Helgen har varit

Händelsetik och otroligt underbar..


I fredags kom pappa hit till Eskilstuna, han bjöd mig och mina syskon på lunch på acropolis eller hur det stavas. Det var mkt gott, sen tog vi en sväng på stan efter det.  Sen gick jag hem och började med maten till kvällen. Det blev kassler med potatisgratäng och sallad, även josefin var här och åt. Jag och Josefin hade en aldeles egen myskväll då Robert åkte i väg. vi  kollade såklart idol vad annars, sen gjorde vi nagelmanikyr på varanna haha. Men mina naglar vart dock fula haha ;) Dina vart ju snygga i alf josefin. Blev även massa godis och dricka så josefin mådde illa ;D hihih Älskar dig min bästa vän

Lördagen
blev upp tidigt då jag och robert hade bestämt att vi skulle ta den där sprutan... Men vi var såå sega på morgonen så vi kom till parken zoo nio och då var det fullt, vi ställde oss i kön men gav upp... Så vi åkte och fixade present till farfar och lite grejor... sen åkte vi till Avesta där jag fick min efterlängtade present en Symaskin :D som jag har längtat. Det blev mat och massa mys med dom. :) Sen väl hemma igen så blev det massa mys här hemma jag och Robert hade dukat upp med kex, ost, vindruvor, dricka, m.m Så jag och min kära sambo hade världens mys kväll :)

Söndagen blev att stiga upp väldigt tidigt den med, för nu hade vi bestämt att vi skulle ta den där sprutan men vara där i tid så vi kom långt fram. Så vi var där halv nio ca, kom rätt så långt fram. när dom väl öppnade gick det ganska så fort. Så nu har man ont i armen med det är inte farligt allt. Sen efter det så har jag och Kevin vart hemma. Jag har provat på att sytt lite.. Och nu har Robert kommit hem så nu ska jag hoppa in i duschen. För i kväll har vi blivit överbjudna till min Mamma så vi ska dit och äta middag ;)

Tjing !

26 nov..

i dag så har man varit en stolt mamma i exakt 4 månader , tänka sig på min födelsedag :=) Hehe
Jaa helt onödigt att fylla år man blir bara äldre så måste man städa och bjuda på fika haha. Men visst trevligt med besök :) Och kevin ska få sin första smakpotion nu på sin fyra månaders dag =) Vi inväntar Robert som nyss har varit på intervjuv ;D

Och i helgen så blir det en tripp till Avesta för att hämta en efterlängtat present =)

Det finns inget bättre än att höra Kevin skratta alltå, det låter så himla gulligt.. 

Nu ska jag gå och mysa med min 64 cm och 6330 kg diamant! <3


Morgon

Jag har alltid varit morgon trött och kommer alltid att vara det´. Jag hatar att gå upp tidigt på morgonen. Speciellt när man bara stiget upp sen inte ska göra något, typ ska jag jobba då är det helt okej, visst jag är ap trött men man liksom måste och man piggnar till någonstans på väg till jobbet. Nu måste jag gå upp för min älskade son vill, man blir lika glad när man ser han, men vad gör man på morgonen ? jag piggnar aldrig till det är bara sååå segt att komma upp. Plus att han vaknar på nätterna och vill äta, så segt så.. Men Vi går upp ny blöja, kläder för dagen, frukost till mig. Men sen då?? Nu sitter vi bara här och har allmänt tråkigt och jag vill inget hellre än att sova... Kan väl duscha? Men orka de... fast å andra sidan så vara det ja som slet upp Kevin ur sängen i dag, men han sover inte på kvällen. Så nu måste jag försöka med allt. Förut somnade han mellan 8-9. Men nu ska han inte sova fören 12 kanske.. har försökt att korta ner och hålla han vaken under dagen, men han vill minnsan sova sova sova..  verkar som han vill sova tre gånger på dagen.. Ja det gäller att exprementera sig fram vill gärna att han somnar tidigare på kvällen än mitt i natten..

I dag är det Fredag, me like ! Ska ta en promenad sen, kanske handla lite saker om inte jag och Robert åker i väg, Sen Blir det väl någon god mat sen är det så klart IDOL!!

Gud vad man får höra olika saker om den där svinsprutan, man börjar ju fundera vad som är sant och inte. Man
får väl låsa in sig ett par år tills det är över då!

Nehe ska väl försöka vakna till lite nu...

Hemma..

Efter en väldigt regning promenad, men vad gör det det finns inget dålig väder bara dåliga kläder. :P
Fast så kul var det väl inte att det regnade men det var skönt med luft.

Är väldigt hungrig men vet inte vad vi ska laga, får bli roberts uppgift :)
Blir inte att leta efter några stövlar heller , utan det ska vi tydligen gör i helgen, Puhh!
Oh vill jag ha något så ska det ske på en gång! Evis till tusen... Hatar att vänta...

Kevin ligger och bokstavligen studerar sin giraff ser så kul ut :)
Min söta lilla plutt !
<3

hejsålänge!


Vad har hänt..

sen sist? ja i fredags så var det lite promenad sen josefin sen mat och idol ! Hela lördagen spänderades i Emma, Ella och stefans hus, vi hjälpte dem att flytta dit deras sista saker, sen packade vi upp mass saker, blev bjudna på tacos på kvällen mumms! Så gott ! Tack för en trevlig dag =) Sen var det bara hem och sova.
Sen vad det söndag hel rutten söndag, vaknade och kände att jag var på väg att bli förkyld, tror att lant luft inte var någe bra hehe.. så nu sitter jag här snorig och dan inte kul alls. Hoppas verkligen inte att det blir värre, än så länge har det bara varit snor och lie ont i halsen dov huvudvärk. får väl se hur dom andra i familjen klarar sig från detta. Så blir att vara hemma och kurera sig så man blir frisk och kan hitta på saker, hatar att vara sjuk man blir ju så låst inte många som vill ses då man smittar dem oxå haha.!
och i dag är det måndag , har varit hängig hela dagen av förkylningen men jag har tvättat några maskiner plokat lite. Nu blir det att kolla på film, Ska kolla på 2012 hört att den ska vara skit bra, och den verkar vara bra, hoppas på de , då filmen i går var hel kass verkligen !

Här kommer en bild på Kevin och Ella, dom ligger och myser i Ellas säng i Ellas nysa rum :)


    




Kevin My love my everything <3

 


Nu...

väntar jag enbart på att idol ska börja igen, så att jag kan få inta sängen sen,. Är så himla trött vill bara sova sova sova.

Att drömmar kan göra så ont , ?
Ja finns saker jag drömmer om som gör ont inombords.
Men man kan nog resumera det hela och säga att världen är orättvis!

Längtar tills jag ska börja rida.. Saknar ridninger mer än något annat just nu!

Nee ska kolla lite saker på tradera nu !

Hoppas Eddi åker ut snällla inte en dag försent liksom !


Så Där..

Det går framåt, nu har kevin lärt sig att ta sig från rygg till mage, förut var det bara från mage till rygg.  Det går framåt. Snart rullar han väl runt hej vilt :)
Jag är hos min mamma och nu var det mat på gång så måte kila.
potatis mos och korv !


Film, Sova..

Sitte här har nyss beställt lite saker till Kevin, Robert och Robet dem kollar på tv. Kanske blir film snart någon komedi adventur land eller hur den nu stavas. Jag vill hellre se en äventyr eller action/ skräck film. Men denna är kanske bra visar sig.
Har hänt rätt mkt i helgen, Mat med familjen och idol i fredags, Familjen öberg i lördags och Avesta resa i söndags. mkt trevligt  :)

Det som känns mindre bra just nu är att allt känns så Förbannat konstigt, det var stelt och vi sa knappt något. Det känndes så i alla fall. Men jag är så trött på att låssas, varför ska jag vara glad och låssas som inget hänt? Men det är väl så här livet ser ut, gilla läget Åsa, men jag har fått nog!!  Men blir det så som jag sa då bryter jag kontakten för någon måtta får det vara på saker och ting.


Kevin - <3


Fredag

Nyss vart och handlat lite grejor. Nu väntar jag bara på att det ska bli kväller så att jag kan få tacos det är så förbannat gott!!
Hoppas Idol är bra i kväll oxå, kan säga att johan falk filmen nr 6 var Bra , Men dock tyckte jag inte om slutet.

                

Ha en Trevlig Fredag alla!


Torsdag

I morgon är det helg ! Tjoho för det :) älskar helg , för vet ni vad som är på tv då? IDOL Haha.
Så i morgon är det Fredag då ska vi äta tacos min familj + min familj Haha ! Hajar som hajar. efter tacosen så är det så klart idol mys! Sen har vi lördag då ska vi hjälpa familjen öberg med att flytta kartonger till huset :D dom vet bara inte om det ännu, har inte messat Emma än.  Sen har vi söndag då ska vi Åka till avesta, till min farmor och farfar och se hur dom har det. Dom har bott i hus innan i mitt barndomshus till och med, dom köpte det av mamma och pappa herrans år sen, men nu är huset sålt. Så nu har dom en lägenhet.  Så det händer för min del i helgen. Och nu i kväll En Torsdags kväll så ska jag och Robert kolla på Johan falk nr 6 Kollade på nr5 i går den var inte lika bra som alla andra så hoppas på att sexan ska vara riktigt bra nu!
för övrig i dag så har jag träffat Emma och Ella, Kevin skulle köpa en present till sin pappa, som han ska få på söndag !

Nu ska jag gå och gosa med Kevin =)

Puss


RSS 2.0