Evig Väntan och Längtan. . .

Redan helg igen, nu känns det som tiden bara flyger i väg fast tiden ändå står stilla :P . Men dom senaste dagarna har vart helt full proppade. Har haft fullt upp varenda dag .och dagarna framöver är lika fullbokade. Har lyckats att spendera en massa pengar, helt sjukt. Man känner hur det bara slinker ut pengar ur plånboken, men det har vait massa handlande till lille bebis som snart ska komma. så har ju inte handlat något onödigt skräp eller så. Så nu är det inte mkt kvar, ! Vi köpte en byrå här på sveplan ( Eskilstuna möbler ) Som vi ska ha lillens kläder i, väl hemma när vi skulle sätta ihopp den så fattades det en botten. Så Robert åkte och Fick den delen, Sen så forsatte han och Arne att skruva nee men då fattades de mera delar. Grr. kartongen var ju obruten men men han fick dem delarna som fattades. Och nu är den klar monterad, och jag är inte jättte nöjd för vi måste ha fått något gamalt butiks exemplar eller nått, men orkar inte hålla på att fixa en ny den får duga så som den är.
I dag var vi och köpte lite påslakarn och grejer, köpte ett skötbord som vi hade tänk ha på tvättmaskinen bara, Ja men haha den passade inte allt för bra, vi har ju en toppmatad maskin så skötbordet var ju lite större än vad vi trodde, men det kanske går ändå.
Bjuder på en bild på Söta saga, samt Söta Ella :) En nalle vi köpte i dag samt påslakransett ! :D



Katten är Borta . Är så ledsen samtidigt som jag är glad då jag vet att han har det mycket bättre. Vi fick mess av han i dag att han har det jätte bra . Bättre för han att han har fått komma ut på landet och så har han fått kattkompisar. :) Så jag är glad samtidigt som jag är jätte ledsen.

Det verkar bara vara skit på teven som vanligt, alltså man kan ju undra vad de är för person/personer som väljer vad som skall sändas. Nu ska i alf jag fortsätta att bara koppla av och mysa samt moffa poppcorn och päroncider.

Evig Väntan och Längtan Efter dig Bebis !!


Kommentarer
Postat av: Tida

Hej Åsa Mattson :)

Hur är de? Saknar dig på jobbet ju, finns ingen att munhuggas me. Skit tråkigt!

Här är allt som vanligt, nedräkningen har börjat, 4 veckor kvar till semester....såååå skönt!



Kram

2009-06-14 @ 11:41:21
URL: http://rasocker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0