Nu ska kevin och jag power nappa lite,elle...

dsc00519 (MMS)

Nu ska kevin och jag power nappa lite,eller han har gjort det en stund. Så nu ska jag oxå passa på att vila mig. Sen blir det lunch, duschen, sminket , håret, åka handla. Sen beger vi oss ut till emma, stefan o ella på mat :) blir nog även en god dryck i magen, snälla aasen ska köra oss så robert och jag intar alkohol för ovanlighetens skull. Det var hundra år sen de, Vi får se hur kvällen slutar :p nej vila stod på listan nu.


OOOOOO

Ooo I dag känns livet tungt Ooo

Den som har kommit på bilen och dens delar skulle jag vilja ge en omgång stryk !
Man kunde ju ha uppfunnit en evighetsmaskin i stället som bara gick och gick.



Systers mage

dsc00499 (MMS)

Systers mage


På väg till sveaplan m familjen. Bjuder på...

dsc00493 (MMS)

På väg till sveaplan m familjen. Bjuder på en bild på syster. 13 dagar kvar till bf för henne. Längtar :)


Kevin när vi var ute på balkongen och lekt...

dsc00490 (MMS)

Kevin när vi var ute på balkongen och lekte, Haha i dag åkte vi till arboga och skulle besikta bilen, men det var ju inte i dag utan i morgon. . Ska gå och fixa med mat nu.


Kevin

I dag blir Kevin 9 månader . <3
Min älskade lilla kevin, finaste <3

Kollade på huset i går, som sagt så blev jag kär direkt.. ;(
Men vi ska inte ha det, en stor grej är faktiskt att det låg så nära vägen. Och en till stor grej så långt bort med det visste vi ju men men...

Kan inte någon bara ge mig ett hus? Känns som alla hyr hus, men för oss dyker det då inte upp något =/

Har förstört våran spegel och bordet under , haha hade så tråkigt så jag och Kevin var på ballen och målade det vitt!!!!!!!!!!! :O
Jaja..

Nu ska vi gå och äta med Robert, Kevin ska få någon gryta !
Hejåhå!

Hemma..

Efter en lång dag känns det som.. Vi började med att åka till örebro för att hämta spacerplattorna (eller hur det stavas) Efter det vart det storhandling och kolla present, nu är vi hemkommna men utan pressent. Men vet ju aldrig vad man ska köpa..

Skrev förut att kevin har 6 tänder han har ju 7 såg i bilen att det fanns en till :P som sagt dom ploppar upp hit och dit :) Kul..

Har skickat mail på ett hus, dock så ligger det lite långt här i från men det ligger ju åt Robert jobb så ja? haha jag vill inte bo i stan så jag kan ju flytta vart som helst.

I övrigt så hatar jag Pengar, !!!!!!

I kväll ska jag mummsa på en påse tacochips med ostsmak och kolla talang..

Ha en trevlig fredag kväll alla !


Massa tankar..

Är det så att man inte passar in längre, man kanske aldrig har gjort det? Kul..

Sen denna eviga kamp om Kevins mat, jag mår psykiskt dålig över att han inte äter, för att det känns som att det läggs så stor vikt på detta, det pratas om det varje dag, jag tänker på det varje dag. Alla runt om kring blir man bombad av. med välmening så får man råd och tips, och det pratas om det konstant känns det som. vad det kan vara för fel osv. Alla vill oss väl men just nu så mall detta i mitt huvud, varför kan han inte bara få äta välling så länge han vill om det så ska vara tills han är fem?
När vi vaknar på morgonen så tänker jag hela tiden på att i dag ska han inte få någon välling, (så som hon på bvc sa) men då äter han inte på en hel dag,? Menar vadå ska jag svälta min son så känns det, och nätterna blir inte roliga då han vill äta mera och sover jätte oroligt! jag har ju försökt med detta i några dagar i sträck och även lite hit och dit. Men DET GÅR INTE!!!
Känner mig som en dålig mamma. Har jag gjort fel från början? var han för liten? började jag med andra sorter för tidigt? det bara mall på i min skalle..
Och som ALLA tjatat om det kommer. han kommer äta till slut. mm..
I bland så vill han ju inte ens ha välling på dagen man får trixa lite, men vi har ju våra knep så det brukar ju gå.
Det han kan äta är en halv potion fruktpure med gröt, men det är ju enbart för att det är fruktpure på men det är ju absolut ingen som jag började med. Men det kanske är så att fruktpuren har gjort så han inte äter annat nu på senare tid? men åh andra sidan har han aldrig ätit eller varit intresserad.
Jag känner bara att allt detta är som ett stort oskmoln runt oss.
Kevin mår ju liksom bra, han är pigg glad heladagarna..
Tycker att allt detta är jätte jobbigt så hädan efter så tänker jag inte lägga så stor vikt på detta, vill han inte äta så vill han inte.. Så jobbigt med allt tjat och prat kring detta så jag blir tokig..

I övrigt så upptäckte jag i går att han nu har 6st tänder dom ploppar upp lite då och då :)


Känner  mig på ganska bra humör i dag, hoppas att dagen fortsätter med sol, tänkte att vi skulle gå ut en stund snart kanske gunga lite med Kevin. Sen senare så ska vi åka och handla och köpa presenter. Det bär av till min pappa i morgon. 
Nu ska jag gå in till Robert och Kevin och mysa lite sen klä mig för dagen.

Jag tänker på dig och jag älskar dig,
du kommer fixa det här, jag håller alla mina tummar och tår.

........

Helgen är över och en ny vecka är här.. Tråkigt Då Robert jobbar kväll.. Men jag  och Kevin ska vara med josefin hela veckan visst :) Fick jätte god mat av henne i dag tack för de  :)
I morgon ska vi kolla på en till lägenhet, detta letande alltså.. Hoppas att den är fin blir ju nästan tokig av allt tittande och letande :P Thihi.. Men men tillslut så kanske vi hittar någon :)



  

   

Vart kan man köpa en badstol någonstans?




Ensam.

Usch vad det är tråkigt när Robert jobbar kväll får man sitta här själv :(.. Finns inget vettigt på tv heller men tittar ändå på sverigesfulaste hem tror jag det heter.
I morgon blir det kanske att titta på mer lägenheter.. Hur många ska man kolla på igentligen?? Men vi hittar nog något tillslut..

Jaha vad helgen har att erbjuda visar sig antar jag...
Nu ska jag dra på mig täcket och lägga mig ner i soffan, somnar säkert här som vanligt :)

Hejsvejs.

Påsk helg

Full fart denna helg... I fredags så var vi hos Bästa Svärmor och svärfar med lite släkt. Hade det trevligt fick god mat.  Så fick vi påskägg även Kevin, jätte fina leksaker Dom är för snälla dom. :) Massa Tack <3
Lördagen i går spenderades i bilen och i jönköping vi var på elmia ! Fick se en hel del fina bilar och Skojigt!

Och i dag är det Söndag, provade för en stund sen om Elgrillen funkade och det gjorde den, så Det blir grillat här. Min Mamma och syster kommer hit halv ett så jag ska stax förbereda för maten.
Sen senare så kanske det blir bingolotto :) Vi får se.

I morgon kommer Pappa hit det var på tiden:) Ska bli kul.. 


Wy is it so hard..
Man vill ju göra något men man
maktlös står.. Finns inget att göra mer än att
finnas..


RSS 2.0