SMS-inlägg

mms_img31400 (MMS)


Herregud!!!!!! Jag råkade sätta på fel pla...

mms_img34973 (MMS)

Herregud!!!!!! Jag råkade sätta på fel platta på spisen med plattskydd ! Det poffade i säkringarna oxå.


Mumms

mms_img16352 (MMS)

Mumms


Våra nya utemöbler :) så nu kan den dom vi...

mms_img52295 (MMS)

Våra nya utemöbler :) så nu kan den dom vill komma på fika :)


Våra nya familjemedlemmar 12 v frammåt :)

mms_img69285 (MMS)

Våra nya familjemedlemmar 12 v frammåt :)


Den här ormen träffade jag på när jag var ...

mms_img52754 (MMS)

Den här ormen träffade jag på när jag var ute på en tur i den härliga kvällssolen. 7.6 km i 1h11 minuter. Men hela min kropp är ju skel , ont i vristen när jag spribger/ går. :/ och när jag stått mkt hemma så bultar de o ömmar i fötterna. Ryggen är ju skel så ja det blir väl fel på fötterna. Blir så trött. Men men skönt att få komma ut !!


Jag och Elias förgyller förmiddagen hos mo...

mms_img21677 (MMS)

Jag och Elias förgyller förmiddagen hos mormor.. Hemma har vi fått 5 st kissebebisar . Otroligt söta!


Vad hurtig jag är. Innan familjen var vake...

mms_img31399 (MMS)

Vad hurtig jag är. Innan familjen var vaken så drog jag ut på en runda. 5.7 km i 55 minuter. Härligt!! Nu frukost sen kalas hela dagen lång !


Finaste Kevin <3

mms_img64997 (MMS)

Finaste Kevin <3


Har nyss tagit en härlig spring/gå runda p...

mms_img11053 (MMS)

Har nyss tagit en härlig spring/gå runda på 4.7 km i 46 minuter. Och denna gång gick det faktiskt att springa ganska mkt. Är väldigt svettig just nu, så ska in i duschen. Sen ska jag och älskade Robert kolla på Hamilton som han var och hyrde tidigare. Härligt att helgen redan är här i dag ! :D


SMS-inlägg

mms_img62134 (MMS)


<3 <3

mms_img31561 (MMS)

<3 <3


Har varit med bästaste Josefin på förmidda...

mms_img31559 (MMS)

Har varit med bästaste Josefin på förmiddagen idag! Hon klippte sig, jag gick då ett varv och tittade inne på 21an. Hittade massa fint som jag vill ha.. Ge mig tack.. Var på barenshus oxå, Marie har ju tippats om att man kan få nått när man vart med i tidningen. Fick en body, våtservetter och två nappar ! Gratis grejer är trevligt att få, så tack för det !


Har invigt mina joggingdojjor ikväll, var ...

mms_img21462 (MMS)

Har invigt mina joggingdojjor ikväll, var tänkt att jag skulle jogga men oj oj vad dålig kondition jag har. Hemskt verkligen!! Men mina ben är det inte fel på jag blir på så himla bra humör det spritter i hela kroppen när jag har musik i öronen och sticker ut. Älskart. :) men ja de blev ju mer gå än springa. Men vad gör de, detta kommer ju bli en vana så snart kanske man springer snabbare än vinden haha.. Tog en runda på 4 km på 41 min ! Härligt var de.


Haft Emma och hennes fina barn på besök id...

mms_img45402 (MMS)

Haft Emma och hennes fina barn på besök idag. Super trevligt, Kevin gillar verkligen sin vän ella. Nu hoppas jag att vi kan ses oftare än vad som varit senaste. Vi ska i Alf träffa dom på lördag då ella fyller 3 år :D stora fina tjejen ! Nu sitter jag och Kevin på hemköp i torshälla och äter glass. Robert är hos tandläkaren så då passa vi på att gå hit! Vi har det mysigt


Godmorgon !

mms_img39486 (MMS)

Godmorgon !


Kevin älskar verkligen sin kusin Liam. Han...

mms_img43500 (MMS)

Kevin älskar verkligen sin kusin Liam. Han pratar om honom jämt. Och vi har ju berättat att vi ska dit på kalas och oj vad han tjatar och är så glad. Vi har köpt presenter slagit i dem fixat och donat med ballonger osv. Och Tidigare ikväll gjorde vi bullar och sjöng ja må du leva. Kevin sa hela tiden " Liam glad" han sa alltså att Liam skulle bli glad för bullarna. Kevin kavlade, hade på socker och kanel. Sen skar han små små bullar av hans lilla rulle. Så jäkla söt unge jag har. En riktig sockerbagare. Så nu har vi gjort en påse med dom små bullarna till älskade Liam <3


Känns som att det kommer vara mkt svårt at...

Känns som att det kommer vara mkt svårt att somna om nu.. :/ jag får drömma mig bort lite så ska de väl gå. Visserligen så är jag väldigt van att vakna på natten. Men kevins välling förut tog max någon minut. Nu krävs de mer vaken tid. Som sagt sömn får man ta igen sen när man är lagom gråhårig! Nu ska jag drömma om vårat nya fina hus !


Jag och Kevin har gjort jätte goda choklad...

mms_img16021 (MMS)

Jag och Kevin har gjort jätte goda chokladmuffins , :) vi har även slagit in paket till Liam, vi har dock några kvar att slå in. Men vi hade inget mera inslagningspapper så det måste köpas.


Jag är så trött, jag skulle utan tvekan ku...

mms_img40895 (MMS)

Jag är så trött, jag skulle utan tvekan kunna sova flera dagar irad. Men de får man ta igen när man är gråhårig. Men om ett par månader om vi har tur sover väl Elias hela nätter. Nu försöka somna om då!


Min älskade finaste Kevin. Åh vad jag älsk...

mms_img46023 (MMS)

Min älskade finaste Kevin. Åh vad jag älskar dig <3 Kevin har verkligen blivit så duktig, han är nu utan napp, välling och blöja. <3


SMS-inlägg

mms_img59595 (MMS)


Älskar snabb leverans. Beställt jogging do...

mms_img12802 (MMS)

Älskar snabb leverans. Beställt jogging dojor och dem fick jag hem på en dag ;) eller ja beställde tisdag kväll och fick sms två i dag! Sånt gillar jag när det går fort :) inte bästa färgen på skorna men bra pris och jag är nöjd med skönheten i dom :D nu jäklars ska det löpas och powerwalkas :)


På en liten promenad med mamma och Elias

mms_img12801 (MMS)

På en liten promenad med mamma och Elias


Har finaste Marie och ninja här på besök ....

mms_img43004 (MMS)

Har finaste Marie och ninja här på besök . Har gått en promenad på 6 km. Lunchat Eilat. Och nu är det dagis hämtning för henne och mig. En trevlig förmiddag har vi haft!


RSS 2.0