honom. Så vi sover inte ännu här hemma, Robert har lagar räcket. Och jag o Kevin har läst en lång saga. Men nu verkar det som om Robert borrat klart. Olyckan kan vara framme fortare än man tror , och på ställen man minnst kunde ana. Min stackars lilla Kevin <3 HOppas att ryggen ser bra ut i morgon. Godnatt på er


Kul att ha huvudvärk varje kväll :( hmm.. ...

Kul att ha huvudvärk varje kväll :( hmm.. Väldigt jobbigt. Och jag bokstavligt talat hatar min bil, aldrig att det någonsin efter denna kommer in en gamal bil i våran familj. Kan lova att den bilden bidrar till huvudvärk gånger tusen. Längtar tills vi ska köpa ny bil. Kvällen bjuder på mys och soffan, sen upp och jobba tidigt i morgon bitti!!


Bada

      



Några bilder från badet ! orkade inte lägga upp alla men några kunde jag bjuda på :) Nu Sooooova ...

Igår på eftermiddagen var vi i badhuset me...

Igår på eftermiddagen var vi i badhuset med underbara familjen heikkilä ! Lägger upp några bilder sen när det är betala räknings dags. Idag har jag och Kevin syster/moster Jenny varit på Ikea , köpte lite smått o gott. Och just nu sitter min lilla familj i soffan och äter hemmajord fruktsallad. Jag har huvudvärk och känner mig orolig i hela kroppen. . Blir att natta Lill prinsen snart och sen betala alla räkningar, och sen soffläge med täcket.


Soffhäng alone

Robert och Kevin sover sen en liten stund tillbaka, jag har precis lagt in mitt schema till förskolan väääldigt jobbigt. Men nu är det gjort väldigt skönt då är det bara att lämna dit honom och dom vet när han kommer ! Så även om det är jobbigt att fylla i så är det smidigt i slutändan.

Vi sov inte så bra natten till i dag så Robert var väldigt trött, hoppas på en bättre natt i natt. Jag kollar på pengarna på bordet, sen kanske jag oxå ska sova. 
Är täppt i näsan så det ät väldigt jobbigt att andas just nu, nässprayen hjälper ju inte kul not!!




Tjohooo :)

Tjohooo :)


RSS 2.0