Hel Kass..

Det blir inte alltid som man har tänkt sig.


..

Massa jul mat och julklappar har det varit...  Som hos er alla andra antar jag ? Brukar bli en jädra massa mat så man spricker , i alf gjorde jag det. men det är gott och varar bara en gång om året!
Blev många fina julklappar jätte glad !

Ska dock byta en sak till Kevin vi fick, så ska ner på stan i morgon och kolla runt lite efter saker !
Får se om man kommer hem med något!
 

  
Min underbara finaste sötaste lilla kevin sitter bland alla klappar

  
Världens finaste <3 Han sitter aldeles själv i sängen, han börjar lära sig dock så är balansen inte så bra för att sitta själv långa stunder.

Ska ta och sova nu, så man kan vara pigg inför morgonens äventyr <3


Jaha..

Tänkte ta mig ett bad nu, Innan det blir för sent, vill inte efter tio får snabba mig lite ett snabb bad hiihi!
Snart är det jul här i vårt hus ! längtar, jag älskar att ge bort saker och jag hoppas att det blev bra saker =) lite kvar men det är snart fixat.
Ska pynta granen i morgon, våran lilla plastgran :P Ska inte fira här hos oss så det blir inte så mkt energi på granen, ska vara hos mamma min och hon har en stor fin och riktig gran =)

Ska hopp in i badet nu
God jul


- Trevlig Onsdag -

Dagen har varit full proppad som alla andra dagar, Första stunden nu som man känner att man får koppla av. Har tagit en promenad med mor min, sen åt vi lite sen åkte vi till coop handlade lite granna. Sedan köpte mamma en gran där mitt i mot nästan vid jet. Vi kunde ju inte bestämma vilken gran vi skulle ha, men tillslut så Hehe :p Så vart att bära upp den och lite si så där, sen var jag tvungen att rusa hem för att diska för jag och kevin skulle ju få besök av svärmor och svärfar även så kallade farmor och farfar. :) Mycket trevligt ! Fick en mössa till kevin jätte fin, choklad, skumtomtar o lite annat smått och gott ! Dom är för rara dom =) dom åkte precis 


Så tråkigt att sitta här ensam Robert jobbar ju kväll i kväll med  så tråk !
Men men ska försöka att komma i säng skapligt så man orkar gå upp med Sin älskade son.
I morgon ska vi ut till Emma Klemma sen jule gröt med jobbet!


Tisdag - Lite julstök

Har spenderat hela dagen hos mamma.. Vi gjorde köttbullar och knäck till julen, ja snart är det jul tiden bokstavligen rusar förbi! Har inte hunnit köpa alla julklappar men jag och Robert ska fixa lite på fredag, har i alf köpt fyra julklappar en liten start :P

Känner mig skit trött kevin somnade för en timme sen ska nog gå och göra han sällskap snart, sitter just nu här i min ensamhet och har precis druckit te och ätit macka, Robert jobbar kväll så hemskt, varför finns det sånna arbetstider? Gillar inte !! ..

Och snö har vi fått :D inte lite heller boooom på en gång jag gillart ;D Men det var lite segt att gå med vagnen där det inte var plogat blöt om fötterna man vad gör de. Men varför vara glad det kommer ju ändå smälta bort till jul som alltid.. Men hoppas inte det.. vi får väl se...

Ska spela lite nu sen Hoppa Ner under mitt täcke!
T
johej !


Bad - Måndag

Ja i dag så har vi varit i badhuset, Jag Emma, Ella Och Kevin, hade jätte trevligt var riktigt kul. Dock så var kevin trött så han vart lite grinig, men vi var i den stora varma polen först som var kall ursch,. Sen vart det bättre när vi var i lilla barnpolen Skönt det tyckte alla ;D
Men kevin lyckades somna där en liten stund så trött var han hehe!

   
Bjuds på några bilder från dagens äventyr! :)

Nu sitter jag och väntar på att Robert ska komma hem, han jobbar sent i dag, bara för att han var tvunge att börja senare för att kunna få en påskrift på ams som inte öppnar förens 10. Så blir att äta sent här hemma i dag, vet fortfarande inte vad vi ska äta, har ingen fantasi tycker man gör samma gamla skit hela tiden.

Och som sagt är jätte arg för att jag har beställt bilder i från fuji ja på internet. 117 bilder för att vara exakt och jag tog 11x15 vilket jag antog var normalt då det redan var i kryssat brukar ju vara så att standard är ikryssat men nee det är ju 10x15 såklart så ingen jävla bild passar ju i albumet kul verkligen strålande kul =(

Nu ska jag pyssla med Kevin sen spela en vända på christmas chrunch !





Lördag

Ja då är lördagen över och det är daxs för läggdags ! Har vart en helt underbar dag. Har vart och ridit på fm två timmars uteritt på islandshästar, vi var ett gäng och det var sååå kul =) Saknar ridningen som tusan, måste försöka börja med de nu, men varför måste det vara så dyrt?
Sen kom snor Emma, kryp Ella och tv stefan Haha :) Massa trevligt nu är jag mätt som fan, har ätit för mkt som vanligt. Efter dom åkte så satte vi på en film: flickan som lekte med elden. Den var bra ! =)
Nu vill jag se: twiligth 2 om den nu stavas så, sen 2012, fame, borta bra hemma värst :P
Blir nya american pie i morgon kanske i alf. . Men först ska vi hem till Svärföräldrarna för mat :D
Full proppad helg som vanligt helt i min smak men på tok för några dagar.
Men i veckan så har jag bilen ;D då kan man glida ut till Emma i stället för att tråna på bussen ! Nice =) Landet har sin charm men oxå sina nackdelar. Men stackars dom som ska hälsa på mig sen, jag vill ju bo mitt ut i ingenstans med mina djur :) Hahah ! Så jag får väl inga besök :P Nee så långt  blire inte.

Nee nog om allt jag har ont i magen som varje kväll =/ Så nu ska jag och Robet Krypa ner och krama om varandra för att invänta söndagens äventyr <3

Natt på er

Fredag.

Älskar fredag , dock efter denna fredag kommer jag vara ledsen för det är sista programet av idol =( vad ska jag längta efter sen?
Jaja , ska åka och handla när älskade Robert kommer hem, massa godis och lite annat smått och gott..
Sen äta mat och mysa till idol, =)

Kevin han rullar för fullt spelar ingen roll om man lägger han på filten längre, han är utanför den direkt på ett tjilliiivipp ;D

Så här glad och pigg var kevin i går när han skulle sova, först vaknade han och ville inte somna om så han somnade sent sent!

   

Det finns ingen sötare än Kevin lindh <3
Världens Bästa kille !
Älskade Kevin

Hare gött och glöm inte att titta på idol finalen  ;D


Lycklig

Pysslade massor här hemma i går, :) Sydde täcke och kudde till kevins säng (påslakarn kuddfodral) Vart jätte nöjd ;D Se vad man kan gör med gamla tyger och grejer som ligger och skräpar, Har lite mer projekt som jag ska försöka mig på att sy :)

 Så vart det =)

Vi hade världens lyckligaste Kevin i går, när Robert hade kommit hem och vi skulle äta så satte vi Kevin i matstolen som vanligt. Helt plötsligt från ingenstans så börjar han tok skratta =) Han är så jäkla söt, han skrattade hur länge som helst, vi han göra två filmer ;D Det går verkligen rakt in i hjärtat när han skrattar finns inget Bättre :) Kanske var för att han skulle få smaka på Bannan han verkar gilla det jätte mkt då han mummsar för fullt ;D Happy Moment !!
Nu är tack korten gjorda och en sak som vi ska ge bort till bästaste svärföräldrarna bara för att dom är så underbart rara =) Dom ska få de innnan dom åker till usa hoppas det uppskattas ;D 

I dag är det torsdag, I dag så steg vi upp sent då Kevin inte ville sova på kvällen, Hoppas verkligen på en bättre natt i natt, nu sover han i alf =) Har hunnit med lite i dag i alf, har dammsugit plockat tvätt osv.. Ska nog ta mig en promenad sen så vi får lite luft, !
Sen i morgon så är det Helg lääängtar som tusan ! Händer mkt skoj i helgen !

kevin älskar att leka med allt som är på bordet, i morse så var det juice paketet som var bäst :P

 



Mitt allt <3



Onsdag

Vad hittar man på då? tittat ut och vill inte ens gå ut, har mkt saker att göra här hemma så får bli att ta reda på allt de.. Kevin somnade nyss så jag ska väl ta och nörda lite christmas chrunch eller nått annat en stund innan jag sätter igång Haha =)

Så här läser Kevin tidningen på Morgonen :)
Hur lägger man upp film här på bloggen ?

       


   

Nej nu ska jag sätta fart så jag hinner allt som ska göras idag. !

Bye bye ! 






Tack Kort.

känner mig super stressad i dag, men det kan bero på att jag och Kevin steg upp halv tolv Hahah! Elle jaa vi var uppe vid halv sex oxå i två timmar :P Men i alf, jag kände paniken av att dagen hade sprungit i från oss. måste få ordning på kevins sov rutiner men det är så svårt med en så trött mamma!, Jag kan sova i 24 timmar i sträck utan problem hehe..  

Men vi steg upp halv tolv och fixade oss snabbt som attans för Josefin hon hade minssan terrat oss med mess och ringninger hela morgonen :) Så det bar av ner på stan , Mat på Kina mummms =) Det var så gott tack min älskade Bästis <3 Sen Handlade josefin massa presenter till Krille som fyller år i dag. Och jag hämtade fleeceoverallen och skickae ridbxorna.

Haha Robert kom hem från jobber för en 20 min sen, nu sitter han i soffan och sover han är trött ;D Hehe
Men han får inte sova han inte för vi ska göra tack kort för dopet =) Hihii

I dag så ska vi äta kalops jag hoppas att det ska bli gott.

Hare gött !

Så Där ..

Nu har man fått sig ett ansikts lyft här på bloggen .

Tack till http://shadowstorm.blogg.se/


snart kommer min efterlängtade kära Robert hem =) Vi ska åka till coop och handla, jag älskar att åka och handla dock inte betala men :)

Kevin har börjat att rulla runt massor här hemma så när man lägger ner honom på filten på golvet kan man hitta han långt utanför när man tittar, Nu vågar han rulla förut var han så feg han bara skrev och vart jätte arg när han själv hade tagit sig från rygg till mage, nu har han insett att han kan faktiskt rulla själv utan att få hjälp och slippa bli sur :)

      
Kevin Min älskade lilla kille <3


Ha en trevlig Måndag alla =)

Söndag

Ja helgen är Över , nu kommer en tradig vecka tills nästa helg. Men man ska väl överleva den oxå :)
I dag var jag och Mamma i hallstahammar på möbel outleten det fanns faktisk ganska mkt bra saker där.! Sen har vi varit hos Emma,Stefan och Ella, där fick vi stek potatis och sås jätte gott :) Mummms!

Nu ska jag ta och Sova Nattti påer!

Blää

Vilken natt , nu hade Kevin ännu en sån där natt som han skulle äta var annan timme. Han somnade nio ... Han skulle äta 11,1,3,5,7 trodde han ville upp vid sju Neeeeej tänkte jag, jag orkar verkligen inte, men han somnade en stund så strax innnan 8 vaknade han. Men jag var så trött så inte orkar jag gå ut ur sovrummet.. Så vi låg kvar, jag tog in datorn och skulle kolla lite. Men Jipppppiii Kevin somnade om efter en 10 min, bort med datorn här ska sovas :) Så vi sov till strax innan tio tror jag... Men hur kul var det att stiga upp??? Kevin har typ vart grining hela dagen, han har skrikit och inget har dugit åt honom, höll på att bli tokig här hemma. Så jag tog bärselen tillslut och jaa han somnade i den :D så nu sitter jag här och väntar på att Micke ska ringa, och så hoppas jag på att Kevin vaknar på ett glatt humör !
Bläää vilken natt/morgon/dag..

Det är Fredag, efterlängtade fredag.. Ska åka och handla lite när Robert slutar sen blir det god mat och Idol mys så klart vad annars :)
Nu ska jag gå och äta lite lunch magen börjar kurra!

Ha en härlig Fredag


RSS 2.0