Söndag

Här sitter jag medans som vanligt Kevin och Robert sover :P dem bara sover och sover, Men Kevin ville ju inte sova i går så han passar väl på nu. Och robert väckte mig här på soffan halv fem i går, då gick robert och la sig, Så ahh han sover nog ett tag till. :P

Hade en jätte Mysig och trevlig kväll i går med massa flumm och skratt haha ! Maten vart jätte god, jag åt som en flodhäst som vanligt, typ bara jag som satt kvar och moffade Haha. !  Fler sånna kvällar, Men snart börjar ju söndags middagarna igen , då åker spelet fram varje gång hihii :) !
Tack för i går kväll Emma, Ella och Stefan !

Söndag i dag vad händer då? Sitta på tradera kanske haha , jaa nu kommer jag vara fast där jag med. Har varit där någon gång förut men det har aldrig lockat men nu skaffade jag mig en sida där i går, eller Emma gjorde så nu har jag budat på lite oxå.  Hahah !! Men som sagt man kan göra riktigt bra fynd Där så det är ju bra :)


Lus

Fick bubblor i magen:P? Det var ett äventyr för sig, men slutade det för fort för kort? Haha vilka minnen ! Fjärilar!
Saknar på något sett den tiden. . Vill Fly tillbaka dit för en stund :P

kevin och robert ligger i sängen och sover, dem bara sover och sover. . Men måste dra upp Robert snart, inte kul att sova bort dagen sen har vi mycket att stå i :) vi ska gå och träffa roberts farfar , sen ska Emma , Ella, Stefan komma hit och vi ska Grilla och spela spel, massa mys :D Blir arg på dig Emma i Fall du glömmer det :P Hihih..

Nu måste jag göra något av den här dagen nu är kl på tok för mkt :)
Ska ringa och gratta min farmor nu på 80årsdagen ! :D


Torsdag

Här sitter jag Kevin somnade för en stund sedan. I dag så har vi vart och handlat det som behövdes hem så nu överlever vi ett tag till :) Haha!!

     

Kevin Leonard Lindh <3 MIn lille son, tänk att få se dig växa upp, se dig ta dina allra första steg, höra dig säga dina allra första ord helt underbart . :) Kommer alltid att finnas där för dig <3

I morgon så ska jag Och Kevin få träffa Emma och Ella  :)
 
Du är så Vacker Emma :)
  
Så Otroligt vackra :)Och På Söndag ses vi allihoppa ;D Då ska det grillas här hemma hos oss :)
  


nu ska jag stänga ner här och kanske ta och lägga sig,
Godnatt sov så gott !




 


Mamma

Sitter hemma hos min mamma just nu, Steg bara upp i morrse sen snabbade mig som tusan med frukost , dusch o smink. För att jag fick för mig att jag skulle följa med mamma och min syster till vart dem skulle. och det blev en sväng på Öb och willys, sen bar det av hem till mamma efter det och här har jag fått lax och potatis och en jäättte god kall sås ahh min mamma hon kan laga mat hon :D Kevin ligger och sover han somnade för en liten stund sedan .
Mamma håller på att fixa sina fönster och jag sitter här jag :)

I dag säljs mitt barndomshem Där jag spenderade mina allra första dagar och år som bebis. :P 

Så himla besviken  , Varför ?






Pompös

Allt känns verkligen så himla bra =/ Jaa ironisk som fan , har mjölkstockning IGEN ja det är väl så att jag ska ha det konstant erkar det som går ett par dagar sen kommer de igen. Det är ju inte bara de jag får ju fan feber o huvudverk utan dess like samt fryser något otroligt, Dettta är inte rooooligt =( jag bara orkar inte mera, jag vill kunna känna att allt är bra att ammningen flyter på som den ska och att jag ska slippa ha ont! men för min del är det bara att drömma vidare.
Dagen har i alf varit bra , emma kom hit strax innan tolv, det blev lunch o mat till våra barn, Fast kanske ska berätta vilken dålig mamma jag är innan de, jag skulle gå ut för att hjälpa Emma upp med vagnen jag kliver ut ur dörren och STÄNGER !!! Mitt ord vart NEEEEEEEEJ jag tog ju ingen nyckel och i lägenheten ligger mitt barn helt ensamt och han sov bara halvt på soffan när jag gick . ! ( dörren blir låst när man stänger ) Panki fick jag för att jag visste att robert skulle till västerås, men som tur var hade dem inte hunnit åka så han kom efter en kvart eller så och när vi kom in så sov Kevin och en så länge är han ju så liten så han rullar inte mkt så rullat ner hade han ju inte gjort. Men fan låsa ut sitt barn!! sÅÅ fyy på mig det var dåligt gjort att inte tänka lite längre, men tänkte ju bara att jag skulle hjälpa henne snabbt inget annat. Men allt gick ju bra i alf. !!
Efter emma och jag ätit lunch så gick vi till barnenshus och sedan till Josefin och krille , där vi stannade ett bra tag hela dagen/kvällen vi fick blåbärspaj och mat ;D Tack Tack det var gott de :D

Och måste ju tillägga att Pompös faktisk finns i alf så helt lost var jag ju inte även om jag hade tok fel om innebörden men men ;P  Hahaa. !! 

Nu måste jag ta min son som inte vill sitta i stolen längre utan han vill vara en igel på mammas tutte . . . :)


Nattii Nattii

Det gör så ont, mjölkstockningen är borta men nu är det såret, shit alltså fy bubblan vad ont det gör =/ .
vill inte ge han bröstet =/  men måste ju , . Står inte ut mycket längre med nått alls.

Men humöret är lite bättre då febern och sånt skit är borta, men smärtan är desto värre.

Nu ska jag sova för att min griniga son somnade nyss så man får passa på att sova dem timmarna han gör det., han har varit jätte grinig sista dagarna. Men med en sur ledsen spänd mamma smittar väl av sig.

Natti Nattti

Det började bra..

Men slutade som piss skit och tårar....

Dagen började men en så himla trött Åsa men som sedan sken upp som en sol då jag inte hade någon feber ( vilket jag haft i tre jävla dagar plus lite till, och så länge ska man inte ha det, så jag ringde i går för att råd fråga och då tyckte dom att jag skulle få hjälp direkt för att febern var så hög och jag mådde så dåligt, men jag ringde så sent, dom stängde 17 och jag ringde en ca 20 i. men hon kopplade mig till någon mottagning som skulle ha öppet och där skulle jag få hjälp, Men hon var rent ut sagt en ragata och jag bröt ihopp. Hon sa att : här kan du inte få någon hjälp, har du gjort allt man ska för att förhindra mjölkstockning som hon trodde de var, ock lindra de osv? Men va fan tror hon? Hon sa ja det är ju verkligen inte bra att ha feber så länge, utan du få vända dig till gynakuten eller nått liknande jag lyssnade nästintill inte för jag hade bara så ont i brösten huvudet ont över allt, feber som inte gick ner. och var bara så trött på mottagandet och dom olika bemöttande och omdömnigarna från dom olika tanterna. menar den ena säger att hjälp är nödvändigt den andra är en ragata, Så någon hjälp det fick man inte, för jag hade inte lust att ringa något annat skit utan tänkte bara jaa blir det värre och akut så får man väl se då. så jag återgick till det vanliga, tårar för att jag bara inte orkade mera, sen tog jag en dusch och gjorde allt hade varmt på brösten masserade jaa allt !!!! knappra alvedon som en råtta.Hade feber hela kvällen och natten, men sen på morgonen kände jag bara hur ordet jippiii kom upp i skallen , Ingen feber, och tänkte det kanske kan bli något bra av denna dag, ) Vi fick i alf rusa upp ur sägen då vi var så sega på de så det blev stress här hemma och 10 min försening till bvc. ;) Kevin väger nu 3705 gram 54 lång.Jag kände mig glad , efter bvc så åkte vi till öb kollade lite , sen hem för att vänta på bvc tanten.. Jaa ni vet man får ju hembesök när man kommer hem från BB men vi fick vårat nu mycket sjuk bvc tant då vi träffat henne två gånger innan och komma hit för att ge oss och prata lite om böckerna är det så jävla svårt att göra när vi kommer för att väga och mäta Kevin ? som i morrse tex?. Förstår att besöket kan vara uppskattande för många direkt efter hemkomsten och nått dom gör för att vi föräldrar inte ska behöva åka, men nu fick ju vi vårat första besök så sent för att juornalen inte hade kommit till våran vårdcentral. Men Jaaa skit samma hon kom i alf.
När hon gick bestämde jag mig för att för en gångs skull komma ut lite då det känns som jag vart inlåst i ett fängelse och inte kunnat gjort något i ett par dagar pga att man varit dålig. Så tråkigt att bara ligga som en död råtta i soffan och ha ont feber frossa osv. Så jag traskade ut och mötte min mamma vi gick till affären för att handla lite sen upp till mamma för att jag skulle få massage ;) Tusen tack . Så dagen kändes bara bra hela dagen. Hade vaknat utan feber, träffat mamma, litem promenix, fått massage, kom sedan hem fick mat. Men som sag Det började bra och dagen slutade med skit för att jag tappade humöret allt sjönk ner till botten. Det gör så inåthelvetes fan så skit ont när han ammar det har det gjort hela tiden, gör så ont så tåraran rinner.. NU har jag sår på ena bröstet det har till och med blivit lite blod blir detta värre då gräver jag ner mig och stannar där !  Hur länge ska man lida? Varför kunde inte ammningen bara ha flytit på och varit toppen bra för? vad ska man råka ut för efter detta då? Det gör ju så ont så man är så rädd varje gång han ska äta, skulle kunna föda 40 barn vad som helst för att få slippa detta... Ursäkta ni som läser för allt negativt men så är det just nu.

Men nu ska Jag och Robert kramas lite, Kan behövas för att humöret ska höjas lite men Han lyckas för det mesta :) Älskar dig massor <3 sen ska jag kolla till på min son då blir man glad. Han är så söt min lilla Kevin så pluttesnutt :) Älskar dig. <3 Önskar bara att ammningen hade gått bättre, men ska göra allt !

Nu Vill Robert att jag ska sluta här och det ska jag för sängen skulle det ha vart för länge sen.

Godnatt !!

.. Surt. .

så himla negativ o less på allt, för att jag är sjuk =/ så himla jobbigt. Tror att det började för mjölkstockning för jag hade/har skit ont i bröstet helt rödsprängt är de. Men känns som om symtomen som fruktansvärd huvudvärk, tok fryser sen hosta inte stämmer in , det ända som stämmer vad jag läst är den där jävla febern Hmm jag vet inte ? det började ju när jag fick ont i bröstet och det vart rött så någon koppling har ju allt i alf.  Men hur kul är det att ligga i 39.6 graders feber som jag haft som mest då jag kollat. Har aldrig haft så ont i huvudet i hela mitt liv, nu är det bättre men hade så jävla ont i skallen så tårarna inte kunde hållas tillbaka. Hjärtumör ? hallelulija ! Sen som toppen på det hela så har jag tandvärk oxå kan det bli bättre? Sååååå Jävla bitter just nu. !
Så skulle Emma och stefan o Ella ha kommit hit i dag i gentligen något som jag hade sett fram i mot, men sjuk som man är så har man bara legat i soffan o typ sovit/kollat tv försökt vilat så gott det går.
var hos min mamma i går kollade på film o hade det mys, dock så var jag dålig då med men hon pysslade om mig och kevin :) Just nu är jag så jävla hungrig känner att aptiten börjar komma tillbaka nu har mått illa hela dagen. Men snart blir det mat Robert håller på att laga !

I dag är Kevin Hela tre veckor gammal, Han växer och växer tycker redan att det har gått fort sen han föddes. :) min lilla bebis <3

Nee nu är tydligen maten klar så nu ska det ätas :)


Skorpan.

Dagen Började med en snabb frukost för att vi sen fick främmande av en vän till Robert, segade ganska länge ammade och fixade mig själv sen kom syster förbi för hon skulle följa med mig och Robert på stan, där vi skulle titta lite och jag ville spela i ett sånt där man kan vinna nallar i :P Jag ville ju ha en stor nalle men det vinner man ju aldrig fick nöja mig med några små , men dem får ju min lilla son , han som redan har tusen gosedjur :) ah vi var väl där nere och snurrade runt och så kollade vi på ett uppträdande som var där inne vid tivolit en man som klättrade upp på en lång ställning 65 meter tror jag det var utan säkerhets lina eller nått, usch det bara rös i hela kroppen när han höll på där uppe, han gungade på den där pinnen högst uppe hehe svårt att förklara men er som har sett fattar ju :P Väl hemma igen runt halv åtta blev det mat :) Och massa mat till Kevin, så nu sover han så gott med mätt mage. Han väger nu hela 3505g 53 lång. vi var där i går och vägde och mätte, dem var så sega på att ringa eller höra av sig för att dom inte fått några pappaer från BB, men hon hade fortfarande inte fått dem utan bara en kopia, det måste ju ha komit bort på posten, känns så onödigt att hon ska göra hembesök nu när vi redan varit där men det ska hon tydligen göra, efter våran andra besök. :P Har Skit ont i mina bröst dem skulle jag vilja reklamera dock så börjar det gå över lite granna, men så ska man väl inte säga då kommer det väl tillbaka, Mjölkstockning ska väl det där sköna kallas som vi ska få i brösten, feber o huvudvärk var tydligen något man fick med på köpet. Men ahh det har jag inte nu utan det satt inte i så länge. Men det är bara att kämpa på bröstmjölk ska ju min lilla son få så klart. Absolut det bästa man kan ge sitt barn så är det ju, det är ju så vi är skapta jag kan ju dock tycka att det är jobbigt men man kommer in i det där mera sen kan jag tro med rutin o rytm o allt, han är ju än så länge bara 17 dagar gammal. Än så länge har man fullt upp känns det som man planerar nått varje dag, skönt att göra något samtidigt som jag skulle vilja ligga hemma i soffan och bara vara . Men sånna dagar dom kommer dom oxå. I morgon så ska jag hem till josefin i alf och kolla om hon har något som jag kan ha på mig till den stora dagen den 22 agusti, hoppas verligen att du har något min ängel annars får jag panik i alla leder o alla delar av kroppen.
Det verkar vara någon okej film på 6 det lilla jag såg i alf, hehe men när Robert kommer hem så ska vi se en annna film , får se om den är bra. :)
Kan inte sluta titta på min lilla skorpa Hihihi
 

Jag älskar dig Massor Robert mer än 5 år sen som vi träffades som mer än vänner <3
En lång tid med massa saker som hänt, en massa fina minnen och massa kärlek
Mamma och Pappa Till världens finaste Son <3






Kevin.Robert.Familj.Livet

Kevin är inbakad som en liten korv, han sover som en liten giseknoa :) Får väl se när han vaknar och vill ha mat. Men har jätttteeeee ont i brösten just nu, det här med att amma borde vara killarnas sak, Det Gör  ont, i alf just nu sen så kan man ju inte ha några kläder på sig som man vill, det suger as hårt, Hur gör folk alltså, Blääää!! Hoppas att man står ut med att amma för det är ju det bästa man kan ge sitt barn, men jag tycker redan att det är jobbigt haha! Men ska kämpa på så gott de går.
Känns som om det var nyss som jag hade dem där starka verkarna, känner fortfarande i hela kroppen hur ont dem gjorde, minns hur jag gick runt här hemma och bara led, visste varken ut eller in, kunde inte sova kunde inte ligga ner, kunde inte göra nått, utan bara pinas. men sen fick vi åka upp, hade aldrig trott att vi skulle bli inlagda men det blev vi ju , jag var öppen tre cm vilket jag inte trodde, utan jag tänkte att med min otur så ska jag väl ha så här ont i några dagar till i alf , Men sen förstog man ju Vi ska få en Bebis i natt, den känslan var obeskrivlig, konstigt, skrämande, men man var överlycklig. Men så fan ONT gjorde det men det är nått som man klarar av, för att man får något så fint, man får något som är värt mer än allt på jorden. Hade Robert vid min sida hela tiden och vi fick en jätte bra barnmorska. Och vi fick en son, Världens finaste liten pojke, ögonblicket när han kom ut var en enorm lättnad jag klarade av de, det är över han är här, jag fick en son, Robert hade tårar i ögonen allt var så perfekt, allt var så som det skulle vara. Vi var så lyckliga !!! Kevin<3 Och lika lycklig är man nu, Han är hela 11 dagar gammal <3 Pappa byter Blöjor och mamma ger dig mat :)

Vi var på stan i dag med Skitungen Josefin, Blää det var varmt fick ont i fötterna, hemskt, så nu har jag gjort stan på ett år framåt !! Blir inge mer stan Josefin :D Tack för solpudret du köpte till mig ; Love you

Snart kommer helgen , Får se vad den erbjuder , blir i alf att få träffa Kevins farmor o farfar och så får vi besök på söndag, Det händer nog en hel del, Det brukar alltid dyka upp något, är ju den där skiten nere på stan oxå, dock så lockar det inte direkt men man kanske kan ta en sväng eller så får väl se.

Det gör ont när jag tänker på hur det är samtidigt som jag inte bryr mig, svårt att säga att man inte bryr sig för inerst inne så vet man ju att det igentligen gör det men man lägger locket på. finns inget man kan göra finns inget som kan ändra på hur det är, utan det är bara personen i fråga som kan göra något åt det hela, jag kan bara ta ansvar för mina egna handligar , så är det för alla , men kan inte skylla något på någon annan hur allt är utan man han ansvar för sina egan beslut och handlignar i livet oavsett! Men jag är rädd tänk om det går för långt, tänk om jag förlorar dig kände aldrig så här förut eller jag vet inte vad jag känt överhuvud taget, men jag är ju besviken nu när jag fått en son. Jag älskar dig !

Varför måste det vara så varmt? Jag läängtar så jävla mycket till vintern, ge mig vinter tack !



 


Onsdag

Onsdag. , i dag har vi varit ute och gått, robert , jag och Kevin, Men Usch det var inte någe skönt, det var alldeles för varmt att gå, det skulle ha varit svalare. Men men det var skönt endå att komma ut och så där. Vi har ute i nästan tre timmar, slutade promenaden på affären sen upp till mamma för att äta mat där med syster o mor. Fick även spela spel så klart, Jaa min mamma är tokig i spel det är väl näst in till det bästa hon vet så vi fick glatt spela lite, men samtidigt så kan det vara ganska kul och mysigt i bland, men jag tror nog att vi måste köpa något nytt roligt spel för det börjar bli enformig med det vi spelar. Hehe. . Och nu är Robert nere på staden med några kompisar, Får väl se när han vill tänkas komma hem. Jag ska lägga mig ner snart med min jävla rygg som bara gör ont ont. Kevin han sover så sött, men han vaknar snart skulle jag tro, han bruka sova ca tre timmar kanske sen vaknar han och vill äta och gosa lite med sin mamma.
I morgon så ska jag i alf gå på sta med josefin, får se hur länge jag står ut innan jag får psykbryt för jag bokstavligen hatar att gå på stan :) men det vet hon :P men jag behöver en sak på stan så jag står nog ut hehe.jag får ju umgås med  min ängel så , Älskar dig !

Toalett besök , rota i skåpet, Kolla sonen , nerbäddning i soffan, glo på skiten som är på tv.


Jag hoppas att jag aldrig ska behöva vara ledsen mera, då gräver jag ner mig djupt..

Kärleken till dig är obeskrivlig <3

Nybadad.

Nu är lill gossen nybabad för en liten stund sedan, något han verkar gilla :), Och nu har han somnat så ska jag passa på att duscha sen städa lite här hemma innan Robert kommer hem igen och vi ska hitta på något. I går så var vi och hälsade på kevins faster och gammel mormor på pappas sida. Sen på kvällen kom Kevins mormor och vi fick jätte fina kläder till kevin sånna där tröjor som jag vill ha :D Massa fint! Sen bakade vi en rulltårta och blåbärspaj, Pajen åt vi medans vi kollade på beck :). Rulltårtan har jag ännu inte smakat får bli en överaskning sen när vi får främmande i veckan. 
Så får vi allt se vad dagen har att erbjuda i dag, väntar fortfarande på samtal från vårdcentralen som vi tillhör med Kevin tycker dom är sega på att ringa, dom ska väl ringa en vecka efter att han är född? Jaa Det är väl bara vänta och se. Är väl mkt barn som ska hälsas på och besökas. På två månader hade det ju föts 399 barn :P gemförde vad Ella var och sen våran hehe på två mpnader det är mkt , Det är ett par barn per dag :) Folk verkar inte göra annat ! hihih.. Får se sen om man har tur med dagis plats när det är så många barn dock så är det ett bra tag dit , får se vart man bor oxå. Hoppas på att det har hunnit rulla på som jag vill tills dess. ! 
Nee nu måste jag hoppa in i duschen och sedan göra lite nytta. 

<3 

En vecka.

Ja i dag är våran lilla kille 1 vecka gammal, tiden går rätt fort framåt. Han är så sööööt <3  I dag har vi bara tagit det lungt här hemma, jag robert och Kevin det behövdes, har haft nått för oss alla dem andra dagarna sen vi kom hem....
Vi har ätit tacos, mumms vad gott de var =), nu är poppcorna framme :P

<3


RSS 2.0