tisdag . . .

Vi frågade aldrig vad det skulle bli för en liten bebis . Det bara inte vart så, men det var så kul att få se den lilla =). Men det kommer ju bli en liten bebis men det hade jag trott hela tiden, jag är inte spec stor själv och alla mina syskon iklusive mig har varit små när vi föddes, så jag brås på mor min. Hon sa att går jag fullt ut så tippade hon på att den skulle ligga på 3kg inte mer.  Den vägde nu när vi var där ca 2200 Hiihi. .
Så köpte vi en söt bebis bok i dag på bokia (mitt försa år, en sån bok) robert har haft en presentkort där i från som han inte använt men nu efter 7 år kom det till användning lika bra att utnyttja då ju, bara tre år kvar annars det håller i 10 år :P Haha. Har även inhandlat present nu åt min syster lite små skit saker fick duga så =). Får se om lillen kommer ut denna månad i så fall blir det tre födelsedagar i familjen, Robert Kattis och bebis :P

Har även hunnit blivit så arg och besviken i dag oxå såååå Kul. . . .

Måste tilllägga att jag sitter på balkongen just nu det är så skönt, gjorde mig en tallrik med mat och satte mig här med datorn oxå. =) Massa mysigt !


Måndag. . .

Vilken natt, vaknade första gången av att Robert flög upp ur sängen, Magsjuk? Han både spydde och sket Stackarn, så höll det på hela natten ända in på morgonen. Men nu mår han mycket bättre säger han, så kanske inte är magsjuka men det brukar ju gå över ganska snabbt kanske, hmm Ja. vi var i alf hos barnmorskan kl 11 i dag allt såg väl bra ut  förutom att vi måste göra ett extra UL på sjukhuset för att magen inte hade växt något. kommer antagligen inte att vara någon fara men kolla för att vara på den säkra sidan. Haha och jag vet ju att vi inte kommer kunna hålla oss från att fråga vad de är för kön på den lilla, I alf inte Robert han är mer nyfiken än vad jag är :P Hehe. . Så får väl se om vi får veta om det är en pojke eller flicka =) . annars så är det ju inte så länge kvar, men man dör ju av längtan väntan, men går liksom bara och vaggar fram och väntar på att något skall hända. Men allt är köpt och klart för att den lilla ska komma i alf, fyndade en bärsele och lite små saker hos en som hade lagt ut de på blocket. Jätte bra !

har fått det gansak så fint på balkongen =) åt där ute i dag , har fått två blommlådor av Roberts mamma med massa fina blommor i , hon är go hon =) Sen fick vi även låna ett bord och två stolar så nu kan man allt sitta där ute, men mina tomatplantor finner jag ingen plats för då dem måste ha sol hmm, men dem växer ialf så vem vet det kanske hinner komma några goda tomater fortsätter det att vara så här dö varmt så trivs dom ju. Det är mer jag som inte trivs i denna hetta, visst vill ha sol men usch det är lite väl varmt för mig det här, men det är väl påfrästande att ha en stor mage oxå, och ligga på stranden är inte så kul då man inte kan steka magen samt att det inte går att ligga på så många olika sätt. Längtar som sjutton efter att få kunna ligga på mage igen.

har hunnit blivit bränd i alf, men det börjar lägga sig nu, vi var på julita gård där dom hade marknad/trädgårdsdag eller vad man ska säga. Och under den tiden vi gick där fick man en ful bränna runt halsen typ haha :') Jag är ju super känslig mot solen oxå så måste smörja in mig bara man går ut genom dörren igentligen, ingen brun hud här inte, medans min sambo är brun som en pepparkaka lite fusk =( Hoppas på att våan lilla ärver Roberts pigment =).

Har hittat ett hus som är till uthyres som jag bara ska ha, har inte sett det dock men det lät as bra och inte allt för dyrt hoppas på att dem tycker om oss och att vi kan få titta på de. Vill ut på landet dör av att bo i lägenhet uppvuxen på riktiga landet och det är där man trivs som bäst, bland djur och natur. Fick jag som jag ville skulle jag vilja ha en hel gård, men jag får nöja mig med Häst, hund och katt så länge , men slinker säker dit ett  får eller gris eller nått sånt hihii =) Men som sagt det ska finnas tid och pengar till sådant oxå. ! Men jag har bestämt att jag ska vinna någon miljon på min tia lott jag har i plånboken Lycka till till mig  Hahaha !! 

Trevlig  Sommar till er alla !


Söndag

Så Jäkla värdelös dag. . 29 Dagar kvar. . .  .

Söndag. .. . .

Söndag har det hunnit bli , känns som dagarna går ganska så snabbt nu, men det är väl för att man haft har mkt att göra :) Skönt. ! Midsommaren är över och den spenderades även detta år i malingsbo hos Roberts föräldrar och släkt, dem sover i husvagna där uppe på campingen, blev god mat och massa alkohol dock inte för mig då da:P Sen har dom en pub där oxå, men jag och Robert blev inte så långvariga där, men trevligt var de som vanligt =) .
Vill att bebis ska komma ut nu nu nu nu, vill inte ha dig här inne längre :P haha magen är bara i vägen och läängtan är så stor vill se hur du ser ut, vem du kan vara för en liten än.  På torsdag ska dem sista grejerna till bebis handlas i alf, Ska åka och köpa spjälsängen , madrass och ska nog även köpa bärsele och bröspump då , visst sen är det väl några små saker som fattas men inget som är akut endå, men det är ju så man vill ha allt, och att allt ska vara klart. Mamma var här och hämtade datorn hon köpte av Robert och fikade lite. Även jag fick pengar :D Tack mamma !! hon bidrog till lite bebis handlande :) ,. Kan behövas pengar det går åt, puuhh. . Men man har ju slösat en hel del på sista tiden, men skönt att kunna unna sig lite saker nu och bara känna att man kan slösa nu innan bebis kommer till stora världen. Så i morgon så ska kanske jag och Robert åka till kolmården hihi Mys kolla på massa djur och bara vara och mysa :D  OCh i dag blir det även massa mys vi ska iväg och fiska nu och ta med oss lite grejer och grilla , skönt att få komma ut. =) jag och naturen is the shit Hahah !

Ha en trevlig söndag alla !!




Jag skulle . - . .

Bara vilja Försvinna. .. .

Rabarbersaft

Vad är det för fel på vädret, hmm Inte kul alls det kan vara mulet men inte regna. Men trots att det regnade så åkte jag och Robert till vilsta marknaden, shit det var så lerigt och vatten över allt, men vi tog oss igenom och handlade lite grejor i alf :) sen till coop och handlade lite där med.

I går så var vi hos min moster som bor i järna hon hade fyllt år, var där hela dagen och fick med oss en massa rabarber hem så jag funderar nu på att göra rabarbersaft om man nu lyckas med de :P Var även på hem ljuva hem som ligger i lilla järna och jag fick med mig hem lite mys kläder, det är väl det som sitter bäst på min miss anpassad kropp :) haha. Vill inte ha den här magen längre vill kunna ha figursydda fina kläder som förr, trött på detta nu :P . Men det är inte så längt kvar så kämpar på . 

Jag Tror att det får bli någon slags kycklingwok i dag ?, Ska titta vad man kan hitta i skåpen om det finns någe gott att ha. Gör väl någe häxwok hihi ! Nu ska jag ta mig ut till köket och se om man kanske kan göra saft . =) Tjiiiing!


Evig Väntan och Längtan. . .

Redan helg igen, nu känns det som tiden bara flyger i väg fast tiden ändå står stilla :P . Men dom senaste dagarna har vart helt full proppade. Har haft fullt upp varenda dag .och dagarna framöver är lika fullbokade. Har lyckats att spendera en massa pengar, helt sjukt. Man känner hur det bara slinker ut pengar ur plånboken, men det har vait massa handlande till lille bebis som snart ska komma. så har ju inte handlat något onödigt skräp eller så. Så nu är det inte mkt kvar, ! Vi köpte en byrå här på sveplan ( Eskilstuna möbler ) Som vi ska ha lillens kläder i, väl hemma när vi skulle sätta ihopp den så fattades det en botten. Så Robert åkte och Fick den delen, Sen så forsatte han och Arne att skruva nee men då fattades de mera delar. Grr. kartongen var ju obruten men men han fick dem delarna som fattades. Och nu är den klar monterad, och jag är inte jättte nöjd för vi måste ha fått något gamalt butiks exemplar eller nått, men orkar inte hålla på att fixa en ny den får duga så som den är.
I dag var vi och köpte lite påslakarn och grejer, köpte ett skötbord som vi hade tänk ha på tvättmaskinen bara, Ja men haha den passade inte allt för bra, vi har ju en toppmatad maskin så skötbordet var ju lite större än vad vi trodde, men det kanske går ändå.
Bjuder på en bild på Söta saga, samt Söta Ella :) En nalle vi köpte i dag samt påslakransett ! :D



Katten är Borta . Är så ledsen samtidigt som jag är glad då jag vet att han har det mycket bättre. Vi fick mess av han i dag att han har det jätte bra . Bättre för han att han har fått komma ut på landet och så har han fått kattkompisar. :) Så jag är glad samtidigt som jag är jätte ledsen.

Det verkar bara vara skit på teven som vanligt, alltså man kan ju undra vad de är för person/personer som väljer vad som skall sändas. Nu ska i alf jag fortsätta att bara koppla av och mysa samt moffa poppcorn och päroncider.

Evig Väntan och Längtan Efter dig Bebis !!


Musik. .

Hårdrock på hög volym från grannen är det man får lyssna på just nu, hör knappt tven men tittar ändå inte på den så. Dom har väl någon dunder fest, fast det händer inte så ofta att det spelas musik så man får ha tålamod och i dag så är det ju en speciell dag för alla studenter, verkar som om alla festar i denna stad i dag, till och med grabbaran grus som jag ska hämta sen i kväll, hoppas inte att det inte blir allt för sent bra. Men men än så länge är ju jag uppe, har inte vart hemma så länge heller. Ont i ryggen som sjutton har jag, kan ju inte ens sova Puuuhh.  .. .
Katten har fått någe jädra spel, han far o flyger som en raket fram och tillbaka , massa söt :) ångrar att jag köpte dem där korta mysbyxorna på hm men nu har jag slitit bort den där prislappen så smart va? , Hmm så nu får jag ha dem oavsett.
Nee om man kanske skulle ta och lägga sig ner en stund eller så i hårdrocks musiken .


Fredag..

Då var det helg igen, dagaran går framåt, och jag vaggar framåt, vissa dagar känner man sig stor som en flodhäst. :) . Så här mkt har man ju aldrig någonsin vägt, :P Och varje morgon så gör man ett tappert försök att öppna garderoben men lika arg blir man varje gång för det är inte mkt man kan ha, . . Men det är inte så länge kvar nu =).
Var hos Barnmorskan i dag och allt såg så bra ut som vanligt, skönt ! =)

Vårat internet funkar inte som det ska heller, eller ahh vet inte det är väl någe knas med det trådlösa, så det funkar genom iptelefonin eller nått just nu om jag fatta det rätt sladden är jätte kort så kan inte sitta långt i från hallen typ :P fast nu har jag dragit sladdaran så jag precis kan sitta i soffan, en stor sladd herva över golvet haha ! 
 
Vi hittade väl eventuelt en spjälsäng vi ville ha i dag, blä så svårt, vi vill ju ha i samma färg som sängen, men den var gansak fin som vi hittade så det blir nog säkert den. .
Längtar till skattepengarna kommer för då har jag besämt att vi ska åka till ike och massa andra ställen, ska köpa lite sommarkläder, sen alla saker som fattas till lille bebisen =)
Det blir lite små utflykter i sommar innan bebis i stället för att vara borta långa turer, som det ser ut nu så blir det kolmården, sen midsommar en natt malingsbo i husvagn, sen förhoppningsvis en ädelfiske tur mot katrineholm :D Blir lite små dags turer att hitta på . Vi hade ju tänkt att åka i väg med husbilen typ någon vecka eller så men vi skippar det och gör mysiga små utflykter . .  men just nu verkar sommaren ha försvunnit, stackars alla som ska ta studenten i mogron om detta väder tänker hålla i sig, själv hade man ju stekande sol för fyra år sen ;). Men ner på staden ska vi oxå i morgon och trängas för att fira några studenter :P
Fy vad jag är hungrig känner jag , kurrar i magen utav bara den, men jag orkar inte äta något innan vi ska äta middag, blir kött och pommes och en god sallad mumms massa gottttt !!!


en bild från v.28 . Nu är man i v 33. .
Nu ska jag spela lite som vanligt :) Nörd på worlbattle haha  :P


RSS 2.0