Vistelse i sthlm

Ja nu är vi hemmkommna från sthlm för en stund sedan
Har varit jätte trevligt. Vi har åkt skridskor men aj så ont det gjorde i fötterna vi alla åkte i bara 5 min :P men i alf så har man ju haft ett par på sig i år inte illa. Sen har vi ätit jätte god pizza och kollat på två filmer !

Resten av dagen i dag ska jag göra så lite som möjligt, är så seg i dag, är snorig nyser hela tiden!
Så blir soffposition och någon film.




2010-01-30



2010-01-30



Här åker skridskorna på :)



Haha :)

 

 

 



Helt utslagna efter en dag ute i snön.

En Massa bilder på när vi var ute. :P Hade en riktigt mysig helg!

Och så avslutar vi med En blid på världens sötaste kille <3


Fredag.

Idag så har vi varit med mamma/mormor hela dagen tills nu då hon skulle hem. Vi höll oss samms relativt bra :) vi var på rusta och coop. Sen bakade mamma scones, så det åt vi och drack te till. sen spelade vi yatzy. :)

Kevin sover sin eftermiddagslur nu.
Och Jag längtar efter Robert, vi ska äta satziki (eller hur det stavas), Kött, sallad, sås, och någon potatis sort :P Ska bli så gott.
Ah sen är det bara att mysa framför teven..
Sen ska vi till sthlm på lördag till min pappa vi ska till och med sova där. Får se hur det hela slutar :)
åka skridskor är det även tänkt som jag har längtar efter =)


   

Några gammla bilder på mig och Robert. <3

Välling

Det här med bloggdesign är ju så tråkigt, varför skulle jag ge mig på sånt för. Kunde väl haft en vanlig bara, åhh..
Nu orkar jag inte mera i alf, så jag struntar i hur den ser ut för tillfället..


Är på kasst humör oxå, hur mkt otur kan man ha? jag fattar inte? Pengar som inte kommer in och bilen osv? Har lagat allt på bilen och då menar jag verkligen alla delar på en bil som kan gå sönder, lagade den nyss för ca 10.000 tusen och då ska den väl hålla? Vi lagade ju alla dom felen som var, men såklart som jag hade tippat den är trasig igen. (En vecka senare) Felet är ännu lite oklart men behöver ialf en ny lambdasond eller vad fasen det heter.. :s
Ja sen var vi på affären och handlade idag, tro fan att på vägen hem tappade vi avgassystemet, visste dock att det oxå var dåligt men jaa. ? Herregud, så det roar sig Robert med nu i alf att lappa ihopp avgassystemet.


Jag vill bara sälja den där förbannade bilen och köpa en ny. Men min käraste Robert är inte på samma plan som jag! " En annan bil kan oxå gå sönder" Men å andra sidan så är det ju så att man måste laga bilen så den är hel så man kan få något för den när man säljer den, Så ja vi har ju pratat om att sälja den. Men än så länge så måste han laga den så han kan ta sig till jobbet!
Jag hatar bilar ändå måste man ha en, och ja det är ett måste för dem som inte har jobbet runt hörnet som vi. Fast det är ju så mkt mer än jobb den behövs för oxå, man blir ju beroende av andra om man inte har bil.
Nog om det..

Nu när Kevin skulle sova så gav jag han välling för fösta gången, han ligger och äter själv i sängen när han ska sova för natten och han mummsade för fullt när jag tittade. gjorde först ca 100ml för att han kanske inte tyckte någe vidare om de eller så. Men han åt sen fick han  ca100ml till :) Så nu hoppas vi på en god natts sömn. Fast han är jätte duktig på att sova nu för tiden. Han vaknar bara en gång och det kan vara frammåt 5  har hänt att han sovit och ätit vid 7 oxå. han vaknar mellan 8-9 på morgonen. Och då är det från kl 20.00 så han sover ju ett par timmar i sträck nu :) Så himla skönt man har blivt en människa igen istället för en sombi!!

Han har blivit bätte på att äta oxå, kanske var det tanden som har kommit upp som var felet!


Nu ska jag spela lite och lyssna på lite musik, har fastnat för den här låten för tillfället.
Något som är så sant som det är sagt "Love will keep us alive"









Så förbannat arg!


Ja jag är så trött på Djävulen (bilen) Tro inte fan att den är lagad, nu är den trasig igen !!!!
Faaan jag blir så trött! Ahhhhhhh...


Här är i alf en bild på mina två älsklingar :) Dom myser i soffan !



  Lilla Plutten , <3
Han blir 6 månader i dag


Måndag

känner mig på jätte bra humör :D Sitter och äter toast Kevin sitter här brevid och leker med tv dosan!
Vi ska gå ut och gå i dag våran runda (lejonrundan) kevin måste få komma ut, och skönt att röra på sig lite.
Sen ska vi gå förbi affären fattades lite grejer till min bakning, ska baka bullar och en sockerkaka hade jag tänkt får ju fin främmande senare av underbara svärmor och svärfar :)


Kevin håller på att få en tand nu på höger sida. Men det är inte det lättaste att titta i hans mun det får man inte haha ! men har inte märkt att han är spec bekymrad över den, dock kan jag tycka att han grejat lite extra i munnen kanske. 


kan rekomendera er att se en sommar med göran vi såg den för några helger sen haha och den var jätte bra, jag brukar inte skratta till filmer så ofta men nu satt både jag och Robert och skrattade till då och då :p Så den Rekomenderar Jag !

Ha en underbar Måndag!


Hjälp!

jag är så himla trött så jag vill bara gråta, oh snälllaaaa jag vill Soooooova.
Ja jag och Emma var ute i går, riktigt kul faktiskt kul att träffa alla dom man träffade under hela kvällen. Men jag sitter här och är trött sovit fyra timmar, men det var bara att le och gå upp med min älskade son då Robert jobbar i dag. Han skulle ju inte ha jobbat först men sen fick han jobba extra och pengar är aldrig fel.
Även om jag är trött så blir man så lycklig så fort man tittar på Kevin han är super glad :)


Ska kramas med Kevin nu, han är så mysig
Sen invänta hans sov stunder under dagen för då ska jag illa kvikt ner i sängen jag med !


Tuttifruttiringar

haha, Vart överlycklig nyss för att jag kom på att man har ju fått barnbidrag :P Haha annars brukar jag vänta spännt på de och alltid ha koll alltid kul med extra pengar, men nu hade jag helt glömt bort de, men det var ju bra för nu vart jag super glad i stället haha !

Jag ska hoppa in i badet snart Kevin ligger och äter och är jätte trött redan? så han ska sova sin förmiddagslur nu. Mysigt att ligga inne med Pappa som är en tröttmössa :) Nee men det får han vara han som har jobbat kväll !
så nu ska jag mysa ner mig i lite skum sen ska vi ut på vift och inhandla allt som ska inhandlas tex, Tuttifruttiringar :)


 
nyfödd Precis Så Liten, Finast på jorden.
älskar dig <3

Urk.

känner mig som en gammal gurka. ! jAa.
Måste sova nu men kan inte sova på kvällen, Är det för att Robert är på jobbet? ! Heeeelg i morgon längtar, handla med Robert kanske klippa mig, stan? mys på fredag kväll vill ha tuttifrutttiringar ;D Sen lördag Mysa massor med kevin sen fixa sig för en utekväll med Emma och några fler. Inte så peppad för de men blir nog kul !




Kevin har fått in super rutiner nu och är jätte duktig somnar 8 på kvällen och vaknar oftast bara en gång för mat och sen vaknar han mellan 8-10. Känns så skönt.

 Natti Natti!!

Kevin



Videon är vriden men jag höll mobilen fel, glömde bort vilket håll man skulle hålla åt, och jag vet inte hur man ändrar. Men bjuder i alf på när Kevin helt plöstligt började skratta.
Söt min lilla kille :)

Badhuset

I dag så har Emma, Ella, Kevin och Jag vart i badhuset och badat, jätte mysigt som förra gången. Vi satt så länge så alla vart som russin och jag höll på att koka bort såg ju ut som en tomat i fejan :P Haha! Så där varm har inte ens jag och Kevin när vi badar men det var mkt skönt, barnen höll humöret uppe inget gnäll på dem. Kevin och Ella fick lite mat sen gick vi på stan en sväng. Köpte strumpor till kevin och Bh och trosor till mig ! Sen hämtade jag ut mina skor, dom var helt okej bättre än dom jag har kan jag lova :) Sen fick jag och Emma lite mat här hemma spagetti och köttfärsås Gott ! Och Kevin sover han somnade kl 8 så jag ska hoppa i säng vid tio hade jag tänkt !

Tänkte att jag skulle göra klart min bild video som jag började med för ett tag sedan, vet ju nu vad som är felet med låten :)

Tack Emma för en jätte trevlig dag.

Natti Natti!


Måndag

Dagen började med att jag fick ligga i sängen , Robert steg upp med Kevin. Sen åkte Robert för att fixa lite saker och sedan till jobbet för att jobba kväll. Vid ett kom min mamma vi skulle ta en promenad, tänkte att det kan väl gå en stund med mina onda fötter! Skönt att komma ut, haha men vi gick upp där vid odlaren bakom tunafors hade aldrig gått där och mamma bara en gång, hmm det var långt och vi tog fel håll så vi kom till en återvändsgränd där det stod ett kjul ... Då brast humöret min lilltå bultade av smärta nu ville jag inte gå längre. Men vi vände och då fick vi se en buss  vadå går det buss här ? sen gick vi en bit till och där fanns min räddare en busshållsplats :D efter 10 min kom bussen Jipppiii! Men hjälp vad folk som skulle på vid lassarettet och busschauffören kunde för i helvete inte köra han röck som fan. och när vi tröck på knappen så stannade han inte? gick inte att ropa för han hörde inte för allt liv av folk :S men till slut så stannade han vid gamla stan ! Snacka om Pucko!! Sen väl hos mamma så skulle jag få mat men mamma skulle på möte så jag och kevin var hos mamma och väntade. Inte fören kl 8 åt vi men gott var det tack mamma! Och nu är jag hemma för en stund sedan och väldigt trött har lagt Kevin för en stund sen men han vägrar sova :S Nu är det sent var dags för han att sova för länge sen.  Fast nu somnade han fick springa dit :) 22.00
Jag ska oxå sova snart så man är pigg tills i morgon för Emma kommer hit till kl tio sen ska vi till badhuset  =)


Usch vad jag inte tycker om veckorna då Robert jobbar kväll så tråkigt hinner knappt ses något! Tycker inte om att vara själv om kvällen och inte heller att gå och lägga sig själv, men bara att vänja sig !

     

Nu säger jag godnatt 


Natti Natti!!

Lördag.

I dag har jag gått hemifrån mig till torshälla. Det händer inte igen på ett bra tag, fy fan så jobbigt det var, eller att gå så långt är okej skönt att promenera men helvete mina fötter, nu har jag blåsor överallt. ! Bra skor eller inte :S Gick till svärmor och fikade och snakade skit, svärfar var i garaget och hjälpe Robert att fixa bilen, när dom var klara så åkte Robert och hämtade Kevins bilstol tack och lov haha. Sen blev vi kvar där och vi blev bjudna på kebabtallrik.
Sen var det bara att åka hem för Kevin han blev trött och jätte ledsne så tänkte bäst att åka hem så han får sova, men som vanligt var han så trött så han somnade i bilen gick inte att hålla han vaken och sen väl hemma när kläderna ska av då är man hur pigg och glad som helst :S  Så nu har han legat i sängen och bökat ett bra tag, så han somnar nog snart. Kanske han sover redan det är väldigt tyst i alf!

Jag håller på att göra en Bildfilm men jaa det går åt Skogen, blir så arg när det inte funkar .:S Först gången oxå så jag kan ju inte :P Fattar ju liksom inte vad det är som är fel? Ahhhhhhhhhhh...


Nej nu ska jag gå och kolla till Kevin sen fortsätta att förstå mig på hur man ska göra !

Kväll

Tog mig ut i kväll i alf :) Satte först på sittdelen på vagnen, tyckte att det var dags nu, Fast visst han kunde ha haft den andra delen ett tag till igentligen pga att vi har ju så att vi kan fälla upp den oxå. så han har ju setat upp hela tiden även fast vi haft liggdelen vilket har vart väldigt bra. Men nu fick han den andra. :)
Sen tog vi en sväng, sen kom Robert då gick vi till laluna där vi åt pizza gott! Sen så handlade vi lite godis på vägen hem. OCh nu är det lets dance på tv vilket är jätte dåligt :P
Jag har laddat hem paintnet nu  men jag fattar ingenting och då menar jag verkligen ingenting :S Haha !
Jaja Får sitta här och klura en stund men jag är ju inte så bra på engelska så ah Hahah !


Hoppas ni har en trevlig Fredag !


Vilken ..

Hemsk dag det är i dag, jag har inte ens vatit ute, :S Och nu är jag orkeslös bara för att jag inte gjort något ! Tänkte att  jag skulle gå till sveaplan till syaffären och mataffären men kevin var grinig och nu sover han sen ett bra tag tillbaka. Kanske jag får ork till de när han vaknar. Hmm tveksamt Haha. Fast man får väl lov att ha tråk och orkeslösa dagar  i bland oxå!

I går så köpte vi i alf en lekstol/gåstol Den vart helt okej, dock så tycker jag att leksakerna på den var tråkiga. Fast Kevin han sliter och drar slår som attans så han kanske tyckte leksakerna var okej i alf :)

Nu ska jag lägga mig brevid kevin en stund, Sen ska jag göra något av resten av dagen.
så nu får datorn stängas av jag fastnat väldigt lätt här.

Lycklig

Jaa, Kevin vaknar bara en gång om natten nu. I går så somnade han jätte sent vid tio men han sov ända till Halv 5 då åt han , sen gick vi upp kl 9 :) så himla skönt. Nu får man bara hoppas att han vill sova en hel natt snart :)


I dag så ska hyllan upp, ska dammsugas, plockastvätt, diska, jag ska fixa korten. Sen kanske vi ska åka och köpa en gåstol, vart ju ingen i julklapp sen har jag vart lite så om det verkligen är nörvändigt att köpa en sån.
Men nu blir det nog en sån i alf.

På tal om ersättningen så läste jag lite i går på trådar och råd osv. Vi har ju semper nu och vi köpte nan i går, så får vi se om det blir bättre.
Nu är det bara hans aptit som måste bli bättre.


Kevin är redan trött hmm.. Så nu får han sova för han är tok grinig ,.





Stackars liten

Nu gjorde han precis illa sig för andra gången. Han har en röd stor bula i pannan. Han satt på golvet och välte på basen, jag satt med honom men jag hann inte med. Dåliga mamma! i går så fick han en tavla över sig som står lutad mot väggen väldigt dåligt att vi har den där.  Man måste verkligen tänka på vart man har saker.
Men han är i alf jätte glad även om han har en bula i pannan.


Kan man bli hård i magen av ersättning?


Godmorgon

Ja detta är på tok för tidigt att vara uppe för en som är morgon trött haha! Kevin har bara vaknat en gång om natten nu dom senaste dagarna så himla skönt. Menar det är okej, men inte 4 gånger.. I natt somnade han halv 8 åt mat halv fyra sen nu kl sju vaknade han så vi har varit uppe en liten stund. Robert kom nyss hem eller ah nu är det ett tag sen, så han ska sova vilket jag oxå skulle vilja :) hehe. Men kanske tar mig en tupplur när kevin vill göra det. För att inte vara så trött så får man ju lägga sig tidigare men det blir ju aldrig så, man kollar på tv eller så fastnar man alltid vid datorn, men får bli ändring på det! så man kanske kan bli en någelunda morgon människa.


I dag så har vi nog inga direkt planer än så länge. Ska diska och städa lite i alf, sen väcka Robert vid två om jag är hemma då förstås ! Måste nog handla lite i alla fall!
Nu ska jag hämta mig en godis så här på morgonen, bra start!


Haha

Gubb jävel så får man säga..  Plingade nyss på dörren, shit vem är det tänkte jag. öppnade och där stod en gubbe som stank rakvatten/parfym. Han kom från hyresgästföreningen, Ja han ville ju att vi skulle vara med där, men det vill inte jag, fan ska jag vara de för. Orka ha en till räkning i månaden även om den bara är på 80 kr. Jag sa flera gånger att jag inte ville, jag sa att det funkade bra så som det är, då vart han skit sur och sa ja vad tror du det beror på då? för att vi finns !! sen stängdes dörren ganska så snabbt han blev sur!



Men det kan jag bjuda på, vill jag inte vara med så vill jag inte. Dom gör säkert en bra sak, hjälper hyresgäster osv. Men jag finner det som en onödig räkning i högen, menar hyran kan man aldrig komma undan att betala och att den höjs varje år är väl inte heller en nyhet ! Jag går väl med när jag behöver det ! Så är det med de!


När Robert vaknar ska jag fråga han om vi ska ta en sväng till öb. Behöver balsam och lite andra saker, får se när han går upp två kanske? känns som en evighet tills dess.
Sen senare så ska Alexandra och Emelie komma hit på en kaffe siså där!


Kevin han ligger på golvet och roar sig med att rulla, dra i sladdarna som han hittar, leker även med sina nya leksaker. OCh jag sitter här och har nyss ätit en jätte god macka. Jätte gott bröd med ost, sallad, tomat, gurka på :) Mycket gott
Nepp nu ska jag fixa med tvätten och duscha sen vänta på att Robert ska vakna !

Så trött!

Nu är lite av några problem lösta, men bara några, återstår en hel del. Men tar en dag i taget..
Har fixat en hel del bra saker i dag tog allt i samma veva Skönt !



Nu sitter även kevin själv ca 5 och en halv mån gammal, han är så duktig förut var det bara en lite stund i sängen, men nu sitter han överallt längre stunder! Fast favoriten är ju att rulla runt på golvet över allt,dra i sladdar är ju även kul !

Lite Blandade bilder, kevin när han har några av sina nya kläder samt leksak. Vi firade ju nämligen jul i lördags med svärföräldrarna.
Kevin fick massa leksaker och kläder, den där nappen fick han av faster haha !
Jag fick en sodastreamer shit vad jag blev glad :) fick även kläder, hylla, och en digital fotoram. Sen fick robert en hel del grejer han oxå. Vi blir allt lite bortskämda :) Ja vad ska man säga Dom är helt klart bäst ! <3

    


Lite andra bilder på min ögonsten!
       

Åhh vad jag älskar dig Kevin, blir alldeles tårfylld av lycka <3

Nu ska jag sova godnatt på er!

Livet

Nu ska jag hålla min inne tills humöret blir bättre. Är så himla less på att må så här, vakna upp och ha ångest att inte veta någon utväg på detta elände , det tär i mig varje dag jag mår så fruktansvärt dåligt! gå och lägga sig med gråt långt ner i halsen sen vakna upp på samma sätt ! Lycka =/
Jag har aldrig hatat något så mkt som jag hatar den svarta saken man kan se från våran balkong.
Jag blir så förbannat arg !
På andra plats kommer försäkringskassan, hade jag mod och inget att förlora då hade jag sprängt dom i tusen bitar! Fifan säger jag bara.

Man kan ju bara undra när allt ska vända?
Jag orkar inte mer jag har gått rakt in i väggen och tänker stanna där tills någon säger att allt är okej igen!


Kväll.

Ja då är det dags att sova igentligen för länge sen, men fastnat här framför datorn. Ska upp tidigt i morgon vi ska åka till min farmor och farfar och hälsa på lite på dagen, sen efter det ska vi hem till svärföräldrarn och fira jul :) tidig jul på detta år , dom har kommit hem från usa!



Får se hur länge man får sova innan det är matdax för kevin, han vaknar flera gånger och ska ha mat, men nu har han sovit sen halv åtta . Han somnar ju bra på kvällen utan problem , lägger bara ner han i sängen och så får han nappen sen sover han efter en kort stund.
Så vi får se, hoppas på att detta ska vända snart!


Nu ska jag dra mig ner under täcket !
 
Natti natti


Hjälp!

Jaha torsdag i dag, har inte ork till att göra något vill bara sova som vanligt. Ska kanske sova en stund när Kevin ska sova, men ofta så blir jag bara tröttare. ! Hmm..

Hjälp! Kevin är inte alls intresserad av mat! Jag får knappt inte i han något. lite i bland bara, han tar bort huvudet och som sagt han är inte intressead ! Hjälp någon som har tips råd om hur man ska få han intresserad? Har provat med allt känns det som, Jag har ju börjat med det vanliga potatis, morot, potatis och rotfrukter osv. har provat två sorters gröt, har även blandat bröstmjölk i maten sen har jag även provat fruktpurer. Men utan resultat !! ska han aldrig äta? Men får väl lägga det på hyllan ett längre tag kanske och sen prova, någon gång måste han ju äta.
Ja han äter i alf ersättning nu som han verkligen hatade, men efter typ 1 månads kämpande så äter han. men jag tycker han äter så lite, står ju att han ska äta mkt mer enligt förpackningen och så tar det jätte lång tid, när jag ammar så går det mkt fortare, Hmm Haha. !


Men det är väl bara att traggla vidare på allt.
Så tråkigt när Robert är på jobbet,  Men snart helg igen då får vi mysa massor ! Har en hel del planer som vanligt ! Hoppas att det blir en tripp på lördag , vore mys !

Nu ska jag krypa ner brevid världens bästa kevin och mysa :) Hoppas att man somnar en lite stund.








--- - Trött - --

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen, fryser som fan är is kall om fingrarna. Kevin somnade precis Sova det är ju tråkigt. Så här sent brukar han ju inte vara vaken till, Jobbigt . Hoppas han sover lääänge nu.

..


Godnatt


RSS 2.0