Glad . .

Nu har äntligen sommaren kommit igån, solen skiner och det är super varmt. =) Och jag behöver inte jobba någe mera så skönt. Fast än så länge har jag inte riktigt fattat att jag inte behöver jobba mera det är ju liksom nått som man gjort i ett par år. Men det ska bli alldeles underbart, vänta på bebis och bara ta det lungt, =)

Haha att man kan vara så känslig för lite sol, då jag var i sundbyholm i går och träffade alla från jobbet så satt jag i solen en pytte stund de var då inte länge, men hem kom jag med en röd arm och två röda ben hahah. !!
Så det är bara till att smörja in sig, så surt att man inte kan bli brun, men man får bita i det sura äpplet helt änkelt. :P

I dag ska jag min syster mor och en vän till henne åka på marknad , får se vad som finns där för skoj :)
Ska bli trevligt, sen blir det grillat i kväll hos jenny och Robert mummms!!

Tjoho !


Fiskmåsprutt

Haha jag är helt flummig alltså :P haha Robert blir helt tokig på mig :) . Känner mig som en fiskmåsprutt !
Jaa moooget . . :D

I dag har det vart en helt underbar dag . Först så var vi hos sjukgymnasten och fick väl lite tips o skit med beckenet . Sen så fixade vi lite viktiga papper och sedan begav vi oss till sundbyholm där vi åt glass och myste :) Var så Myssigt :D
Sen hem och laga mat och si så där, och nu sitter vi här, Och jag är flummig och Robet kollar på simpsons hihih

Jaha i morgon ska man jobba usch har ingen lust alls vill bara vila upp mig o min rygg.
Men det är bara tre dagar kvar :D lallla laaaaaaaaaaaa :D Deeee niiii

Hehe nee jag ska nog ta och skutta av mig allt flumm :D Haha Tjing !


Kväll . . Folk . . Lördag . .

Hmm....... Händer det något i denna stad eller är fult med folk, fest och skrik ute ? Jag har spenderat min kväll hemma hos min mor där jag fick massage o massa ompyssel :) Sen när jag gick hem så stötte man på folk överallt verkar som alla festar.   . .

Fick en sån konstig känsla i kroppen, Hmm.  känner mig så ledsen samtidigt som jag är så Lycklig . .
Man kan aldrig veta om man gör rätt beslut men det gäller att finna sig i den väg man har valt och göra det bästa utav det.
Jag ska jobba i morgon men hur fan ska jag kunna sova?, när jag är pigg, grann jäveln dunkar musik dock inte i mitt hus men måste ha fönstret öppet då man annars kväs för att dörren måste vara stängd pga katten. .
Ungen i magen har fått någon dille att det är skit kul att bara ligga på ena sidan av magen och tycka precis som att den tänker ta sig ut i sidan av magen på mig. !!!

Känner för att bara springa runt och dansa i lägenheten så där helt hysteriskt, Haha. . satte på en låt som gjorde mig jätte glad och lycklig samtidigt som jag var ledsen för att man började tänka på massa saker.  .
Känner mig så ensam på något vis,.

.. .  . . Nee man man kanske ska ta och Sova ska ju jobba i morgon , . . Jippii eller vad säger man : !! - -

Älskar dig Robert <3

.. Fredag .

Helt sämst dag på jobbet då det värsta som finns är när alla går och stampar och man kliar sig i huvudet för att ha något att göra..  Jag är sån som gärna har nått att göra hela tiden,, Men men jag överlevde dagen och begav mig sedan hemmåt och fixade mig . Hämtade sedan Robert och vi åkte och käkade och fixade lite saker Till Emma och Stefan Och Lilla Ella..

Kvällen har vi spenderat hos Ella, Stefan Och Emma. Alltså jag skulle vilja ta med mig Ella hem, Så himla söt, man kan ju inte sluta titta på henne liten ögonsten de där, kommer bli en riktigt konkurens där bland killarna när hon blir stor, :) Hon är så söt liten flicka, så liten, vågade knappt hålla i henne, känns så konstigt att man själv ska ha en sån lite bebis. Som Robert sa när vi åkte hem nu längtar man bara ännu mera, man blir ju lite avis på dem och vill sno med sig lilla Ella hem :) Men vi hinner hälsa på flera gånger, ska dit snart igen :D
Men det är inte allt för länge kvar tills våran lilla vill ut, Läääängtar så sjukt mkt. <3

Ska försöka gräva ner strids yxan under ytan, men humöret är inte att leka med och känslig de är man. Men kämpar du så kämpar jag. Jag vet inte. ? . Men man får väl ta en dag i taget och inte ha så stora förväntningar på allt. !

Jaha får man sova i morgon då ? Hoppas på det, jag behöver få sova nu, Sen är det väl bara att sätta på sig ett leende och ta tag i soffan här hemma och all tvätt, något som jag inte ser fram i mot, Men jag måste ju göra det . Och Man får ju passa på dem dagarna man är ledig ,


Ska lägga mig ner här nu och drömma mig bort :)

... . . .

Jaha så ska man börja jobba i morgon kl halv sju, ingen lust alls och somna det kommer jag inte kunna göra. Men får väl sova på lördag, för på söndag så ska man jobba igen . .
helt värdelös dag som så många andra dagar, men på sista tiden har allt varit skit. Har varit så arg och ledsen..
Här om dagen var det riktigt kris var ute och vandrade för mig själv ahhhhh. !!
Jaa kan inte riktigt skriva allt här, så jag avslutar det hela med att äta lite mars !

Haha prat spelade med min mamma i telefonen i två timmar nyss. :P Haha, jag skulle lära henne ett spel på en sida så att vi kunde spela tillsammans och att hon skulle kunna spela där i bland. Och så klart hon fastnade för spelet. men om så arg jag blev, förlåt mamma men du är så himla Trög, alltså tog så lång tid innan hon fattade , puuhhh.. Det var jobbigt. Hahaha,.



Vissa saker är väl bara så som dem är . Antingen så finner man sig i det , eller tar tag i det. Men är det så lätt, hur ska man veta vad som är rätt bra och fel. Varför kan inte bara någon visa en vägen om man så snällt ber om det. ?

Varför är det aldrig någon som ser när jag mår dåligt ?



Riktig...

Jävla skit dag skit humör o skit på allt. Helt enkelt helt jävla värdelös dag. . Kan nog fan inte blir sämre eller bättre. .
Går nog och lägger mig med detta humör och allt. ! Hoppas på att jag vaknar på bra humör och att det blir en bra dag på jobbet. . .

Ont.. . Gald .. Lycklig..

Har sovit så dåligt i natt, har nästan inte sovit något alls, Har haft massa ont i magen samt så helvetes ont i ryggen, så de blev till att ringa till jobbet och säga att jag blir hemma i dag. I går fick jag så där ont igen halsen/hjärtat/mellangä rdet så svårt att förklara, men nu blir det till att ringa till vårdcentralen/rådgivingen.

Så har Emma och Stefan Fått Ella i Natt så gudomligt söt fulländad och perfekt är hon. =) Så glad och lycklig För eran skull, Nu längtar Jag massor efter att få träffa dom. Pratade Med emma säker en timme eller mer hörde hur lilla tjejen lät så sött där i bakgrunde :). Massa Grattis !!!

Funderar på om jag ska gå och hoppa ner hos Robert igen det fanns inte så mkt roligt här på datorn.
Inte så ofta vi får mysa en vardags morgon tillsammans, jag jobbar ju dem flesta dagaran vissa helger med. Men nu är det inte så många dagar kvar vilket jag längtar så sjukt efter då det är så jävla tungt o jobbigt.

Jag är super hungrig


Fredag .... Helg...Jobb...

Fredag i dag, dagen startade med massa stress segade som fan i sängen och vi skulle ner på stan för att skriva de där faderskaps papperna. Men vi hann i alf i tid :D Sen åkte vi och köpte en liten sak till min mamma som fyller år i morgon :).

Nu har jag precis stoppat in klyftpotatis i ugnen , är super hungrig, vi ska äta fläskfile, klyftpotatis och beasås :D mumm de !
Snart ska Saga få åka hem =/ gud så tråkigt måste jag säga, men får ju hem lilla kissen i stället så det blir mys de med :D Fredag kväll och då är det så klart hem till stefan man ska :P Hehe spenderar alltid mina fredag kvällar där :PMassa trevligt. Sen är det jobb både lördag och söndag, puuhh så tråkigt men det är bra med pengar , och inte så många arbetsdagar kvar, Hoppas att ryggen håller. !

satt och tänkte på massa minnen i går, :) kollade gamla bilder o grejer gud va tiden går fort.
Som jag och robert shit vi har ju träffats i massa år, nog för att det har varit lite uppehåll där ett tag men endåå och många mera år ska det ju bli med stor familj o grejer. ;)

Satt och tänkte på Josefins och min road tripp vi gjorde, minns du den ? Haha fan va kul det var spontan grej och bara vägen framför oss och vi kunde åka vart vi än ville , Det var skoj men osams där ett tag blev vi oxå skrattar . Men satan mysigt o kul var de med allt vi gjorde, tältning o trekantig stuga o krogen o allt vi hittade på ;D

Och nu funderar man ju på vad man ska göra för semester i år? Hmm förra året så var de ju skara sommarland och lisseberg, men i år då? Ja det tåls att fundera på :)


 


Åhhhhh..

Ondgag i dag , fick ingen sov morgon suck =/ Somnade om en stund efter men i alf. var väl någon som var sjuk på jobbet eller nått så blev frågad om att jobba, Men själva grejen är att jag tagit bort min tilljänglighet för att jag skulle till föräldragruppen. Hadde tagit bort den från tolv. Och tiden dem behövde var 10-15.30 konstig tid oxå. Men liksom hur skulle jag kunna den tiden med tanke på min tilljänglighet? ändå måste dom terra och fråga. Men men det är väl så det är. Ska jobba i morgon nu till elva i alf.
Var sista gången på föräldragruppen i dag både skönt och tråkigt, ska bli kul sen på återträffen i alf :)
Sen gick vi ut med Saga efter det, vi gick en lång promenad, det var jätte skönt samtidigt som jobbigt =/ Gick jätte bra först men sen efter ett tag så fick jag ont i beckenet varje steg jag tog var som att nu går jag av, Svårt att beskriva hur ont de gör alltså. Sen väl hemma så åt vi hamburgare mumms de var så gott :)
Sen åkte robert för att hjälpa asen , och jag satte mig här, men somnade efter någon timma sen vaknade jag lagom vid kvart över nio av det var varmt och var törstig. Men samtidigt så stormar Robert och aasen och arne in genom dörren Jippii. Robert hade skickat mess att dem skulle komma men de hade ju inte jag hört. Så nu sitter jag här helt sliten med dem snackades och kaffe drickandes :P 
Helt läskigt här i går igen =/ Vet inte vad de kan vara, läskigt jag har börjat få ont under båda brösten typ hjärtat/halsen, Det känns som om man svalt något och det fastnat i halsen svårt att andas riktigt ont nästan så man var tvungen att åka in i går till sjukan, men jag gick runt  gråtandesi lägenheten som en yr höna sen stälde jag mig och bakade kakor då gick de över. Kommer det tillbaka får man väl kolla vad de är, så konstig känsla går inte att berskriva men läskigt som fan. Men nu sitter jag bara här med den vanliga ondan som man kämpar med. 
Jaha snart kanske man ska sova men det lär ju bli svårt hmm. Efter jobbet i morgon så ska jag och Emma åka hem till Hanna Panna :) Trevligt !


Mjaauuu

Jipppi nu kom Robert hem, fast han drog lika fort ut med hunden :P Men när han kommer in ska vi Pussas här i soffan :) Sen måste man väl sova för att börja halv sju hatar att börja halv  sju känns lite segt att behöva sitta i bilen kl sex men men det är inte så många arbetsdagar kvar som tur är. Skönt de har så ont i ryggen så jag gråter, så fort jag jobbar så går den av. =/ men man är ju härdad så man kämpar på !
Jag kommer verkligen sakna Saga sen när vi ska lämna henne hon är så söt :) Så himla gosig låg brevid mig förut med huvudet på armen ! Fast att han en hund på heltid har vi/jag inte tid med just nu alldeles för mkt ansvar och så . Men vi ska ha hund sen när vi flyttar till hus så det är bara att längta. :)





Haha ni ska se min magen den rör sig som aldrig förr :) haha Sötnosen där inne kan få komma ut nu tycker jag . :)
Jag är så sugen på något innan jag ska försöka sova men vad? Hmm...





Lördag...

Ja nu är det helg :) Mkt trevlig kväll i går, var hemma hos stefan som vanligt, var massa folk där som festadde och hade sig. Var ishockey oxå hela soffan var full och alla skrek, Jag var dock inte intresserad av den skiten kan jag säga :P Hehe man massa trevligt att träffa massa Folk och Vänner :). 

OCh i dag är det Lördag :)
Vi har i alf lite sol på himelen :D Robert åkte precis i väg för att tvätta bilen hos arne , sen när han kommer hem så ska vi gå ut med Saga på en lite längrre promenad så hon får sträcka på alla sina muskler och busa av sig ordentligt :) Hehe hon är så glad för lite sol den snutten som finns på balkongen med sol just nu sitter hon på :)
Sen efter vi vart ute med Henne så ska vi åka hem till min andra hälft (svärmor o svärfar o blivande faster ) :) Och få Grillat uj så gott !
Sen vad kvällen erbjuder efter detta det vet jag inte ! 

                 
Vill att lilla liten ska komma ut snart =) Det är en olidlig väntan varje dag.
I dag har jag Jätte ont i ryggen så kuuuul Jippii =/
Kan inte sitta ner för att det gör så ont under ena sidan av bröstet, Blääääää =/

Haha Saga Drog nyss rumpan mot golvet haha såg lite kul ut , det kliade väl :P






Tordag. .


Dagen startade med besök hos barnmorskan. Allt såg bra ut och växt om magen har man gjort och hjärtljudet var bra och allt annat man kollar :P Så bokade jag en tid till sjukgymnasten om Rygg helvetet bland annat.

Av typ ingenting kan jag fan börja gråta alltså Har någe känslo störningar inom mig tror jag . Men man måste väl få ut sina känslor även om man inte alltid kan sätta ord på saker o ting.

Sen har vi även vart hos Roberts mamma och Pappa och syster . :) Hälsade på min lilla älskling, :) Turbooo !
hade med oss sand och mat till honom han verkar ha det bra i alf :)

Jag fick för mig att jag skulle göra nått förut så jag har gjort Sorbet var på affären och köpte jordgubbar så det blev jordgubbssorbet men jag har inte smakat den ännu, står fortfarande i Frysen tänkte jag skulle se hur den ser ut sen när Robert kommer in från promenaden med saga. Hoppas på att den blir god så lätt att göra bara Vatten Socker och någon Bär eller frukt typ konsentrerad juice och lite citron :D Så När Robert kommer in bli det min Sorbet och melon och Mys !
Sen är det Upp till jobbet i morgon och sen se vad helgen har att erbjuda :)

                                                                        

                                                                    Saga    :)                                          Turbo :)


tisdag.

Jaha det vart att åka med Robert och hälsa på kotte och alla  där i alf  i går mkt trevligt. Sen åkte vi hem för att äta, och sedan så bestämde vi att vi skulle kolla på film med dom så vi åkte först och hyrde film tog en på nyheterna,. sedan till Roberts mamma och pappa sen i väg för att kolla på film. OCh jag säger bara som så här vi hyrde den dåligaste filmen som någonsin gjorts :S HAHa så se aldrig GaG Den var så sjukt rutten så det inte var sant men det kunde vi ju inte veta innan . Hehe man kan inte lyckas jämt :p
Idag så har jag redan hunnit med att städa hela lägenheten damsugit moppat och dammat :) Sen tvingade jag robert att göra toaletten nått vettigt måste ju han oxå göra :D
Och kl ett ska vi på föräldragruppen och efter det så får vi nog lite främmande här hemma på lite fika. Funderar på om jag ska baka en sockerkaka? Hmm men jag känner inte för de, får nog bli någe kakpaket på affären i stället Hehe.

Lilla Saga är så söt här brevid mig :D Min mys hund nu när våran katt är borta , !

Ne nu ska jag spela lite world battle ! Hiihi

Saga. .

I går så var vi hos min farmor o farfar syskonen och  Robert och jag , Och pappa kom ner från sthlm oxå. Åt smörgåstårta och massa annat gott som vanligt när man är där. Hjälpte dom med lite saker ute på tomten och Robert fixade även bilen. var helt underbart härlig dag ute på landet med sol och värme :) Hade även med oss hunden Saga som Robert ska passa åt Daniel i 14 dagar ungifär ! Så hon ligger här brevid mig i soffan och sover just nu :) hihi Nu har man ett skäl till att gå ut i alf, hunden måste ju ha motion, men får bli i den mån jag klarar får ju helvetes ont i ryggen i mellan åt. =/ men men bara att kämpa på !

Känner För att fiska i dag ? Hmm . Men det gör inte Robert , Han ska ju åka i väg och  fika i torhälla, Kotte  och tjejen har kommit ner från göteborg, Men jag känner nog inte för att följa med dit? Kanske jag får ha hunden kvar hemma och ta en lång promenad med henne kanske :D

Saknar faktiskt Turbo här hemma, hade han vart hemma så har vii ju myst nu som vi alltd gör. Men nu är det ingen som ligger i min famn osv. Saga är lite för stor för de, Mosar ju lilla mig o bebis då ju Hehe. !

Nee men nu ska jag gå och fixa mig och göra något vettigt!


Värdelöst

Jaa Här är man helt sprängd alltså, Känner mig som en sprängd gås :O  Magen är Håd som sement går inte i någe mera. Men har inte ätit på hela dagen sen när vi väl skulle äta mat var man ju hungrig och bara åt sen efteråt så smällde de på att man ätit mer än vad som får plats Haaha ! Och jag har dipp och schips här framför mig oxå som jag hittat i skåpet och man måste ju liksom smaka på allt detta Jaa shit säger jag bara. ! Känner mig stor som ett hus :D
Hur ska detta sluta ?

Jaa Helt Jävla seg och värdelös fredag måste jag säga. ! men skönt att bara vara och ta hand om sig själv oxå iofs.
Har fixat alla blommor här hemma, gett dom mera jord och planterat om lite :) Hoppas bara att det tar sig, men jag har ju nästan lyckats blivit en blomm fantast från att vara en blomm dödare :D hihi

Jaha Ska man se en Film nu kanske?
Tror nog att jag kommer sitta fast vid datorn ett tag till :) Ligger här nerstoppas som en Korv i soffan med allt moff som inte går ner :P
Men det går nog säkert ner i roberts mage så :D

Nee ska Gråta en skvätt nu :)


Fredag..

Jaha den 1 Maj i dag då ;). har nästan nyss kommit hem från jobbbet och nu sitter jag här, ska ta mig en dusch sen då? Jaa vad ska man hitta på igentligen ? Hmm,.
Kollade På fyverkerier och Brasan i syndbyholm i går, Grillade även i kjulsta innan det var Gott !
Nu är det bara 28 dagar kvar tills jag hade tänkt att jag skulle vara hemma och vänta in den lilla bebisen :)
Så får man se hur länge man blir hemma, hur mkt föräldradagar man ska ta ut, får se.
Jaha så är man ledig i helgen vad ska man göra då da? Skönt att vara ledig men känns som att det inte finns något planerat utan man kommmer sitta inne och ruttan ? Spännande ? Haha nee men nått ska man väl göra. :)

Nu ska jag i alf spela lite world battle sen Hoppa in i duschen och sen hoppas att det slår in något skoj att göra :)


RSS 2.0