Vad har hänt..

sen sist? ja i fredags så var det lite promenad sen josefin sen mat och idol ! Hela lördagen spänderades i Emma, Ella och stefans hus, vi hjälpte dem att flytta dit deras sista saker, sen packade vi upp mass saker, blev bjudna på tacos på kvällen mumms! Så gott ! Tack för en trevlig dag =) Sen var det bara hem och sova.
Sen vad det söndag hel rutten söndag, vaknade och kände att jag var på väg att bli förkyld, tror att lant luft inte var någe bra hehe.. så nu sitter jag här snorig och dan inte kul alls. Hoppas verkligen inte att det blir värre, än så länge har det bara varit snor och lie ont i halsen dov huvudvärk. får väl se hur dom andra i familjen klarar sig från detta. Så blir att vara hemma och kurera sig så man blir frisk och kan hitta på saker, hatar att vara sjuk man blir ju så låst inte många som vill ses då man smittar dem oxå haha.!
och i dag är det måndag , har varit hängig hela dagen av förkylningen men jag har tvättat några maskiner plokat lite. Nu blir det att kolla på film, Ska kolla på 2012 hört att den ska vara skit bra, och den verkar vara bra, hoppas på de , då filmen i går var hel kass verkligen !

Här kommer en bild på Kevin och Ella, dom ligger och myser i Ellas säng i Ellas nysa rum :)


    




Kevin My love my everything <3

 


Kommentarer
Postat av: Sara - Alicias mamma

sötnosar :)

2009-11-17 @ 08:56:37
URL: http://saralovdahl.blogg.se/
Postat av: emma

hej hej! ja vilka två små underverk vi har gjort kunde man inte tro för två år sen att du och jag skulle vara föreldrar till två små liv...

2009-11-25 @ 20:40:39
URL: http://babyemen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0